Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וכן , אני מנסה לשמור על הרכב היקר , אבל אני מביא בחשבון שהבן שלי מתחמן אותי וקורע את הרכב .

יעקב

הבן שלך מתחמן אותך וקורע את הרכב ואתה יותר דואג לרכב מאשר לבן ?

• תגובות 168
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הבן שלך מתחמן אותך וקורע את הרכב ואתה יותר דואג לרכב מאשר לבן ?

יופי של תגובה . מעידה על שכל ישר , בגרות וטוב טעם .

יעקב

פורסם

לא. ניתן לך דוגמא

1.חסכת הרבה זמן וקנית במיטב כספך רכב יוקרה חדש ואתה עושה איתו תאונה, אתה אשם הביטוח לא נותן כיסוי. רוב הסיכווים טוטאל לוסט. הלכו כמה מאות אלפים טובים. שעבדת בשבילהם הרבה מאוד זמן.

2. תשבור יד+רגל(אתה יודע מה איפלו רק יד), חודשיים-שלושה גבס אבל רכב היוקרה לא ינזק.

מה היית בוחר?

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

כל הפואנטה של ביטוח מקיף היא לפצות את הנהג במקרה של נזק בתאונה בה הוא אשם...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
כל הפואנטה של ביטוח מקיף היא לפצות את הנהג במקרה של נזק בתאונה בה הוא אשם...

ממתי ביטוח מקיף הוא רק למקרה של תאונות?

יש גניבה, יש נזקי טבע, יש חבלה..... (לא עלינו)

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

כל נהג שמתחרע עם האוטו שלו עשוי למצוא את עצמו על שלולית של ממטרה או משהו כזה גם בקיץ, לפעמים באמצע סיבוב, והוא לא רוצה להיות עם צמיגים שחוקים במצב כזה.

צר לי לבשר לך, אבל במצב כזה,אני בספק אם ההבדל של הרבע מילימטר בחריצי הצמיגים הם שיעשו את ההבדל (כל עוד הצמיג לא שחוק מעבר למקסימום).

כל עוד הצמיג מחורץ ברמה שהוא לא עבר את המינימום שמסומן על הצמיג (לא זה שהוחלט ע"פ החוק), במצב שאתה תיארת, סביר להניח שמה שיציל אותך מהתאונה זה אינסטינקטים בריאים ותגובה נכונה להחלקה,וגם איזה קורס נהיגה יכול להיות רעיון מעולה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מה כולכם נפלתם על יעקב ?

הוצאתם את הדברים שלו מהקשרם המקורי ויצאתם לחגיגה ?

קראתי בדיוק כמוכם את הדברים,אבל כנראה שלטובת הנקודה שלכם נוח לכם לעוות את כוונותיו.

הכוונה שלו היתה פשוטה:

הוא שומר על האוטו היקר שהוא קנה,אבל הוא משער שהבן שלו קורע את האוטו יותר ממנו (קרי,והפעם בשפה שלכם- מושך טורים כדי לעשות פוזות על חברים).

הכוונה שלא לא היתה בקטע של "הבן קורע את אוטו,כל היום עושה דריפטים בגינה וג'ימקנות בחנייה".

יאללה, תתבגרו.

אגב, BURZUM צודק, ביטוח מקיף תפקידו לפצות בכל נזק שנגרם לרכב,בין אם באשמת או שלא באשמת בעל הרכב.

=נכנסתי בעמוד,זו אשמתי,הביטוח יפצה.

=ילדים מפגרים זרקו לי לבנה על המכסה מנוע,לא אשמתי,הביטוח יפצה.

מה שכן,באם זה לא באשמתי,אני לא אשתתף בהוצאות עם הביטוח,וזה לא יעלה לי את הפרמייה,ואם הנזק כן באשמתי אני עשוי לשלם השתתפות עצמית וכן הפרמייה עשוייה לעלות בעת חידוש הביטוח.

פורסם

מה שכן,באם זה לא באשמתי,אני לא אשתתף בהוצאות עם הביטוח,וזה לא יעלה לי את הפרמייה.

גם אם הנזק לא באשמתך, אבל אין מישהו אחר להאשים (ילדים זורקים לבנה על הרכב, פגע וברח כאשר אתה לא ליד הרכב וכו')?

פורסם

אופיר ורומר,

גם מעליית הפרמייה וגם מההשתתפות העצמית אפשר להתחמק,או יותר נכון להתפשר עם חברת הביטוח (אני מדבר רק על מקרים שזה לא באשמתי).

זה תלוי בהמון דברים,לכן אני ציינתי רק בכלליות,אבל דוגמא ספציפית לכך היא אבא שלי שמבלה די הרבה בכבישים עם רכבו הפרטי, ומדי פעם מופיעות לו כל מיני מכות על הרכב,והוא מעולם לא שילם השתתפות עצמית בעת התיקון ולא היה שינוי בפרמייה.

ובחלק מהפעמים זה כל מיני מכות שהרכב קיבל בחנייה.

פורסם

זה תלוי בהמון דברים,לכן אני ציינתי רק בכלליות,אבל דוגמא ספציפית לכך היא אבא שלי שמבלה די הרבה בכבישים עם רכבו הפרטי, ומדי פעם מופיעות לו כל מיני מכות על הרכב,והוא מעולם לא שילם השתתפות עצמית בעת התיקון ולא היה שינוי בפרמייה.

ובחלק מהפעמים זה כל מיני מכות שהרכב קיבל בחנייה.

אתה לא צודק

כאלה מכות חנייה שאתה מתאר עלות תיקונם היא פחותה מהשתתפות העצמת בפוליסה, לכן "מתקנים לבד". אין אפשרות לכלול את "כל המכות" בתביעת נזק אחת, לכן כל מכה תחשב לתביעה בפני עצמה. אז סביר להניח שאבא שלך פשוט לא תיקן אותן או שתיקן על חשבונו.

בכל מקרה, כאשר אין את מי לתבוע כגורם לנזק (לדוגמה ילדים שזרקו לבנה על הרכב כאשר ישנת), התביעה תחשב כ"נזק עצמי", לכן יחול השתתפות עצמית במקרה ומתקנים על חשבון חברת הביטוח. רוב הפעמים כאשר עלות הנזק היא עד 1000-2000 ש''ח לא כדאי לתבוע את הפוליסה (השיקולים קשורים לגובה השתתפות העצמית).

אם אתה יודע מי גרם לנזק אתה יכול לתבוע אותו על הנזקים בהליך אזרחי.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...