Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום קיבלתי דואר רשום ובו דוח על זריקת פחית מחלון הרכב שהיה לי.

הדוח הגיע היום ותאריך העבירה הוא ה:16/06/2006

עכשיו כמה שאלות בנושא:

1) עשינו בירור ואף אחד לא חתם על התלונה, האם לשוטר מותר להביא תלונה בלי להחתים אותי עליה?

2) עברה כבר שנה וחצי, אין התיישנות בנושא? וגם אם לא, איך לאחר שנה וחצי אני אמור לזכור בכלל מה היה באותו בוקר...

3) אני מעוניין לגשת למשפט, כמה זמן בדר"כ לוקח עד שמזמנים אותי לבית המשפט?

עכשיו,

לאחר כל השאלות אני יבהיר כמה דברים:

אני בטוח ב-80% שלא היה ולא נברא אבל זו לא הפואנטה. אני מוכן להודות באשמה וגם אם אני אצה זכאי אתרם את הדו"ח של ה-250 שקל האלה כי זה עניין עקרוני.

לא החתימו אותי על הדו"ח, שלחו לי את הדו"ח אחרי שנה וחצי, ואין שום סיכוי שהשוטר שנתן לי את הדו"ח בכלל יוכל לזכור מה היה ע"מ להעיד בבית המשפט.

אני לא מחפש לצאת צודק. סתם מתעצבן מהעניין הזה. אני חייל ו250 שקל כן יכאבו בכיס אבל זה לא הכסף.

בקיצור,

אשמח לשמוע חוות דעת על המקרה הנ"ל. ובכל מקרה אני אלך לבית משפט רק בגלל המשמעות של העבירה הזו עבורי.

ערב נעים וחג שמח,

נאור.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

אין לדעת תוך כמה זמן יזמנו אותך למשפט. מה שכן, שלח את הבקשה להישפט, ותחכה.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

שלח בדואר רשום בקשה לביטול הדו"ח, ליחידת התנועה שהפיקה אותו:

לכבוד: יחידת תנועה XXX

הנדון: בקשה לביטול הודעת תשלום קנס מספר 12345 מתאריך 11.11.11

שלום,

ההודעה הנ"ל התקבלה על-ידי בדואר רשום בתאריך 22.22.22 שהינו מאוחר ביותר משנה מתאריך העבירה לכאורה.

לא התקבלו על-ידי הודעות קודמות כלשהן בעניין זה.

אבקש לבטל את הודעת תשלום קנס מחמת התיישנות.

בברכה,

...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

וכמובן אם לא תתקבל תשובה עד היום הלפני אחרון לתשלום/בקשה להישפט - שלח בדואר רשום לפי ההוראות בקשה להישפט.

כאשר תקבל זימון למשפט תגיע (הצבא אמור לאפשר לך להגיע למשפט אם אין מניעה מבצעית), ותגיד שאין להשיב לאשמה ואתה מבקש לבטל את האישום מחמת התיישנותו. אם ירצו לשמוע רק "מודה" או "לא מודה" - אז אל תודה, ואז תזומן לישיבה נוספת של הוכחות ושם תטען התיישנות.

זה בזבוז זמן, אבל אם זה על חשבון הצבא אז הפז"ם דופק, מה אכפת לך.

ועוד דבר - כל הנ"ל בהנחה שבאמת לא קיבלת שום דואר רשום לפני זה בעניין זה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

ועוד דבר - כל הנ"ל בהנחה שבאמת לא קיבלת שום דואר רשום לפני זה בעניין זה.

שים לב, זאת נקודה חשובה ביותר להגנתך בענין זה.

אם הם יוכיחו ששלחו לך מכתב רשום בענין דו"ח זה תוך תקופה של פחות משנה מביצוע העבירה, אזי אין התישנות כלל.

למען הסר ספק - הם צריכים רק להוכיח שהם שלחו לך בדואר רשום מכתב בענין.

אין חובה שתיקח את המכתב מהדואר - זאת כבר בעיה שלך למה לא לקחת.

היות והרבה אנשים באים לדואר לקחת מכתב רשום, מגלים שזה קנס ומחליטים לא לקחת אותו, וחושבים שאז לא יקרה להם כלום - קבע המחוקק שאתה לא צריך לקחת את המכתב בשביל להיות אשם, השולח רק צריך להוכיח שהוא שלח ולא יותר.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
שלום לכולם,

היום קיבלתי דואר רשום ובו דוח על זריקת פחית מחלון הרכב שהיה לי.

הדוח הגיע היום ותאריך העבירה הוא ה:16/06/2006

עכשיו כמה שאלות בנושא:

1) עשינו בירור ואף אחד לא חתם על התלונה, האם לשוטר מותר להביא תלונה בלי להחתים אותי עליה?

2) עברה כבר שנה וחצי, אין התיישנות בנושא? וגם אם לא, איך לאחר שנה וחצי אני אמור לזכור בכלל מה היה באותו בוקר...

אתה לא זוכר אם באיזה בוקר צח זרקת פחית מהחלון ?! זאת אומרת .. אתה מרבה לזרוק פחיות מהחלון? פשוט נשמע ככה מהתשובה הזו.. וזה מאוד לא לעניין.

3) אני מעוניין לגשת למשפט, כמה זמן בדר"כ לוקח עד שמזמנים אותי לבית המשפט?

עכשיו,

לאחר כל השאלות אני יבהיר כמה דברים:

אני בטוח ב-80% שלא היה ולא נברא אבל זו לא הפואנטה. אני מוכן להודות באשמה וגם אם אני אצה זכאי אתרם את הדו"ח של ה-250 שקל האלה כי זה עניין עקרוני.

לא החתימו אותי על הדו"ח, שלחו לי את הדו"ח אחרי שנה וחצי, ואין שום סיכוי שהשוטר שנתן לי את הדו"ח בכלל יוכל לזכור מה היה ע"מ להעיד בבית המשפט.

אני לא מחפש לצאת צודק. סתם מתעצבן מהעניין הזה. אני חייל ו250 שקל כן יכאבו בכיס אבל זה לא הכסף.

בקיצור,

אשמח לשמוע חוות דעת על המקרה הנ"ל. ובכל מקרה אני אלך לבית משפט רק בגלל המשמעות של העבירה הזו עבורי.

ערב נעים וחג שמח,

נאור.

12345.

פורסם

WIL,

תודה רבה,

לא קיבלתי שום הודעה בדואר לפני כן (מעבר לכך, הם נתנו לי עד ה-20/11 לשלם את הקנס לפני שאני מקבל כפל קנס.

טוב, אני אעשה מה שאמרת ונראה אם זה יעבוד.

בכל מקרה תודה רבה על העזרה.

ולשניר,

אני לא זורק פחיות מהחלון, אבל זה הרכב שהיה שלי. מאיפה אני יודע מי נהג ברכב (לא שזה משנה בכלל).

פורסם
,

אני לא זורק פחיות מהחלון, אבל זה הרכב שהיה שלי. מאיפה אני יודע מי נהג ברכב (לא שזה משנה בכלל).

לא משנה מי נהג ברכב, יכול להיות שזה חבר שלך, אח שלך או המוסכניק.

כל עוד אתה לא תביא מישהו אחר שיקח את האשמה עליו, מבחינת החוק אתה נושא באחריות.

היות ואתה לא זורק פחיות מהחלון וגם לא כל ליכלוך אחר, סביר מאוד שמישהו אחר עשה זאת.

אני מציע שתנהל ביומן שנה שלך רישום למי נתת את הרכב ומתי בפירוט של שעות מדוייקות.

היום מדובר בפחיות, מחר הוא יעבור באור אדום, ולך ישללו את הרישיון בסופו של דבר.

אתה גם צריך לקוות שמי שנוסע ברכב שלך יקבל את הרישום שלך כמוסכם ויקח אחריות אם וכאשר.

אם מי שנהג ברכב מודה בכך, אתה יכול לשלוח מכתב ולבקש הסבת הדו"ח על שמו.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
לא משנה מי נהג ברכב, יכול להיות שזה חבר שלך, אח שלך או המוסכניק.

כל עוד אתה לא תביא מישהו אחר שיקח את האשמה עליו, מבחינת החוק אתה נושא באחריות.

היות ואתה לא זורק פחיות מהחלון וגם לא כל ליכלוך אחר, סביר מאוד שמישהו אחר עשה זאת.

אני מציע שתנהל ביומן שנה שלך רישום למי נתת את הרכב ומתי בפירוט של שעות מדוייקות.

היום מדובר בפחיות, מחר הוא יעבור באור אדום, ולך ישללו את הרישיון בסופו של דבר.

אתה גם צריך לקוות שמי שנוסע ברכב שלך יקבל את הרישום שלך כמוסכם ויקח אחריות אם וכאשר.

אם מי שנהג ברכב מודה בכך, אתה יכול לשלוח מכתב ולבקש הסבת הדו"ח על שמו.

אמיר,

אני מסכים איתך לחלוטין. אבל הבעיה היא שזה היה לפני שנה וחצי! אם זה היה לפני חודש נניח הייתי יכול לדעת.

בגלל זה אני רוצה ללכת למשפט. אני לא חושב שזה בסדר שעכשיו אני אמור לנחש מי עשה את זה.

• תוכן חדש...