Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה ניראה לי האוטו הכי טוב שאני יכול להביא בדרישות שלי:

18-22 אלף שקל.

אמין.

שנתון גבוהה.

יפה בהשוואה למחיר.

אוטומטית.

חסכוני כמה שאפשר בדלק(עד עכשיו היינו עם סופר לנסר GLXI אוטומט 93 אז בהשוואה לזה).

וכמובן מאובזר כמה שניתן.

זהו בעיקרון.

מה אתם חושבים שזה האוטו האידיאלי?

באמת חבר'ה אני מחפש תשובות מאנשים שהיה להם את האוטו או שמכירים אותו ממש טוב....תודה רבה מראש.

פורסם

היתה לי אחת כזו שנת 98 סופר סלון אוטומט האמת שחוץ מבעיות חשמל שהיא עשתה לי שהחלפתי 3 פעמים אזעקה לא עשתה בעיות ( אולי קשור לעובדה שהסאב שלי מפעיל אזעקות של מכוניות?! ) אוטו ממש נוח לנסיעות ( גם ארוכות ) כיפי לנהיגה לא שותה הרבה דלק (יחסית ל1800 ) בקיצור אחלה תמורה למחיר ... אה גם טיפולים וחלקים יחסית זולים אבל חשוב לדעת שפיג'ו צריך לטפל באהבה ולא להזניח ככה אומרים.. תקנה אל תחשוב פעמיים ותהנה מהצרפתייה

פורסם
היתה לי אחת כזו שנת 98 סופר סלון אוטומט האמת שחוץ מבעיות חשמל שהיא עשתה לי שהחלפתי 3 פעמים אזעקה לא עשתה בעיות ( אולי קשור לעובדה שהסאב שלי מפעיל אזעקות של מכוניות?! ) אוטו ממש נוח לנסיעות ( גם ארוכות ) כיפי לנהיגה לא שותה הרבה דלק (יחסית ל1800 ) בקיצור אחלה תמורה למחיר ... אה גם טיפולים וחלקים יחסית זולים אבל חשוב לדעת שפיג'ו צריך לטפל באהבה ולא להזניח ככה אומרים.. תקנה אל תחשוב פעמיים ותהנה מהצרפתייה

תודה רבה רבה....אני שמח לשמוע עכשיו אני עם לב שלם...תודה

פורסם

אם תחפש קצת תמצא מספיק מידע בפורום.

רק תשים לב למצב המנוע נדמה לי שהמנוע הנ"ל עשוי אלומיניום ורובם כבר נמצאים בשלבי ריקבון עקב כך שלא קיבלו נוזל קירור מתאים. תחפש בפורום על חורים וסדקים בבלוק מנוע ותמצא שפע של תלונות על דגמי המנוע מהסדרה הנ"ל.

כמו כן גם הגיר האוטומטי של צרפתיות לא מצטיין באמינות.

אם תחליט על קניית רכב כזה דרוש לא פחות מספר טיפולים מלא ממוסך מורשה אחרת יש סיכוי גבוהה שהרכב טופל לא כהלכה ותצתרך לשפץ גיר ולהחליף מנוע וחבל.

חוץ מזה הרכב אכן נוח ומהנה לנהיגה.

לדעתי דגמי ה 1600 עם בלוק מברזל וגיר ידני יתנו לך שקט יחסי מבחינת אמינות גם אם לא תמיד טופלו לפי הספר.

פורסם

ה 306 1800 עשתה שימוש במנוע מסידרת XU שאכן עשוי כולו אלומיניום ורגיש מאד לשימוש רשלני במי ברז במקום נוזל קירור יעודי.

בדוק היטב את מצבו,החלפה עלולה להיות יקרה.

הגיר האוטומטי הינו מתוצרת ZF ומגלה אמינות טובה יחסית,ששופרה עם השנים.

כמכונית,היא פשוט מעולה ונותנת תמורה פנטסטית למחירה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
ה 306 1800 עשתה שימוש במנוע מסידרת XU שאכן עשוי כולו אלומיניום ורגיש מאד לשימוש רשלני במי ברז במקום נוזל קירור יעודי.

בדוק היטב את מצבו,החלפה עלולה להיות יקרה.

הגיר האוטומטי הינו מתוצרת ZF ומגלה אמינות טובה יחסית,ששופרה עם השנים.

כמכונית,היא פשוט מעולה ונותנת תמורה פנטסטית למחירה.

תודה רבה רבה לך.

בקשר למנוע בדקתי אותו היום במכון ואמרו שהוא בסדר גמור.אגב יום ריאשון אני הולך להביא את הרכב, ונטפל בו כמו שצריך.

תודה רבה לכולם.

• תוכן חדש...