Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעתכם C5 - Vectra - primera 2003-4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, מבקש חוות דעתכם עבור הרכבים הנ"ל:

• אופל וקטרה שנת 2003, מנוע 2200 סמ"ק עם כ100 אלף ק"מ, רוצים כ65 אלף ש"ח.
  • סיטרואן C5 2004 מנוע 2000 סמ"ק PACK, צורה ישנה (מה ההבדלים מלבד הצורה החיצונית?) ב60 אלף ₪
  • ניסן פרימרה שנת 2003 כ90 אלף ק"מ ב70 אלף ₪.

אני נוסע כ25 אלף ק"מ בשנה, מתכוון לשמור על הרכב לזמן ארוך , חשוב לי עלות החזקה (צריכת דלק, ביטוח וכד), עלות תחזוקה ותיקונים, בטיחות הרכב (במקום ראשון!) וכמובן נוחות הנסיעה בה.

האם יש רכב אחר שאתם ממליצים עליו, מאותה רמה במחיר דומה (עד 70 אלף ₪)? (רנו סניק 2 ל', 2003)

האם הרכבים הנ"ל סובלים מ"מחלות" ספציפיות שיש לשים לב עליהם?

קניה מסוכנות רכב – האם מומלץ? ממה להיזהר במיוחד ?

פורסם

בטיחות הרכב, לפחות ככל שניתן להסיק ממבחני הריסוק, דומה מאוד בשלושתן. בהשוואת התוצאות המספריות ה- C5 ראשונה, הווקטרה שנייה והפרימרה שלישית, אבל מדובר בהבדלים זניחים שלא הייתי מתבסס עליהם בבחירה.

אם בווקטרה קיימת מערכת ESP, הרי שלפחות מבחינת בטיחות, היא עדיפה על השתיים האחרות. ב- C5 לא הוצעה מערכת ESP בשנתון הזה, ככל שידוע לי, אבל כדאי לבדוק.

ל- C5 ולפרימרה יתרון בדמות דלת חמישית בתא המטען. אם אתה מעמיס עגלות ילדים וכיוב' זו תוספת שימושית וחשובה.

עלויות ביטוח כדאי לבדוק אצל סוכן הביטוח שלך. זה עדיף על מיני ספקולציות שתקבל כאן.

עלויות התחזוקה השוטפות, לא אמורות להיות שונות באופן מהותי. אם אתה נכנס לסדרת תקלות לא שגרתיות, זה יכול להיות יקר מאוד בשלושתן.

בנוחות נסיעה ה- C5 עדיפה על שתיהן.

• תוכן חדש...