Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיקרון אני עוד בהשראת האינפינטי I30 מודל 98 שהייתה לי בארה"ב (בארץ המקבילה שלה זה הניסאן מקסימה QX)

אבל נחתתי בקרקע ועכשיו הזמן למציאות הישראלית.

לי מאד מאד חשוב החלק הפנימי של הרכב, שייתן הרגשה של רכב מנהלים מפנק. אך מצד שני צריך גם לחשוב על סחירות רכב עתידית ואמינות לטווח הארוך. אני מדבר כעת רק על רכבים אוטומטיים. ראוי לציין כי יש לי סלידה מרכבים אמריקאים ואין לי בעייה עם נפחי מנוע 2000 או 2500 (אך עדיין צריך לאתר סוג של חסכוניות לאותם נפחים - בדר"כ יפני). יש לי חולשה לריפודי עור, כסאות חשמליות, סאנרוף וגלגלי מגנזיום (רצוי, אבל לא חובה). אוהב גם כל מיני שטיקים של מחשב דרך, דשבורד גימור עץ ופינוקים דומים.

אספתי רשימת רכבים (גם כאלו שאין בהם פינוקי מנהלים), השאלה עד כמה הרשימה הזאת ריאלית - אשמח לעצתכם.

אם יש לכם הצעות אחרות לרכבים שלא ברשימה, אשמח גם לקרוא.

זאת הרשימה שלפי מחירוני הרכב (לכאורה) עומדים בטווח ה-35K:

1. הונדה אקורד 94-96

2. ניסאן מקסימה 95-96

3. ב.מ.וו 318/316/320 שנים 92-95

4. מאזדה לאנטיס 95-98 (לא רכב מנהלים, אבל אמין)

5. מאזדה 626 עד שנת 97/98 (לא רכב מנהלים, אבל אמין)

6. ניסאן פרימרה 95-96

7. טויטה קרינה עד שנת 97

8. סובארו לגאסי B4 95-98

9. פז'ו 306 עד שנת 2001 (לא רכב מנהלים, אבל מרווח ונראה טוב)

10. פז'ו 206 99-00 (לא רכב מנהלים, אבל מרווח ונראה טוב)

11. אופל אומגה 97-99

12. רובר 216 שנים 97-00

13. רובר 416 שנים 95-00

14. רובר 600 שנים 95-99

15. רובר 825 שנים 97-99

16. מיצובישי גאלאנט 93-99

מוזמנים לחלק את הרכבים לפי דירוג לקטגוריות: מפנקות, אמינות, חסכוניות, מושכות :)

וכמובן בסה"כ על איזה רכב הכי הכי כדאי ללכת בסופו של דבר מכל הרשימה הזאת.

פורסם

1. הונדה אקורד 94-96 - עד היום שמעתי רק דברים טובים על הרכב והוא גם די מהיר.

2. ניסאן מקסימה 95-96 - דווקא הדגם הזה לא יצא הכי מוצלח.

3. ב.מ.וו 318/316/320 שנים 92-95 - בימר זה בימר אבל הם די קרועות כבר בשנים האלה.

4. מאזדה לאנטיס 95-98 (לא רכב מנהלים, אבל אמין) - דגם טוב יחסית אבל לא מפואר מספיק.

5. מאזדה 626 עד שנת 97/98 (לא רכב מנהלים, אבל אמין) - כבד ומגושם.

6. ניסאן פרימרה 95-96 - לא יודע.

7. טויטה קרינה עד שנת 97 - לא יודע.

8. סובארו לגאסי B4 95-98 - לא אהבתי למרות שלא נהגתי חיצונית מכוערת.

9. פז'ו 306 עד שנת 2001 (לא רכב מנהלים, אבל מרווח ונראה טוב) - 306 די זוללות דלק באוטומט וכבדה אבל די מהנות.

10. פז'ו 206 99-00 (לא רכב מנהלים, אבל מרווח ונראה טוב) - אוטומט 1.4 עגלה ממש לא מנהלים ויופי זה סימולטני.

11. אופל אומגה 97-99 - לא יודע.

12. רובר 216 שנים 97-00 - רובר.

13. רובר 416 שנים 95-00 - רובר.

14. רובר 600 שנים 95-99 - רובר.

15. רובר 825 שנים 97-99 - רובר.

16. מיצובישי גאלאנט 93-99 - זוללות דלק כבדה וחלשה.

לא הייתי לוקח רובר בשנים האלה אני שומע על הרבה בעיות אצלהם למרות שאף פעם לא נסעתי באחת.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
אופל אומגה או אופצייה שפויה יותר מבחינת תחזוקה ואמינות פז'ו 406.

האומגה מלכה בפינוקים ונראית מאד מושכת ויזואלית, השאלה איך היא מבחינת תחזוקה.

כי מבחינת סחירות היא בטח לא חזקה במיוחד (ראה מחירון מגוחך לרכב מנהלים מפנק).

איך האומגה בהשוואה לאקורד ?! אם ניקח לצורך העניין אומגה מודל 98 מול אקורד מודל 94

האם לפז'ו 406 יש פינוקי מנהלים כלשהם ?! ואיך היא מבחינת חסכוניות בדלק וסחירות ?!

פורסם

לא הייתי לוקח רובר בשנים האלה... למרות שאף פעם לא נסעתי באחת.

אז על סמך מה אתה מבסס את הדיעה שלך ?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

על כלום.

עד שנת 95 היה לרובר מנועים וגיר של הונדה.

והגאלנט ממש לא כבדה וזוללת דלק,די לזרוק שטויות באוויר ואני בספק אם הייתה לך אחת.

הגאלנט 1800 מוציאה 125 סוסים ושוקלת סביבות ה1200 קילו.

הרכב ממש לא עגלה,וגם לא זולל דלק.

משהו כמו 14 לליטר.

וזה נבדק על גאלנט 94 מנוע 1800.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אם אתה מחפש רכב מנהלים אז אקורד, קרינה או 626 אם אתה מחפש אמינות ו-406 אם אתה מחפש יותר נוחות ולא אכפת לך מהעובדה שיקח לך הרבה זמן למכור את האוטו.

אם אתה מחפש יותר מרכב מנהלים (יוקרה/סלון) אז יש לך את האומגה, בתקציב שלך תוכל לקבל את הדגם לפני מתחית הפנים שאינו סובל מחבעיות חשמל כמו הדגם שאחרי מתיחת הפנים. סה"כ רכב ענק, נוח מאוד, מרווח, מאובזר (בנדיבות בעיקר בדגמים שאחרי מתיחת הפנים), ביצועים סבירים+. החסרונות זה סחירות ועלויות אחזקה רוצחות, הביטוח דווקא זול אבל הצריכת דלק (1:7-8 בעיר) וכל כניסה למוסך ישברו אותך

אי אפשר להשוות פז'ו 206 לאופל אומגה (אולי אם אתה רוצה להכניס את הפז'ו בתא מטען של האומגה), לכן אתה צריך להינעל על קטגוריה ואז לבדוק מה התקציב שלך מאפשר לך.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

האם לפז'ו 406 יש פינוקי מנהלים כלשהם ?! ואיך היא מבחינת חסכוניות בדלק וסחירות ?!

ל406 משנת 2000 יש בין היתר בקרת אקלים כסטנדרט,מראות חשמליות,חישוקי מגנזיום,ריפודי קטיפה,גימור עץ יפהפה בפנים האוטו ובדגם המפואר SV-אף בקרת שיוט וכסאות קדמיים חשמליים.

מבחינת חסכון בדלק היא די חסכונית יחסית לרכב ששוקל כמעט טון וחצי על מנוע 2000 ותיבה אוטומטית.

שלנו בממוצע צורכת ליטר ל10 קמ' כאשר כ60% מהנסיעות הם בתוך העיר ותמיד עם מזגן.

לגבי סחירות אני חולק על אלה שאומרים שקשה למכור 406 כיום.

להפך,לפי דעתי 406 מודל 2000 תמכר מהר מאוד בשוק מהסיבה הפשוטה שקשה למצוא חלופות טובות יותר ב35K.

תריץ חיפוש על 406 בעיקר הודעות של "איציק נ." ותראה כמה הרכב משובח.

406interior.jpg

990426-peugeot-406-int-w400-h261.jpg

פורסם

שוב,כמו בכל הדיונים שהיו על מכוניות סאלון משומשות(מאד)-זול לקנות ויקר להחזיק.

עלות החלפת מנוע בהונדה לג'נד או ברובר 825 שקולה למחיר המכונית כולה,לדוגמא,ודי בתקלה בסדר גודל בינוני ומעלה על מנת להפוך את חווית האיבזור והפינוק לסיוט לא קטן.

אם אין לך כיס עמוק מאד ו\או זוג ידיים טובות-רד מהעיניין וחפש לך מישפחתית קלה וזולה לתחזוקה,גם בחיר ויתור על חלק מהפינוקים הנ"ל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

1. לאחר שיטוט קל ברשת - די התלהבתי מהעיצוב של ה-קסדוס (94-96) , אבל הבנתי שלמרות שזאת מאזדה, היא לא זולה לתיחזוק בגלל נדירותה - השאלה אם יש אמת בנידון.

2. הפג'ו 406 (97-99) גם נראית אופציה מעניינת - אשמח ליותר מידע עליה.

3. אשמח ליותר מידע אודות האומגה (97-99), האם באמת היא עד כדי כך יקרה לתיחזוק ?!

4. אין ספק שהבחירה המוצלחת ביותר היא הונדה אקורד (94-96), האם יש תת-דגמים ממולצים יותר או פחות ?!

5. לאחר שיטוט נוסף ברשת יש דעות חלוקות לגביי המאזה לאנטיס וה-626, האם באמת הלאנטיס לא מפנקת ומשעממת?!

6. על טיוטה קרינה לא מצאתי הרבה מידע שיכול להגיד לי אם כדאי או לא.

7. אני מבין ש-ב.מ.וו. מיותר לקנות מודלים 92-95 מסדרה 3 בשל תחזוקה יקרה וחוסר חסכוניות בדלק.

8. אף אחד לא ממש הסביר מדוע אסור לגעת ברכבי הרובר.

9. על הניסאן מקסימה או פרימרה מודלים 95-96 גם אין הרבה מידע, אשמח לדעה בנידון.

סה"כ המקסימה היא בכל זאת המקבילה של האינפיניטי I-30 המוצלחת בארה"ב ואנגליה בשנות ה-90.

10. מבין שעל הגאלאנט אין מה לדבר.

אשמח להמשך עזרתכם בדיון הנ"ל,

תודה מראש לכל המגיבים - באמת תודה!

:-D

פורסם
שוב,כמו בכל הדיונים שהיו על מכוניות סאלון משומשות(מאד)-זול לקנות ויקר להחזיק.

עלות החלפת מנוע בהונדה לג'נד או ברובר 825 שקולה למחיר המכונית כולה,לדוגמא,ודי בתקלה בסדר גודל בינוני ומעלה על מנת להפוך את חווית האיבזור והפינוק לסיוט לא קטן.

אם אין לך כיס עמוק מאד ו\או זוג ידיים טובות-רד מהעיניין וחפש לך מישפחתית קלה וזולה לתחזוקה,גם בחיר ויתור על חלק מהפינוקים הנ"ל.

:mm_yeah:

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

אני אתייחס ספציפית רק לאחת - הלגאסי 95-98 שרשמת ברשימה..

ברשותי אחת כזאת - שנת 97.

במגזר האמינות - אוטו פנטסטי. היא בת 11, אין תקלות, אין בעיות. רואה מוסך פעם בשנה לטיפול, טסט, ותיקוני פי'צפקס. באמת שקשה למצוא אוטו בן 11 שנוסע ככה.

ביתר הדרישות שלך - לא הייתי מגדיר אותה כעונה במיוחד לדרישות. מדובר על אוטו, שלמרות שהוא לכאורה רכב מנהלים, רמת הגימור שלו בפנים נופלת מזו של מרבית המכוניות הקומפקטיות מה-5 שנים האחרונות. ריפודים די פשוטים, הכל מפלסטיק די זול. אין תחושה של רכב יוקרה כשנכנסים לאוטו (להבדיל למשל מהגרנד צ'ירוקי 98 של חבר שלי שבהחלט מרגיש יוקרתי).

נ.ב. - אם בכל זאת תחליט על לגאסי משיקולי פרקטיות (אמינות, סחירות) - שלח לי מסר. היא הולכת למכירה בקרוב :))

---

אמור לי באיזה רכב אתה נוהג, ואומר לך מיאטה

• תוכן חדש...