Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

306 לא מתנהגת? הייתכן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ב306 XT שלי, אצלי כבר שנה וחצי.

בתקופה האחרונה, משהו כמו חודש בערך, אני שם לב לשינוי בהתנהגות הרכב - נכנס להיגוי יתר קצת יותר מדי בקלות, גם תת היגוי שאני לא רגיל אליו, וכבר פעם פעמיים יצא לי להחליק בבלימה, על גבי משטח רטוב אמנם, אך במהירות די נמוכה (כ-30 קמ"ש). לפי דעתי לא מדובר בצמיגים (קלבר, בני פחות משנה וחצי, עם חריצים מספיק עמוקים, לא יבשים). אמנם "ירוקים" אבל מספקים לנהיגה יומיומית + נהיגת "כיף" מזדמנת.

אחת החשדות שלי הם הבולמים, לפי דעתי הם המקוריים של הרכב (הרכב שנת 94, כשקניתי אותו הוא עבר 70K, היום עומד על 90K).

אני בכיוון הנכון? מה עוד כדאי לבדוק?

PUG-306 XSI MK2

פורסם

היגוי ובלמים הם שתי מערכות מהבטיחותיות ביותר ברכב- אי לכך פנה למוסך לבדיקתן המקיפה ולתיקונים במידת הצורך ויפה שעה אחת קודם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

בדיוק התחלתי להיתקע בבעיה דומה היום. יצאתי לנסיעה בזמן גשם והאוטו נכנס הרבה פעמי להיגוי יתר במיוחד בפניות חדות . בנוסף טעיתי בנתיב וניסיתי להידחף מול מישהו נתתי קצת גז האוטו התחיל לפרפר כמו מטורף (זה היה בהילוך ראשון) בסוף הבחור קלט ונתן לי להיכנס. עכשיו הצמיגים הם קלבר VIAXER בני כמה חודשים בלבד. השאלה שלי היא האם אני מגזים בנהיגה או שיש בעיה בצמיגים האלה בכביש רטוב או אולי באוטו.

פורסם

שאלתי כי שנה שעברה הייתי על צמיגי SAVA מקדימה וזכור לי אחיזה טיפה יותר טובה. או שאני ממש התחלתי להגזים , היום הרגשתי כאילו כל שניה הוא יעוף מהכביש וזה אמור להיות אוטו עם היגוי ממש טוב. אולי נמאס לו ממני והוא רוצה למות.:)

פורסם

גם לי האוטו החל לפרפר כמו מטורף בהעברה מהירה וגסה להילוך שני , כאשר את ההילוך הראשון "טחנתי" ובגשם , זה היה כיף אבל אני לא יחזור על זה עוד הפעם כי יש הבטיחות חשובה לי יותר מהכיף .

בקיצור המלצה שלי בגשם , תנהגו בכמו אנשים בני 80, זה לא כל כך קשה כי כמעט כולם ככה .

• תוכן חדש...