Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לבצע התקנה של שני מגברים(מונובלוק ו4 ערוצים)

כמובן סאב וקומפוננט חיווט כמובן ומפצל RCA כי יש לי את הרדיו דיסק פיוניר 2950

כמה צריך לעלות לי הסיפור הזה?

והשאלה השנייה היא האם כדאי להעביר את החיווט מהרכב שבו היתה מותקנת המערכת עד עכשיו?כמה חוסך(?8 גייג כבלים)

תודה מראש

וחג שמח

יוסי

פורסם

יש אולי מישהו שיודע לבצע את ההתקנה מהפורום?(כמובן בתשלום)

אשמח גם לשקול את האופציה הזאת(הודעה לפרטי)

פורסם

התקנה כזו יכולה להגיע בסביבות ה500 ואפילו פי 2 תלוי גם בחיווט, בקשר לכבל הישן שלך שים אותו בצד עדיף לך לשים כבל בעובי 4 גיי'ג או 2 גיי'ג לפחות

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

למה אפילו 2G. כבל של 4G. יספיק ל90% מהמערכות. ושניים של 8. אחד לכל מגבר יכולים גם להספיק. כול עוד המגבר הוא מתחת ל 400W RMS בשימוש קבוע. זה יספיק!

כבל של 8G מעביר עד 40-50 אמפר! (אורך שלא עולה על 4-5 מטר)

כבל של 4G מעביר כ 80-100 אמפר! (אורך שלא עולה על 4-5 מטר)

ולכן לפני שהוא מתחיל להשקיע בכבלים יקרים ועבים. וחיזוקים של חשמל שאחרת המערכת מעשה בעיות.

שיגיד לנו לאיזו רמה של השקעה. ואיזה כוח (איזה מגברים הוא חושב.)

כי עם הוא מדבר על 3000 שקל מערכת. הסיכוי שהוא יביא מגבר שיהיה חייב כבל 2G הוא קלוש! עד אפסי.

מאיפה אתה?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני מחיפה והמגברים שהולכם להיות מותקנים ברכב הם

אוריון דגם 4004

מונובלוק של מק אודיו Z2200

שיגביר פניקס גולד קסנון

וקומפוננט של JBL

בעתיד אני יקנה רמקולים 6X9

כל הרכיבים יהיו מותקנים של פגו 306 שנת 96

איזה כבלים אני צריך עכשיו?

חצי מהמערכת הייתה מותקנת ברכב אחר כלומר המגבר אוריון היה מותקן וקומפוננט ניתן להשתמש בכבלים שלהם?

• תוכן חדש...