Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מגיע למוסך ה"לא מורשה כמובן" שלך צל"ש :shock: על מקצועיות:

"המוסך הלא מורשה" בכול זות צדק נכון :evil: חנן? הוא מילא שמן בהתאם לשירטוט של ה B6 אסור לזלזל בכול המוסכים "הלא מורשים".

שבוע טוב לכולם יצחק.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

לא, הוא לא צדק, כי אם הוא חיפש ולא מצא ואז השתמש במקום הזה למילוי אז ברור שהוא לא ידע שמד המהירות משמש גם כמדיד של מינ' ומקס' ומילא שמן "על בערך" .

אין לי שום בעיה עם מוסך מורשה או לא, וכמו שאתה יודע היטב, גם אין לי שום בעיה עם טיפולים ליד המדרכה בבית. הבעייה היחידה שיש לי זה עם עבודה בסגנון שנראה כאן. של ניחושים שגויים על חשבון בעל הרכב. תהיה מי שאתה רוצה, זה לא מעניין אותי, רק תעבוד עם ספרות צמודה. את ה"לא מורשה כמובן" כתב השואל, אני רק הבאתי את זה ושמתי במרכאות כדי להבהיר שמדובר בציטוט. זה נראה אירוני בעיניי שהשואל מדגיש את זה שהוא לא הולך למוסכים מורשים ובאותו משפט הוא גם מראה את גודל הזוועה שבעבודה שלא ע"פ ספרות ספציפית לרכב.

פורסם

האמת זהו מוסך שנירא מסודר,

ואני לא חשבתי שבעל מקצוע יחפש את הפתח,

ומי אין בררה ימלא " מחור שהוא מצא "

הוא מילא על בערך 2.5 – 3 ליטר.

חייב לציין שהגיר התחיל לעבוד ממש חלק, ולא כמו שהיה לפני

( שמן של אמריקן איגל )

רק לאחר עמידה של לילה או יותר לפעמים יד כושי בהעברת להילוך אחורי.

יש צורך לבדוק, או שהדיוק לא ממש חשוב?

פורסם
לפעמים יד כושי בהעברת להילוך אחורי.

חזק אתה:lol::roflmao:תנקז כושים מהגיר.

אני מבין שהרכב חדש אצלך ואתה עדיין לא מכיר אותו מספיק, האם בעית הרוורס שאתה מזכיר לא הופיעה כלל בתקופה הקצרה שהרכב אצלך לפני הטיפול הנ"ל? סה"כ הסיכוי לקשר בין הבעיה לטיפול קלוש אבל אפשרי.

פורסם

הכוונה היא, שלפעמים יש צורך להוסיף כוח בהעברה להילוך אחור.

לא זכור לי דבר כזה לפני החלפת שמן גיר.

עד כמה חשוב הדיוק בכמות השמן?

• תוכן חדש...