Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אתמול במהלך נסיעה ב-100 קמ"ש בכביש 1 התחלתי להרגיש רעידות מזעריות בהגה

שהפכו לרעידות מוחשיות מאוד תוך כדי משיכה של הרכב ימינה האטתי את הרכב עד לכדי עצירה

תוך כדי שאני מסתכל על ההגה ורואה שהוא רועד בצורה לא שווה לצדדים (מין משהו כמו לאט ימינה

מה שמאלה או הפוך אני כבר לא זוכר...)

לאחר עצירה בדקתי את האוויר בצמיגים הקדמיים ובדקתי ויזואלית את הצמיגים- הכל היה תקין

לאחר העצירה בהמשך הנסיעה ההגה לא רעד יותר במילימטר (ונסעתי עוד 150 ק"מ אחרי המקרה)

מכיוון שאותו הדבר בדיוק קרה לי לפני כחודשיים חד פעמית ולא השתחזר אז לא יחסתי לכך חשיבות

אבל הייתי רוצה לדעת מה מקור הבעיה ואם יש אדם מקצועי שיכול לאבחן אותה מבלי להחליף שטויות

יש לציין ששני הצמיגים הקדמיים הוחלפו לפני שנה וחצי, כיוון פרונט לא ביצעתי.

דבר אחרון: ראיתי שמישהו שאל כבר את השאלה הזו (רנו קליאו) אבל לא ענו לו בדיוק אז אם הוא טיפל

בזה אשמח לדעת...

תודה!

פורסם

מאחר והתקלה הולכת וחוזרת החשד הוא הכביש בו נסעתה לא תקין , בכול מקרא תגיע למוסך שיבדקו את הגלגל באויר ובאים הברגים מחוזקים כראוי במערכת ההיגוי, ואל תיקח כל סיכון עם מערכת ההיגוי והצמיגים.

שנה טובה יצחק.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

איפה בערך הרגשתה את הרעידות (מבחינת המיקום שלך) כי יש קטע בכביש מספר 1 לכיוון תל אביב לפני אזור נתב"ג, שההגה ברכב פשוט רועד ואז זה נעלם.

• תוכן חדש...