Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Focal ca690i

idanx2
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לקבל תגובה בבקשה על זוג הרמקולים האלו http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=39347

ורציתי גם לשאול שאלה עם אני מחבר אותם למגבר Z4200MAC AUDIO שכרגע מחוברים לו שני מורל

פולס לקדימה ובעבר היה מגושר לסאב , אבל כרגע הרמקולים האלו אמורים להיות במקומו אז מה שקורה זה ששכשאני מחבר

אחד מהם ליציאה הרגילה הכל תקין וכשאני רוצה לחבר את השני המגבר מפסיק לעבוד (לא נכבה אבל לא שומעים כלום )

מה יכולה להיות הסיבה לכך ?

גם בגישור הכל בסדר זה קורה רק כשאני מנסה לחבר את שניהם ...

תודה מראש

HU:CLRION DXZ755MP

COMP:MOREL PULSE

SUB:ROCKFORD P2

פורסם

תוריד גיין כמעט למינימום ובדוק שנית. אם הבעיה נשארת, נסה לבדוק עם סט רמקולים אחר, אולי באלה יש בעיה.

בדוק שאין קצר בחיוט הרמקולים המדוברים.

דווח מה קורה ונתקדם.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אבל זה לא פתר את הבעיה מה שכן קרה זה שהרדיו כן משמיע מוזיקה עד ווליום מסויים (ממש נמוך) וברגע שאתה עובר

טיפה את הווליום הזה פתאום הוא מפסיק, וברגע שאני מכבה את הרדיו ומפעיל מחדש הוא עוד פעם עובד

וחוזר חלילה ... אני לא יודע עם זה יעזור אבל הרדיו דיסק חדש לגמרי (הותקן אתמול ) והמגבר בן 10 חודשים כך

שלא צריכה להיות איזושהיא בעיה של "עייפות החומר" או משהו דומה ....

תודה מראש

HU:CLRION DXZ755MP

COMP:MOREL PULSE

SUB:ROCKFORD P2

פורסם

אני מריח פה התקנה חאפרית, איזה חיווט הוא שם לך שם? יש לי הרגשה שלקחו את הפלוס לא מהמצבר אלא מהצמה של הHU, גם בזה נתקלתי כבר :shock:

• תוכן חדש...