Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למיטב זיכרוני אזעקה סטנטרטית

צורכת במצב של סטנדביי כ 50-100 מיליאמפר

במיילים אחרות מצבר תקין בעל קיבוול

של 50AH אמור להחזיק כ 20 יום

פורסם

כמות או עוצמת צריכת הזרם יהיה תליוי בכמות הצרכנים שנשארים עובדים כאשר מתג ההצתה סגור.

כאשר אנחנו מדברים על שעון זמן דיגיטלי, אזעקה , זיכרון הרדיאו , אמובילייזר מקורי, וזיכרון משתנה של מחשב. כל זה יהיה בין 0.5 - 0.25 Ah במצב תקין, כלומר מצבר של כ 60Ah בין 120 ל 250 שעות ואז מצבר מגיע ל 0 , מצב זה משתנה עם אזעקה שיש לה הגנה מפני ניתוק מצבר אזעקה כזו תפעיל את עצמה כאשר מתח מצבר ירד ל 9V ותצפצף על כלות המצבר ומצבר הגיבוי, לכן יש להניע רכב חונה לפי הצורך לאחר בדיקת זליגה ,עוצמת מצבר, ואורך חיי מצבר. יש אפשרות לבדוק זליגת זרם אצל חשמלאי עם מחשיר יעודי. בכול מקרא המצב אצלך לא תקין.

שנה טובה יצחק.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם
כאשר אנחנו מדברים על שעון זמן דיגיטלי, אזעקה , זיכרון הרדיאו , אמובילייזר מקורי, וזיכרון משתנה של מחשב. כל זה יהיה בין 0.5 - 0.25 Ah במצב תקין,

שנה טובה יצחק.

250 ל-500 מיליאמפר ? אתה כנראה שכחת 0.

איזה כייף לי :)

פורסם
250 ל-500 מיליאמפר ? אתה כנראה שכחת 0.

לא מרק אני לא שכחת.

אני עוד לא נתקלתי ברכב שצורך פחות.

שנה טובה.

פורסם
זליגת הזרם המכסימלית כאשר הרכב מאובזר בציוד סטנדרטי מהמפעל היא בסביבות 25 מיליאמפר.

מחזק !

הנתון מדויק.

לעיתים מחברים רדיו (בהתקנה מקומית) לא דרך הסוויץ הדבר גורם להעלאת זרם הזליגה לכ- 300MA.

סימן בדוק לכך הוא האפשרות לשמוע רדיו כשהסוויץ סגור.

הפתרון פשוט - חשמלאי יחבר לך תוך דקות את הרדיו דרך הסוויץ באופן שהרכיב יצרוך זרם לשמירת הזכרונות בלבד.

פורסם
מחזק !

הנתון מדויק.

לעיתים מחברים רדיו (בהתקנה מקומית) לא דרך הסוויץ הדבר גורם להעלאת זרם הזליגה לכ- 300MA.

סימן בדוק לכך הוא האפשרות לשמוע רדיו כשהסוויץ סגור.

הפתרון פשוט - חשמלאי יחבר לך תוך דקות את הרדיו דרך הסוויץ באופן שהרכיב יצרוך זרם לשמירת הזכרונות בלבד.

אין חברת ביטוח שתבטח רכב כפי שהוא מגיע מהמפעל. ומערכת האזעקה האמובילייזר והאיתורן וכמובן נוסיף מערכת שמע וידאו או DVD מעלים את צריכת הזרם. לכן בפועל כל רכב יגיע לאיזור הנתונים שמסרתי.

שנה טובה יצחק.

פורסם
אין חברת ביטוח שתבטח רכב כפי שהוא מגיע מהמפעל. ומערכת האזעקה האמובילייזר והאיתורן וכמובן נוסיף מערכת שמע וידאו או DVD מעלים את צריכת הזרם. לכן בפועל כל רכב יגיע לאיזור הנתונים שמסרתי.

שנה טובה יצחק.

אצלי ברכב:

מערכת האזעקה - מקורית.

מערכת שמע - מקורית.

אימובולייזר - מקורי.

איתוראן - מקומי, אבל מושך רק עוד כמה עשרות מילי אמפרים (בדקתי).

בפועל זליגת הזרם אצלי ברכב לא מתקרבת ל- 100MA.

פורסם

יצחקי, אתה טועה ובגדול, צריכת הזרם המקורית בגולף של הבחור אמורה להיות גג 25 מיליאמפר עם איבזור סטנדרטי מהחברה.

אתה יודע מזה צריכת זרם של 250 או 500 מילימאפר ? חברת החשמל היתה מתלוננת נגד הצריכה המפורזת.

במידה וצריכת הזרם כפי שציינת אזי הציוד שהאנשים מתקינים הינו תוצרת סינית שאין קשר בין מה שכתוב בדפי הנתונים לתוצאות בפועל.

לי יש גולף דור 5 חדשה מהחברה עם אימובלייזר מקורי+קודן+מערכת שמע מקורית וצריכת הזרם היא 10 מיליאמפר וזה בדוק.

צריכת הזרם שאתה מציין אולי נכונה לרכבים מעשור קודם ויותר.

תתפלא שחברת הביטוח אליהו הסכימה לבטח את הגולף הקודמת שלי ללא שום תוספת של אביזרי אבטחה.

פורסם

25 מיליאמפר הוא באמת הגבול העליון של צריכת זרם עם רכב סגור. כבר פגשתי ביצרנים שהגדירו את צריכת הזרם המינימאלית ל 20 ואפילו 15 מיליאמפר.

עם כל ההתקנות שיש כיום על רכבים ועדיין הם עומדים בזה.

פורסם

דניאל, מה אתה מסכים איתי ? :-) כפי שרשמתי קודם צריכת הזרם אצלי לאחר שמחשב הרכב נכנס למצב SLEEP MODE מתקרבת ל-10 מיליאמפר.

יצחקי, הנתונים שציינת אכן מופיעים בספרות ישנה של HAYNES או ב-BMW סידרה 5 משנת 1989-1995 מאז עבור הרבה מים בירדן והיצרנים משתמשים במעגלים אלקטרונים המבוססים על רכיבי TTL או CMOS שצריכת הזרם של האחרון במצב מנוחה הוא הרבה יותר נמוך. בעסר השתמשו בטרנזיסטורים שהם יחסית כבדים לרכיבי CNOS.

פורסם

המצבר שלי חדש הוא בן 6 חודשים את הבעיה הזאת אני סוחב כבר שנה וחצי בעצם מיום שקניתי את הרכב.

אני יודע להתחיל באיך לפתור את הבעיה אך אני מעדיף לשים אצל חשמלאי אני יעדכן אותכם בהמשך.

תודה

RS3 8Y

פורסם

חזור לדווח מהי צריכת הזרם היום ולאחר מציאת הרכיב/צרכן הסורר.

אל תתייחס לכול ההודעות שנרשמו באשכול ברצינות יתרה מכיוון שהמידע שסיפקתי לך הינו רשמי של הייצרן.

במידה ומותקנת אצלך מערכת אזעקה לא מקורית או/גם טלפון סלולרי או/גם קודן תוסיף ל-25 מיליאמפר שציינתי עוד 15-25 מילימאפר כלומר גג 50 מיליאמפר שזה נחשב יחסית הרבה.

במידה ולא נמצא הצרכן הסורר ייתכן שיש לך זליגה דרך האלטרנטור (מכסימום מותר באלטרנטור תקין כ-2 מיליאמפר).

• תוכן חדש...