Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

המזגן שלי היה חולה במחלה הידועה לרכבים האלו - שיגעון העוצמה. עולה, יורד, עושה מה שבא לו. במקביל, אם כיוונתי את בורר המהירויות למקסימום, יצא ריח של פלסטיק שרוף מהמזגן (הייתי מוריד קצת את המהירות, הריח היה פוסק). כיום הפסיק המאוור לעבוד לגמרי (המדחס ממשיף להיכנס לפעולה, ויוצא מעט אויר קר בנסיעה מהירה). הבורר לא מגיב ולא מפעיל אותו.

אם יש לכם כמה אפשרויות פשוטות לפתרון התקלה (כגון, החלפת פיוז וכדומה) אשמח לשמוע ולקבל הנחיות קצרות. אם לא,

האם תוכלו להמליץ על בעל מקצוע בדרום או במרכז שמכיר את המזגן של הרכב הזה? רפי? הייתי במקום כלשהו, אך ההרגשה היא שהוא לא מכיר את המחלה.

פורסם

אם אתה אומר שיצא ריח שרוף מפתח יציאת האויר בדשבורד אז כניראה שיש בעיה עם המנוע / מאוורר של הפן שמוציא אויר.

צריך לפרק את המנוע הזה ולראות מה הבעיה איתו, לא ניראה כי יש פה בעיה של פיוז.

צריך לגשת למומחה בתחום המזגנים ושיכיר את הרכב הספציפי.

בברכה

KWON

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

כנראה שהבעיה נובעת מהמאורר הפנימי שממנו עולה הריח השרןף ושגם הפסיק לפעול.

דבר ראשון יש לבדוק אם המחבר החשמלי אליו לא שרוף ושזה כל הבעיה.

אזור הדרום הוא גדול, אז מהיכן אתה בדרום?.

בברכת חג שמח - רפי לין :-)

פורסם

הלכתי למומחה מזגנים, ואכן מדובר במחבר חשמלי שרוף. הוא שיחק איתו שם והמאוורר חזר לחיים. רק שהוא אמר לי שצריך להחליף את כל המפוח ב 1400 ש"ח. אני מניח שכל הבעיה היא בניקוי המחבר? או אולי החלפה שלו?

פורסם

קנה מפוח מפירוק . זה בטוח לא עולה 1400 שח , מפוח יעלה מפירוק אולי 200 שקלים .

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

הייתי אצל בעל מקצוע. הוא זיהה שאחד משלושת שקעי החוטים שמתחברים למפוח נשרף. הוא שיחזר אותו מהנגד במפוח, והעסק חזר לפעול. אך לאחר שיצאתי מהמוסך, ראיתי שהמזגן כמעט ולא מקרר. שמתי לב שהצליל של כניסת המדחס לפעולה (מעין שחרור לחץ) איננו קצר ומפסיק כמו פעם, אלא נמשך ונמשך ללא הפסק.

מחר אגש למוסך לבדוק את העניין. אשמח להכוונה אם יש למישהו רעיון. פשוט לא ברור לי איך תיקון מפוח יכול להשפיע על המדחס, ואם יש מקום לפנות למוסך בתלונה על הטיפול שביצעו.

• תוכן חדש...