Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר מה אתם הייתם קונים רכב חדש 2.0 סמק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר חיפוש באינטרנט שעות והשוואות מחירים בין חברות שונות הגעתי לרשימת מכוניות שמתאימות לטווח המחיר שאני מעוניין לרכוש רכב חדש.ורציתי להתיעץ איתכם ולקבל חוות דעת כללית(כולם באותו טווח מחירים:

מה אתם הייתם קונים במקומי ולמה(חייבת להיות סיבה)

הרכבים שעומדים בסקר הם:

1)סיטרואן 2000 סמק C4

2)מאזדה 3 -2000 סמ"ק

3)סובארו אימפרזה 2.0 סמק

4)הונדה סיוויק 5 דלתות LS 2.0

5)פורד פוקוס 2.0 סמ"ק

מחכה לתגובות

תודה מראש

יוסי

פורסם

אני אישית הייתי הולך על הפוקוס או ההונדה :

1.אחלה רכב , דווח על לא מעט רכבים עם בעיות בגיר ה"חכם" - תעשה חיפוש בפורום דובר על זה לא מעט.

2.יש לכולם......:wink:

3.לדעתי הכי פחות טובה מבין הרשימה ( חוץ מזה שאין לה מסגרות לחלונות :lol: ).

בהצלחה.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

סיוויק LS היא בעלת 4 דלתות ולא 5.

ואולי באמת כדאי שתפרט את הדרישות שלך. וגם אם כל אחד ירשום איזה מכונית הוא לוקח מסיבותיו, האם זה באמת יעזור לך אם יהיו לך דרישות לגמרי אחרות מהרכב?

פורסם

אני אשמח לשמוע את בחירותיכם לפי הנתונים שאתם מחשיבים אותם כיתרון וזה יעזור לי בבחירת הרכב

אין לי איזה דרישות שונות משאר האוכלוסיה ולכן מעניין אותי לראות מה הכיוון של שאר האנשים...

אשמח באם כל אחד יוכל לפרט מדוע היה הולך על הרכב הנ"ל

תודה מראש

יוסי

פורסם

סיויק לא מכיר.

פוקוס רכב מצויין ב1.6, ונראה לי מעולה ב2.0.

סיטרואן C4, אני אישית לא מת עליו, אבל בסופו של דבר הוא רכב נוח מאוד, בטוח ומאובזר היטב.

פורסם
אני אשמח לשמוע את בחירותיכם לפי הנתונים שאתם מחשיבים אותם כיתרון וזה יעזור לי בבחירת הרכב

אין לי איזה דרישות שונות משאר האוכלוסיה ולכן מעניין אותי לראות מה הכיוון של שאר האנשים...

אשמח באם כל אחד יוכל לפרט מדוע היה הולך על הרכב הנ"ל

תודה מראש

יוסי

אתה לא חייב לעשות כמו כולם.

תלך לחנוית תשב בכל המכוניות ותירא איזו מבינהם הכי נראת לך מבפנים אחרי זה תחשוב איזה הכי יפה מבחוץ. ותחשוב מה יותר חשוב לך. תנסה לעשות נסעיות מבחן. בכל אחד. בעיקר עם מדובר ברכבים חדשים. אז אין בעיה.

ורק אחרי זה תחליט מה אתה צריך, והאם חשוב לך ירידת ערך גבוה יותר וביקורים במוסך לפעמים קצת יותר Citroen, Ford ולפעמים קצת פחות Subaru, Honda תלוי באיזה רכבים (לפי שמועות).

ואז תעשה בחירה.

יש בני אדם שמוכנים לבזבז כל חייהם לרכב ואקנו אלפה רומיו רק בגלל שזה הרכב. או שבן אדם רוצה רכב פשוט לנסעיות יומ יומיות ולא אכפת לו משום דבר שמסביב. אז הוא אלך על הכי "בטוח" כמו הרוב.

הבחירה היא רק שלך.

פורסם

ברשימה שלך חסרה הגולף, ובמיוחד הגולף TSI, שהיא היתה הבחירה שלי לאחר שבדקתי כמעט את רוב הרשימה שלך.

הסובארו 2.0 (במיוחד בגרסת הסטישן) מקסימה וזריזה, אך נעדרת הגנה מספקת (כ"א, ESP וכו').

ה- C4 פשוט לא מרגישה 2.0, והגיר שלה מעצבן, אפילו שהיא בעיני מקסימה, מבחוץ (בעיקר בצבע כחול) ומבפנים.

הפוקוס 2.0 לא רעה בכלל, קצת מצועצעת מבפנים, ומרווח ראש נמוך מאחור (זו הסיבה שבסוף נכנסנו לסוכנות VW, חחחח).

רכבי ליסינג מובהקים כגון המזדה בכלל לא אופציה, וההונדה לא קיבלה 5* אם אני זוכר נכון, ובכלל ה- ESP שלהם זה בתוספת כסף. היא גם קצת ערסית לטעמי ומצועצעת מידי.

אני חיפשתי רכב קומפקטי, בטוח, נוח, יפה מבפנים ומבחוץ, אוטומטי וזריז.

אני לא יודע איזה דגם של גולף נכנס לך בתקציב. אם רק ה- 1.6FSI, אז הוא מרגיש פחות זריז מהסובארו והפוקוס. מצד שני, התחושה בפנים שונה לחלוטין. וזה לא רק ההרגשה הסובייקטיבית, פשוט שום דבר לא מתחכם, ועם זאת הכל שם ובמקום. קצת כמו old-money אם אתה מבין למה אני מתכוון.

אגב, בתקציבך יש גם את האסטרה 1.8. אני לא רכשתי אותה כי חשבתי שסוכני המכירות לא ממש יודעים על מה מדובר (וכי כאמור עשיתי נסיעת מבחן על ה- TSI ששכנעה אותי להגדיל מעט את התקציב). אבל הרכב נוסע לא רע במוד SPORT, הוא נראה טוב מבחוץ (מבפנים זה עניין של טעם) והוא די נדיר בנוף הישראלי (מה שעשוי להיות גם חסרון במכירה).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
1)סיטרואן 2000 סמק C4

2)מאזדה 3 -2000 סמ"ק

3)סובארו אימפרזה 2.0 סמק

4)הונדה סיוויק 5 דלתות LS 2.0

5)פורד פוקוס 2.0 סמ"ק

מחכה לתגובות

תודה מראש

יוסי

לא ציינת מה הנסועה השנתית שלך - וחבל.

בקטגוריה הנ"ל מדובר במכוניות מצויינות - כל אחת עם היתרונות והחסרונות שלה. האימפרזה החדשה היא עדיין חתול בשק ולכן אין לדעת מה רמת הרכב ביחס למתחרות.

לצערי שוק המכוניות בארץ שונה לחלוטין מזה באירופה, שם מכירות הדיזל בקטגוריית המשפחתיות הוא משהו מדהים ביחס לארץ. לצערי היצע הדיזלים למכוניות פרטיות בארץ הוא נמוך - אבל אם בכל זאת חשקה נפשך במשהו אחר, חסכוני, זריז (מומנט...) אבל עם גיר ידני, שקול את ה C4 עם מנוע דיזל 1.6 HDI (שקט, חסכוני במיוחד - מעל 20 ק"מ לליטר מחוץ לעיר, בעל מומנט חזק מאוד שמשתווה לרכב עם מנוע בנזין בנפח של מעל 2 ליטר !!!).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
זו מערכת מעולה שלא תקבל בשום מקום אחר ולכן הייתי בוחר בה

לא כשהיא:

1. מוסיפה משקל

2. מגדילה את צריכת הדלק

3. נמצאת על מכונית בת 15 (!) שכרגע מוחלפת לחדשה...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מחזק את מה שאיציק אומר מילה במילה.

באירופה ד"א מוכרים VTR (דגם ה3 דלתות היפיפה לדעתי) עם HDI.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...