Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , באחד הרמזורים עצר במקביל אלי רכב וממנו נשמע השיר :

" כל הקללות שבעולם לך אני מאחל

ימים יפים שלא תיראי

שרק סבל תדאי "

לא זוכר את המשך השיר אבל הוא הצחיק אותי ואני חייב לשמוע את הגרסא המלאה

מכירים אולי את השיר ?

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אכפת לך לפנק אותנו במילותיה של יצירת המופת הנ"ל?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הייתי עושה זאת רק שכנראה ה"אומן" לא מספיק מפורסם בכדאי שליריקס השיר שלו יופיע באינטרנט

אבל יש את השיר באי מיול ..

יש שם עוד משפטי מחץ כמו : "אם אותי תעזבי - אור יום יותר לא תראי" ..

פורסם
יש שם עוד משפטי מחץ כמו : "אם אותי תעזבי - אור יום יותר לא תראי" ..

לא הבנתי , הוא מאיים עליה שיפוצץ אותה במכות או שהוא סתם עושה "פולסה דנורא" ? ( או איך שלא יקראו לזה )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אני לפעמים שומע את הערסים הנאלחים האלה עוברים עם הרכבים שלהם שהזבל הזה נשמע ברקע ואני פשוט לא מבין איזה סוג של בני-אדם מייצרים ושומעים את המוזיקה הזאת...

:?

פורסם

זה כמו שלא תבין איך אנשים[לרוב מנומסים וחכמים רק במראה פראי מהגונגל ועגילים בכל חור]שומעים לך חבי מייטל.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני מאוד רציני, אותם אנשים שחורים מחדרה גם שמים בטלפון צלילי המתנה אשכנזיים לחלוטין. מוזר.

אני לא יודע אם זה מקרה יחיד.

haters will hate

פורסם

בן,ניראה לי מדובר במקרה מיוחד ,ביום יום קשה לי להאמין שהתופעות הקשות שתיארת פה מתרחשות בחדרה,כי אני לא ניתקלתי עד כה.:roll:

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
אני לפעמים שומע את הערסים הנאלחים האלה עוברים עם הרכבים שלהם שהזבל הזה נשמע ברקע ואני פשוט לא מבין איזה סוג של בני-אדם מייצרים ושומעים את המוזיקה הזאת...

:?

מאוד לא מסכים איתך בעניין,

אני למשל , לא ערס,, ומי שמכיר אותי יודע שאני הדבר האחרון שדומה לערס ... אבל מה לעשות, אני אוהב מזרחית, אני אוהב משה כהן, ואני אוהב את הבכי הזה (לא יודע למה .. פשוט נחמד לי באוזן),

אז למה מגיע לי שאיזה תת רמה כמוך יקרא לי זבל ? מה רע ב"סוג בני האדם" ששומעים את המוזיקה הזו ?

למה צריך להכליל בצורה כזו ? זה כמו שתגיד שכל מי ששומע רוק הוא פריק, זה לעניין נראה לך ?

פורסם

כשהייתי בצבא, באחד הימים תפסתי טרמפ מהבסיס לכיוון הבית. בדרך התנגן לו דיסק בכי מזרחי ומצאתי את עצמי נשפך מצחוק מהמילים.

חזרתי הביתה, מצאתי מאיפה להוריד את השיר ומאז החיים הם חגיגה אחת גדולה (NOT!).

מי שמעוניין לשזוף את אוזניו ביצירה המופלאה, מדובר בשיר "יש אלוהים" של אבי ביטר. הכינו את הממחטות ושתהיה לכם האזנה נעימה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
ואני לא מבין איך אנשים שחומים מחדרה שומעים את אריק סיני ועוד משננים את המילים.

spacer.gif

רחוב ישן בצהרי היום

לצידיו בתים עם גג אדום

במספרה ממול יושב אדון

מסתפר.

פסי רכבת חוצים שדה

וגשר מעל הפסים חוצה

מכולת בית מלון

בית דואר בלי חלון.

כן כך נראית העיירה שלי

אם תעצור אולי תראה אותי

ואם אתה נמצא כבר בסביבה