Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שעון חורף - לא לשכוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה כייף, זכינו בשעה נוספת

אייזה באסה הפסדנו שעת אור נוספת וחיסכון באנרגיה טרם הזמן

לא לשכוח לכוון שעונים

שבוע טוב

אירית

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפחות משמרת לילה מתחילה עכשיו יותר מוקדם? :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני שונא את שעון החורף.

פשוט בעסה אחת גדולה.

אני אוהב לנהוג בשעות היום והאור, אני אוהב לטייל בטבע ופחות שעת אור אחת זה בעייה- צריך להזדרז לסיים את המסלול, יש פחות זמן התברברות בשעת הטיפול ניקיון ושטיפה למכונית, בקיצור- רק חסרונות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
טוב שאני רואה את השרשור הזה בזמן :|

אופיר

זה מזכיר לי את הסיפור על זוג שבעקבות מריבה היו "ברוגז" אחד עם השנייה, לפני שהלכו לישון כתב בן הזוג פתק לזוגתו "אל תשכחי להעיר אותי מחר בשבע".

בבוקר למחרת, הוא קם ב10:00 כולו רותח ומוצא פתק מזוגתו על הכרית "בוקר טוב, השעה שבע"

אז אופיר יקירי לא נורא כל שנה יש שעון חורף, בהצלחה:lol:

אירית

פורסם

ליביו

למה? כי אתה הולך לישון בשעה 20:00? :lol:

מה עם העובדה שעכשיו חושך בשעה 18:00 וצריך להדליק אורות?

שעון חורף חודש לפני שאר העולם והרבה לפני החורף, למה לא? שאר העולם דפוק על כל הראש.

אנחנו אשפי החיסכון באנרגיה, אצלנו מישמים זאת בהקלה על הצמים ומתפללי השחרית.

עוד החלטה נאורה של עם סגולה בדיוק כמו חוק הפיקדון שאמור הייה להיות מורחב גם לבקבוקים המשפחתיים, דבר שיתרום לנקיון הרחובות ולחיסכון ניכר בנפחי הטמנה, אבל לא! מה פתאום! – ש"ס אם המפלגות מתנגדת ולמה? החוק יפגע במשפחות מרובות ילדים שרוכשות בקבוקים כאלו ומס נוסף יהייה נטל כבד, ולמשפחות אילו זמן להגיע לחנויות ולקבל את הפיקדון בחזרה.

אירית

פורסם
אני שונא את שעון החורף.

פשוט בעסה אחת גדולה.

אני אוהב לנהוג בשעות היום והאור, אני אוהב לטייל בטבע ופחות שעת אור אחת זה בעייה- צריך להזדרז לסיים את המסלול, יש פחות זמן התברברות בשעת הטיפול ניקיון ושטיפה למכונית, בקיצור- רק חסרונות.

אני מרגיש בדיוק כמוך.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

חורף זה גם מגרש החלקה רטוב (לאלו שעדיין מחזיקים ספורטיביות) או שלוליות ובוץ (לאלו שמחזיקים ג'יפים :biggrin2:).

חורף זה גם שוקו חם מתחת לפוך מול הטלוויזיה, רצוי עם בן/בת זוג :ladysman:.

חורף זה גם הרבה ימים של שמש חמימה ונעימה, שבניגוד לקיץ, עושה נעים בפנים ובגב :mm_blush:.

וחוץ מזה, סוף סוף אפשר להוציא את הקאפוצ'ונים מהארון :x-mas:.

אל תיהיו שליליים!

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

חורף זה חרא.

תנו לי כל יום 40 מעלות בצל ו-12 שעות אור.

חורף זה לצאת מהעובדה ולהגיע הביתה בחושך, בדיכאון מטורף שכל החיים שלך זה לקום בבוקר, ללכת לעבודה ולחזור הביתה בלילה.

פורסם

כבר חורף (איך הקיץ טס...) :shock:

בכל מקרה, נכון יש דברים חיובים כמו לשבת בבית ולהנות כשבחוץ גשם, כשישנים עד מאוחר השמש לא מציקה יותר מדי, לא ממש חם, השוקו החם מתחת לפוך ועוד...

אבל מצד שני, ניסיתם פעם לצאת מחוץ לבית בגשם (כשממש חייבים), או יותר גרוע לרוץ בזמן או אחרי גשם ולנסות שלא להפוך את זה למקצה שחייה, ולקום מוקדם ולגלות שבחוץ חשוך קפוא ולא כיף, והכי גרוע להיתקע בבית עם שוקו מסריח מתחת לפוך ובלי בת זוג... :-(

פורסם

אני דווקא יוצא בקריאה נרגשת להחזיר את שעון הקיץ מייד, ויפה שעה אחת קודם.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...