Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

14,500 כאפות אולי :)

תתעוררו ! מזה המחירים האלה שאלוהים ישמור אותי .

בנוגע לזהב - 2 אופציות - 1- ראפר שלא ידע מה לעשות עם הזהב שזה עתה גנב מאיזה תכשיטן יהודי מברוקלין

2 - גרוזיני שחשב שזה יהייה נחמד להמיר את שיניי הזהב שלו בחולצה חדשה למגבר .

פורסם

רוני תזהר, עד גרוזינים. אני עדיין חושב שזה דיי טימטום מה שהבחור עשה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גיא אל תדאג - בזמן ששמתי את זה הבאתי לעצמי שתי כאפות ואיימתי על עצמי .

בנוגע למגבר - יש גם כאלה לא מזמן היתה סדרה של מגברים של קיקר שכולם צבעו לה את הצלעות בשלל צבעים ממורמרים .

אישית הייתי מגלף את הזהב ומכין לחברתי שתזכה לחיים ארוכים מאד מאד (רק איתי כמובן) איזה טבעת לפנים :]

פורסם
גיא אל תדאג - בזמן ששמתי את זה הבאתי לעצמי שתי כאפות ואיימתי על עצמי .

בנוגע למגבר - יש גם כאלה לא מזמן היתה סדרה של מגברים של קיקר שכולם צבעו לה את הצלעות בשלל צבעים ממורמרים .

אישית הייתי מגלף את הזהב ומכין לחברתי שתזכה לחיים ארוכים מאד מאד (רק איתי כמובן) איזה טבעת לפנים :]

לא עדיף טבעת לאצבע?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...