Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פולו 1.4 97 ק"מ:160

1. מנוע 2. מערכת קירור 3. מערכת דלק 4. מערכת הצתה - לא תקין: מנוע -> נזילת שמן לתיקון, -> מערכת זימון ושסתומים רועשת, רצועת זימון -> לבדוק\להחליף לפי הוראות יצרן,, מנוע -> שריפת שמן לתיקון, מערכת קירור מנוע-> חלודה נוזל קירור לא תקין, מערכת קירור-> קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים תיקון.

5. מערכת פליטה - תקין.

6. סרן קדמי ומערכת היגוי - לא תקין: לתקן לכוון ציר קדמי + אחורי.

7. קפיצים - תקין.

8. שילדת מרכב - ליקויים בעלי משמעות נמוכה - לא תקין: תיקונים במרכב ובחזית, תקוני פח וצבע במרכב + בגג, פגיעות\לחיצות\שריטות\במרכב סביב,,-שמשה דקמית-> לא מקורית,, חלודה בסף.

9.מערכת בלמים -> מערכת בלמים -> מערכת ABS אינה פועלת לתיקון, לפרק גלגלים לבדיקה ותיקון במוסך.

10. צמיגים - לא תקין: קדימה פגומים.

11. מערכת תאורה (כולל מצבר) - תקין.

12. נעברת כוח - לא תקין: מצמד מפריד גבוה (בלאי) מערכת הנעה וגיר -> רעש וחופש,, ידית הילוכים -> חופשים במנגנוני הילוכים.

13. מחוונים - תקין.

נבדק בסנטרטסט בחולון

הבנתי שהבדיקה יצאה דיי טובה, האם זה נכון?

מנסיונכם מהי העלות הצפוייה לתיקון המערכת ABS?

האם זה היגיוני שיהיו לרכב כזה 55כ"ס בגלגלים? (מנוע 60כ"ס)

כך נאמר לי במכון וזה נשמע לי נתון קצת טוב מדי...

נמכרת בטיפה מתחת למחירון. - שווה לדעתכם?

פורסם

על הנייר יש כאן לא מעט תיקונים:

1- שריפת שמן משסתומים מצריכנ תיקון מובילי שסתומים-במקרים רבים יש לפרק את ראש המנוע ואז תיקון המובילים רק מתחיל ב-1500 ש"ח וכל הראש גם יכול להיגמר בלפחות 2000 וזאת בלי לדעת מה מצב הבלוק /רינגים.

2- יש להחליף טיימינג כיוון שלא ניתן לדעת מתי החליפו.

3- צמיגים קדמיים-חובה להחליף- בטיחות ולאחר מכן כיוון פרונט.

4- לגבי הקלא'ץ -תצטרך לקחת את הרכב למוסך ולבדוק את תקינותו-יכול להיות שזה סעיף כסת"ח ויכול להיות גם שהקלא'ץ גמור-לא ניתן לדעת.

5- תתמקח עם המוכר על לפחות 3000 מתחת למחירון כי יישור הקו הולך לעלות לך כמעט כפול מסכום זה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

יש בי חשש שהמוכר הוא סוחר שכן הרכב לא רשום על שמו וגם הבדיקה בוצעה במקום קרוב יחסית למקום עבודתו

האם נתון 55כ"ס בגלגלים הוא היגיוני כשהמנוע מספק 60כ"ס ברכב ישן אחרי 160אלף?

פורסם

זה דבר ראשון שבודקים -רשיונות רכב ומסמכים לפני שהולכים למכון בדיקה.

שלא יספר לך סיפורי סבתא- תתרחק מהרכב,וברכב הבא שתמצא לפני שתרוץ איתו למכון ותבכה על 400 ש"ח או יותר תבדוק במסמכים שהרכב רשום של שם הבעלים .

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

נמכרה רק בטיפה מתחת למכירון ?!!!

בחיי עוד לא ראיתי כזאת מכונית לא שמורה ודפוקה..

אין לי עוד מילים להוסיף עוד מילים יגרעו עוד .. פשוט תקראו שוב את נתוני הבדיקה ..

מזה ?!!!

סבא שלי מכר את המאזדה לנטיס שלו 97 שלפי דעתי הרכב הכי לא שמור שיש במשפחה ...

ובלי תיקונים ובלי טיפולים לא היו חצי מהבעיות שיש לפולו הזו..

פורסם

יש בי חשש שהמוכר הוא סוחר שכן הרכב לא רשום על שמו וגם הבדיקה בוצעה במקום קרוב יחסית למקום עבודתו.

להתרחק ומהר !

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
נמכרה רק בטיפה מתחת למכירון ?!!!

בחיי עוד לא ראיתי כזאת מכונית לא שמורה ודפוקה..

אין לי עוד מילים להוסיף עוד מילים יגרעו עוד .. פשוט תקראו שוב את נתוני הבדיקה ..

מזה ?!!!

סבא שלי מכר את המאזדה לנטיס שלו 97 שלפי דעתי הרכב הכי לא שמור שיש במשפחה ...

ובלי תיקונים ובלי טיפולים לא היו חצי מהבעיות שיש לפולו הזו..

אל תדבר שטויות.

יחסית לשנת 97 הבדיקה יצאה טובה למדי!

הדבר המחשיד ביותר ובגללו לא הייתי רוכש את הרכב זה שהרכב לא רשום על שם המוכר והבדיקה בוצעה קרוב למקום עבודתו כמו שנכתב.

פורסם

אף אחד לא התייחס לכך שה- ABS לא פועל ומניסיון של שני פולו במשפחה .

בשניהם הלכה משאבה ההידוראלית של ה - ABS לעולמה - רק מחיר החלק 6000 ש"ח לפני מע"מ .

נכון שאפשר להשיג מפירוק אבל עדיין לא זול כלל .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

תוצאת הבדיקה מראה כי הרכב מוזנח

א. איפה הרכב טופל עד היום, היסטורית הטיפולים חשובה יותר מהבדיקה במכון.

ב. מערכת הקירור של הפולו רגישה לשימוש במי ברז (המים המקוריים בצבע אדום ),מי "חלודה" מראים על הזנחה.

ג. מערכת ABS - יכול להיות ניקוי חישן בגלגל ויכול להיות החלפת המחשב (היקר מאוד).

בקיצור הרכב מוזנח , לא עבר אחזקה ברמה הנדרשת. אני ממליץ להמשיך לחפש, לא בעיה למצוא פולו שטופלה באופן שוטף במוסכי היבואן.

תתלה שלט שאתה מחפש פולו במוסכים המורשים אני מאמין שתמצא רכב שמור הרבה יותר במחיר מחירון.

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

לחבר

ישנם כמה דברים מעבר לכתוב אשר מטרידים אותי :

1 לחיצות בגג עלולות להופיע עקב התקנת גגון או מכה בחזית הרכב אשר גרמה לקורות העליונות לדחוף חעט את עמודי השמשה הקדמית ולכופף את הגג מעל עמוד החיבור בין שתי הדלתות

2 מכאן אני מודאג ממקוריות השמשה הקדמית ,מדוע היא הוחלפה האם ממה שציינתי לעיל?

3 מערכת הABS ברכב זה שובקת חיים בדכ בגלל סדק במיכל עיבוי מערכת צינון המנוע ,כאשר מים רותחים מטפטפים על קונקטור היחידה וגורמים לקצר ,עליות משומש ועבודה2500 חדש עד 6000

4 חלודה בסף ,רכבי VAG מהשנתונים הנל לא נרקבים נקודה. ככל הנראה בוצע תיקון בסף הרכב אשר כלל ריתוכים אשר גרמו להסרת שכבת המגן והתחמצנות הפח משם לקורוזיה

לדעתי חפש לך רכב אחר

יגאל

• תוכן חדש...