Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאור מיצוי כל כוחותיה של הסיטרואן C-15 שתחיה, שאמנם ממשיכה לנסוע על אף שהגיעה לגבורות, אבל הופכת קשה יותר ויותר לאחזקה, אנחנו מחפשים רכב שני (שיכול להיות גם הראשון, אם יהיה חסכוני יותר מהמאזדה 323 שעושה 1:11.2) שיהיה:

1. בטיחותי.

2. אוטומטי.

3. בעל תא מטען וחלל פנימי גדול ככל האפשר.

על השניים האחרונים אפשר להתפשר. אנחנו משפחה צעירה (+1 בנתיים :-D). שנינו נוסעים המון - עושים 30K ביחד בשנה, לפחות) חשבנו על מולטיפלה. נשמח לשמוע רעיונות נוספים.

תודה,

אביבית.

פורסם

אם בכל זאת מולטיפלה - לאור לא מעט שרשורים שהיו כאן בנושא האמינות יש לבדוק בשבע עיניים.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

לא תמצאי הרבה רכבים אוטומטים שיהיו יותר חסכוניים מהמאזדה, בטח לא מרווחים, בטח לא בסכום הזה ובטח ובטח לא בטיחותיים.

אני ממליץ לבצע חיפוש לרכב דיזל בין אם ברלינגו או קנגו וגם פרטי, קרי 306, קסארה, מגאן, פולו, פאביה, קורודובה שכולן יהיו חסכוניות יותר מהמזדבישיות האוטומטיות שאתם יכולים להרשות לכם וגם כנראה בטוחות יותר.

האתגר הוא מלמצוא אחת עם ק"מ סביר ובמצב טוב.

פורסם

מולטיפלה אוטומטית לא מיובאת לארץ. או שזה יבוא אישי, או שזו טעות :-)

האמת היא, שאני לא יודעת מה המחירון של 2001, אבל חברה טובה שלי חושבת למכור, והבנתי שהן זולות לאללה, ולכן חשבנו עליה.

דיזל זו בהחלט אופציה, משום הקילומטרז' המטורף שלנו.

תודה,

אביבית.

פורסם

תראה, את המאזדה קנינו מחברה שקנתה אותה מליסינג (אנחנו יד 3) ב-22K, עם 187 אלף, לפני חצי שנה ובנתיים, חוץ מהפדיחות הקולוסאליות שאני עושה איתה (כמו לא לסגור טוב את הפקק של הרדיאטור ולנסוע 70 קילומטר בלי להסתכל על חום המנוע :-]), היא ממש בסדר. לא סוחבת מי יודע כמה, אבל כבר עשינו 20K איתה והיא ממש בסדר. אנחנו יכולים לקנות באותה קומבינה עוד מאזדה, אבל חשבתי שאולי יותר עדיף משהו יותר גדול, ואם כבר דיזל, אז הוא יהפוך לרכב הראשון וכולי...

הקיצר, רשמתי לפני את הצעותיך ועכשיו יש לי שעורי בית לעשות. אחזור כשיהיו לי תובנות (אם יהיו :wink:).

• תוכן חדש...