Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לנו באוטו HU של פיוניר DEH 1550 והבעיה היא שכאשר יש באסים בעוצמה קצת גבוהה האור של המערכת וגם האורות של הכפתורים מתעמעמים .....

מיש'ו יודע אולי למה?

פורסם

נפילת חשמל בגלל עומס, האם יש מגברים? האם הרדיו דיסק מחובר בחאפריות לחשמל של האוטו? האם המצבר תקין? האם האלטרנטור תקין? מחכה לתשובות.

פורסם

כל השאר אני לא יודע כי לא הייתי נוכח בהתקנה

וכל שאר הדברים תקינים באוטו

מה יכול לגרום להיבהובים האלה?

פורסם

הסיבה היא נפילה בחשמל כמו שאמרו כבר קודם

דברו על זה הרבה פה אבל בקצרה

תנסה להגדיל תפיוז של הרדיו אם לא עובד

תצתכך להעביר חוטים חדשים של פלוס או מינוס או שניהם ביחד

(יש הרבה סיכוי שמגבר יפתור תבעיה ) אז אם יש לך תוכניות לקנות מגבר תעזוב את זה

פורסם

תנסה להגדיל תפיוז של הרדיו אם לא עובד

:nono::!:

הפיוז שם בשביל להגן על ההרדיו דיסק.

מאוד לא מומלץ לעשות את זה :!:

פורסם

תגיד אתה לא חושב שאם אתמול הרכב אז המתקין הוא הבעיה?

הוא התקין לך לא טוב או שכן טוב אבל יש בעיה והוא לא טרח לסדר אותה, אי לכך הוא אחראי להתקנה כושלת. פנה אליו לסידור הבעיה

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הבעיה היחידה שיש היא שהבחור מבקש מהמערכת משהו שהיא לא יכולה לספק לו,אין פה בעיה של התקנה לקויה.

המצב של היבהוב האורות ברדיו הוא נורמאלי לחלוטין, אין מה לדאוג.

אתה רוצה להיפתר מזה, קנה מגבר ותיראה שהבעיה תעלם לה כאילו לא הייתה.

פורסם

מתקין טוב היה מתריע בפני הלקוח על הבעיה (גם כניסיון למכור לו פיתרון למצב) ולא להשאיר אותו ככה תלוי באויר

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לא נראה לי שאם הוא יוסיף מגבר הבעיה תיפטר מכיוון שמגבר לוקח עוד חשמל מה שאומר שזה יוסיף על העומס של החשמל שיש על המצבר....

באיזה אוטו ואיזה שנה מדובר??

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

מדובר על מאזדה לאנטיס שנת 00

יש לי מקדימה את הרמקולים שהגיעו כסטנדרט עם האוטו

ומאחורה שמתי JBL 100 וואט ...זה רק בינתיים עד שיהיה הרשיון

הקטע הוא שראיתי את אותו הד יוניט במאזדה 323 מודל 93 והאור שיצא מהמערכת האיר חצי מהאוטו

פורסם

תראה גם לי יש את הדגם הזה ובהתחלה שלא היה לי מגבר הוא הבהב בעוצמה גבוהה

עד שחיברתי מגבר.... ועכשיו הוא לא מהבהב...למה?

כי ברגע שהוא נתן עוצמה גבוהה לרמקולים, ונמגבר הפנימי של המערכת קטן וחסר כוח, אז הוא לקח חשמל משאר חלקי המערכת וכך נוצר שבבאסים הוא לקח חשמל מהאורות של המערכת, והאורות הבהבו לפי הבאסים.

מצב זה נורמלי לחלוטין וברגע שתחבר מגבר אז זה יעלם....

וד"א: כולם אומרים פה דברים שהם לא יודעים, עוד מעט הוא היה מחליף מצבר וזה לא היה עוזר.....אני אומר את זה אך ורק מניסיון...

תודה

פורסם

תשמע אני באמת לא יודע אם זה מהבהב בגלל חוסר אספקת עוצמה לרמקולים...מה שלא נראה לי.....וזה לא הפורום היחיד שאומרים לי שיש קשר למצבר

ואם תשים לב כבר בתגובה הראשונה שאלו אם המצבר תקין....

צום קל וגמר חתימה טובה לכולם

• תוכן חדש...