Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז לאחר החלפת הצמיגים ברכב החלטתי לצבוע את הצלחות המקוריות(כרגע לא משתגע עם הכסף על חישוקי מגנזיום).

אז הלכתי על שיטת "עשה זאת בעצמך",לאחר שהתעניינתי לרכוש סט חדש במוסך המורשה ונבהלתי קצת מהמחירים.

שלב א':

פירוק הצלחות שטיפה יסודית עם מים וסבון כביסה ומברשת גסה,כדי להוריד מהצלחת את שאריות הפיח האבק והלכלוך.

ושפשוף של שכבת ליכלוך עם נייר זכוכית מספר 400(נייר מים) עם מים זורמים .

שלב ב':

הכנת משטח העבודה,מומלץ מקום מוגן מרוח שלא יתפזר צבע במהלך הצביעה ויהיו מריחות אך שיהיה מאורר שלא ל"היחנק" מאדי הצבע.

שלב ג':

ניקוי אחרון עם טינר 21 (מאוד חזק ויעיל)+צמר פלדה,כדי למנוע איזשהם הצטברויות של שומן ולכלוך.

שלב ד':

הצביעה עצמה מרחק של 25-30 ס''מ לעבוד בצורה אחידה כדי שלא יהיו "שלוליות" צבע על משטח העבודה.

אני אישית עשיתי 2 שכבות בהפרשים של שעה ואז ריססתי 2 שכבות לקה בהפרשים של כמה שעות.

שלב ה':

הורדת חתיכות נייר דבק שהדבקתי על ראשי הברגים אשר באו מקוריים בצבע ניקל ולא רציתי שייצבעו.

וכמובן השלב הסופי ההרכבה על הרכב.(מחר יהיו תמונות פשוט חושך ולא יכולתי לצלם את זה).

החומרים שהיו בשימוש:

צבע לפלסטיק krylon של יעקבי.מיוחד לפלסטיק.עלות:39.9 ש''ח.

ספריי לקה גם מבית יעקבי.עלות:19.9 ש''ח.

נייר זכוכית וטינר שהיו בבית.

והמון מצב רוח טוב:-P

DSC00313.JPG

DSC00314.JPG

DSC00315.JPG

DSC00316.JPG

פורסם

אכן נראת עבודה איכותית מחכים לתמונות של הטסות על הרכב.

רק אני יכול להוסיף לך, שנוזל כביסה הוא קצת שומני ולא יעל כל כך.

הייתי הולך על מסיר שומנים של תנורים, או לחילופין אפשר גם ספריי לחלונות -מאוד יעיל.

אם אפשר להוסיף שאני רוכב אופני הרים. ולאחר שטיפה של האופניים אני תמיד משתמש בספריי ניקוי חולונות על מנת להסיר את השומנים שלאחר שימון השרשרת מהחישוק. תוצאות נפלאות

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

ו...?

גם תסתפר זה יגדל,אם תאכל עוד שעתיים תהיה רעב,אם תתקלח הגוף יסריח אחרי כמה שעות...

לא מבין את הנקודה שלך...לא עושים דברים כאלה בשביל לחשוב מה יקרה עוד X זמן.

פורסם

על תשים לב לאנשים שבשבילם רכב זה מקרר...

יצא יפה מאוד, כל הכבוד.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...