Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע לי חשבון פלאפון גדול מדי ואני חיפשתי טלפון של שרות לקוחות. אמרו לי להתקשר 054* , התקשרתי והכל שם מענה קולי ואין אפשרות לדבר עם מישהו. באתר שלהם גם לא מצאתי. יש איזה מספר שאפשר להתקשר ולברר פרטים לגבי החשבון המוגזם או שזה רק לינסוע אליהם לחנות?

פורסם

למה שלא תיבדוק פירוט שיחות אונליין באתר שלהם ותראה לאן התקשרת, כמה זמן דיברת ועל מה התשלום

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כי רכשתי את המכשיר לפני מעט מאוד זמן ולפני זה היה לי סלקום. כשרכשתי את המכשיר בחרתי לי תכנית שאני משלם 79 שקל בחודש ויכול לדבר עד 200 דקות במחיר הזה. עכשיו חודש ראשון גם האינטרנט חינם. דיברתי פחות מהזמן הזה והגיע לי חשבון על כימעט 120 שקל לא כולל המחיר של המכשיר שמחולק ל36 תשלומים. אני חושד שהם התבלבלו ולא הביאו לי את התוכנית הזאת אלא עשו סתם רגיל...ללא שום תוכנית.

פורסם

כמו שחשבתי..חיייבו אותי בטעות על חבילת האינטרנט. ומוזר מאוד, נציגת השרות אמרה ששלחתי sms אחד לחו"ל, כשבעצם לא שלחתי....ממש מוזר.

פורסם

חבילת אינטרנט מגיעה חובה עם כל מכשיר דור שלישי ברשת אורנג'. זה רשום באותיות קטנות בחוזה.

SMS לחו"ל יכול להיות ששלחת לאיזה חבר שהיה בחו"ל ולקח את המכשיר הסלולרי שלו איתו.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
חשבון גדול מדי ברשת אורנג'-לאן להתקשר?

אז זהו, שבמקרה שלך אני חושב שמומלץ לך להפסיק להתקשר.

זוהי הדרך הכי טובה להוריד את החשבון.

וברצינות.

התוכניות 200 דקות הן קצת בעייתיות, מכיוון שזה 100 דקות יום ו-100 דקות לילה.

בד"כ אתה חורג באחד מהן ולא משתמש כמעט בשני.

התעריף מעבר לכל דקה שבחבילה הוא שחיטה.

וכל התוספות והחבילות "מתנה" שקיבלת הן דרך שאורנג' מרוויחה בה מיליונים מדיי שנה.

רוב האנשים שוכחים לבטל את החבילות ורק אחרי כמה חודשים שמים לב לזה ובינתיים אורנג' עשו את המכה שלהם.

חוצמזה, אני ממליץ לך לעבור לתוכנית של ה-49 אג' לדקה.

1. אין לך תשלום מינימלי, שלא משנה אם דיברת או לא אז הוא יורד, כמו ה-79 ש"ח שלך. (רק הדמי מנוי -9.90).

2. החיוב הוא במרווחים של 12 שנ' ולא דקה. חשוב מאוד.

3. לא משנה באיזה שעה אתה מתקשר, לאן וכו' - זה אותו תעריף, ולא כמו בתוכנית שלך שמחולקת ליום, לילה וכו'.

• תוכן חדש...