Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ,

בבעלותי דייהטסו שרייד מודל 92, מנוע 1300 .

לאחרונה , הרכב שותה דלק בכמויות די גדולות .

אתמול לדוגמא , מילאתי טנק דלר של 23-24 ליטרים , נסעתי ב 120 קילומטרים והגעתי היום לכמעט חצי טנק . מטורף לגמרי !

הנסיעות הן בין-עירוניות , משולב ..

נסעתי אתמול לרמת גן מנס ציונה הלוך חזור , שזה בערך 45-50 קילומטרים וכל השאר נסיעות בין עירוניות משולב עם עיר , הרוב מחוץ לעיר .

עד לפני שבועיים-שלושה טנק דלק היה מספיק לי ל 200 קילומטרים וזה היה מספיק לי למשך שבוע .

עכשיו , תוך יממה אחת אני מגיע למצב שחצי טנק כמעט "נעלם" .

חשוב לציין שאפילו מזגן אני לא כל כך מפעיל .. אולי ל 10 דקות לא יותר .. הוא עד כדי כך שואב דלק ?

רוב הנסיעות שלי הן עירוניות , על מהירות ש לעד 60-70 אם אני נוסע מחוץ לעיר , לעיר השכנה (ראשל"צ) .

מה הסיבה האפשרית לזלילת הדלק ? האם ייתכן שמדובר בבעיה בקרובטור או ברכיב אחר ? כיצד אני יכול לדעת אם הקרבורטור סתום או לא ?

אודה לכם על תשובות .

בברכה ,

ליאור .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

ליאור שלום רב!

לא ציינת באם רכבך אוטומטי או בעל תיבת הלוכים ידנית.

בצע תחילה בדיקת מפלס נשמן במנוע, באם תגלה מפלס שמן גבוה בהרבה מהמקסימום, והשמן דליל כמים, החלף מיד משאבת דלק, ושמן מנוע ומסנן שמן.

באם הבדיקה תראה מפלס שמן תקין, בצע מידחת נקוי ושפוץ קרבורטור, במכון קרבורטורים מקצועי, בעל שם בתחומו, ושקיבל בעבר המלצות רבות מלקוחות מרוצים.

קבל אחת לדוגמא ציטוט מאופ טופיק:

בעניין: המלצות חמות - על בעלי מקצוע בענף הרכב.

ביום שני השבוע בקרתי אצל צביקה בנתניה עכב גימגומים שהופיעו ברכב,

ותצרוכת דלק גבוהה{שרייד 1.0-רגיל}.

לאחר שקראתי את כל התשבוחות על צביקה בפורום החלטתי לנסות.

לאחר טיפולו של צביקה,מחוג הדלק פשוט לא רוצה לרדת,הרכב עובד שקט,ועגול.

בהמלצתו הוחלפו גם חוטי הצתה וכעת פשוט תענוג לנהוג ברכב.

בנוסף למקצועיות צביקה מראה אכפתיות ושרות,שלא ניתקליתי בהם אף פעם.

אז צביקה אלפי תודות גם ממני.

אתה יכול להוסיף גם אותי לרשימת הלקוחות המרוצים שלך.

שוב תודה-יוני.:razz:

בדבר פרטים נוספים, ללא שום התחייבות מצידך, פנה אלי בפרטי, או בטלפון הרשום בלחיצה על חתימתי.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לפותח השרשור - צביקה הוא קרבורטוריסט מדופלם! אם תקרא את כל ההמלצות עליו, אפילו אם אתה גר באילת, אתה תגיע אליו.

לצער, יש לי רכב אוטומטי, ולכן לא ייצא לי לבקר אותו...

לכל המעוניין! אני בונה מאגר מערכות סאונד לרכב. המאגר יהיה מוכן תוך כמה שבועות ספורים (הוא שליש מוכן...)

פורסם

שלום שוב ,

אכן , לא ציינתי .

מדובר בשרייד אוטומטית .

לאחרונה בוצע טיפול בשרייד ומלבד החלפת שמן גיר בזמנו (שהחלפתי בשלב מאוחר יותר , לפני כשבועיים-שלושה בערך) הוחלפו כל הפילטרים האפשריים והשמנים האפשריים .

מפלס הדלק לפי מה שבדקתי לפני מספר ימים הוא על המקסימום ולא מעל , השמן כמובן - חדש . הרכב אצלי רק שלושה חודשים , לא כל כך הרבה ...

בנוגע לניקוי קבורטור ושיפוצו - כמה הדבר הזה יעלה לי , להערכתך ?

אני חייל וכסף הוא גורם מכריע בשבילי .

אם אתה לא יודע במדוייק אשמח לקבל הערכה .

בנוסף - אשמח לקבל כתובת של צביקה וטלפון כמובן , על מנת להגיע אליו לטיפול .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני גם יש לי שרייד 91 אוטומט אני חושב שזה מהואקומים של המנוע שהולכים לקרבורטור ותאמת שאני לא שמעתי על אחד שמתעסק איתם

• תוכן חדש...