Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לשאול לדודתי יש סיטרואן ג'מפי שנת 04, ברוב הזמן האוטו נוסע רגיל, אבל הבעיה היא שלפעמים פתאום באמצע נסיעה הוא לא סוחב לכמה דקות כאילו הטורבו לא עובד. ואז הוא חוזר לעבוד רגיל.

יש לציין שהייתי במוסך ולא מצאו שום בעיה ברכב.

מודה מראש לעוזרים!!!

פורסם

יש מחשב שונה לטורבו?

או שיש חיבור של מחשב הרכב לטורבו?

ויש עוד דברים שכדאי לבדוק?

אגב לפני 3 חודשים החליפו איזשהו צינור אוויר בטורבו, לאחר שהוא לא עבד.

תודה רבה!!!

פורסם

זה קורה באמצע נסיעה והאוטו לא רועד ולא שום דבר.

מי שלא נוהג אפילו לא מרגיש, רק יש בעיה בסחיבה.

ואני אבקש ממנה שכאשר זה יקרה שוב שתעצור בצד ובדוק האם זה יציב.

תודה רבה!!!

פורסם

יש לי ברלינגו מנוע טורבו דיזל HDI היתה לי בעיה בעיה דומה למה שאתה מתאר, תבדוק ע"פ השם שלי את השאלות שלי כאשר היתה לי בעיה דומה תראה שצרפתי צילום של צינורית ואקום שהיתה סתומה בT שלה ניקיתי או שיחררתי ע"י לחץ אויר ומאז הכל בסדר זה שנתן כיון לפיתרון התעלומה(מפני שהתקלה הלכה ובאה ללא סימנים מוקדמים) הוא חבר הפורום המקצועי ESI TURBO בעל מוסך אורן .

• 8 שנים מאוחר יותר...
פורסם
כשהבעיה מופיע, המנוע עובד יציב בסרק?

שלום לך.

יש לי בעיה זהה, ובחיפוש באתר נתקלתי בשאלה שלך הנ"ל שבדיוק מתארת את המצב של חוסר יציבות בסרק.

משאלתך אני מניח שיש קשר בין אי הסחיבה לחוסר היציבות בסרק. מה הגורם לתופעה?

פורסם

האם משהו יודע מהיכן המחשב דוגם את סיבובי המנוע, בין היתר לייצוב הסל"ד בסרק, כשמופעל מזגן וכיו"ב?

האם ייתכן מאחד החוטים שמחוברים לאלטרנטור?

פורסם

מהאלטרנטור בטוח לא. בד״כ יש חיישן בצמוד לגלגל תנופה, יש שיקראו לו חיישן נקישות

Sent from my iPhone using Tapatalk

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכם.

הבעייה החמירה...עדיין הסרק לא יציב וביום שישי האחרון בנסיעה מצומת גולני לכיוון קדרים בעלייה שליד מצפה נטופה המנוע פתאום איבד כח וירד מ 110 קמ"ש ל - 40-50 קמ"ש...להילוך שלישי/שני.. יש למישהו רעיונות? יכול שזה קשור לחיישן אוויר?

• תוכן חדש...