Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

.

מסנן אוויר - מה כבר יכול להיות? יסנן קצת פחות טוב? אז מקסימום ייכנס קצת יותר לכלוך ותצטרך פעם ב... לנקות מצערת.

אני לא חושב שההשפעה שלו יכולה להיות כזאת הרסנית.

כשתאה מסתכל על זה בפשטות, אז אתה אומר יכנס לי קצת פיח ואבק למנוע לא נורא..

אבל תסתכל על זה קצת יותר מורכב- ותראה שיש לך מערכות וואקום באוטו שיכולות להסתם ואתה אפילו לא תדע על זה.

יש לך את האדי שמן שחודרים לך למערכת אוויר מהצינור של הנשם, ואז אם יש קצת אבק אז זה בכלל מקור לבוצה ולסתימות מרגיזות.

בקיצור לא כדאי להסתבך עם זה, תשים פילטר אוויר מחברת מותג שעולה פי שניים כסף וסע בראש שקט.(מזיכרון שלי נדמה לי ש35 לעומת 70 פאסט שלי)

ובקשר לפילטר שמן ,אז רבותיי עם כל הכבוד אבל פילטר שמן של חברת מותג כמו- MANN עולה בסה"כ 30 ש"ח.

אז על מה אתם באים לחסוך??

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

בדיוק מה שאני אומר..... ומה שהכי מצחיק הוא שהבחור מבזבז את מיטב כספו על פילטר שמן מקורי וטוב, אבל כשאר זה מגיע לחלק חשוב מאוד גם כן שהוא הרי המסנן אוויר, פה הבחור חוסך מאוד.

הגיון שקצת קשה להבין, עדיף אם כבר פילטר שמן תחליפי יפני טוב מאשר מסנן אוויר שבעצם ידפוק את הכל ובהרבה יותר גרוע ממסנן מסכן שהוא תחליפי.

פורסם

אני רק רשמתי את דעתי.

ברכב הקודם שלי (נמכר לפני חודש וחצי בערך) היה מורכב מסנן פתוח כך שלא החלפתי אותו בכלל.

ברכבים שהיו לפני כן - הייתי בור ועם הארץ וכל החלפים שהשתמשתי בהם היו באיכות ירודה... :oops:

פורסם

אין שום רע :)

פשוט לדעתי אם כבר, פילטר אוויר מקורי, פילטר שמן גם כן מקורי, השאר אפשר כבר תחליפי אבל.... יפני :) או אם כבר סיני באיכות מעולה :)

• תוכן חדש...