Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבחור הציע לי שמן תוסף מיוחד למנוע. וכן חומר שהוא תוסף לדלק. אמר שזה מוריד את רמת הגזים בזמן הבדיקה, לך תדע בגלל זה להיכשל בטסט. לי יש מכונית דיי חדישה ואין לה צורך לתוספים הללו. אך אמרתי לעצמי אם זה מוריד את רמת הזיהום אז למה לא.

אם יש לך מכונית חדישה אתה צריך לדעת שיש סיכוי לא רע שהתוספים האלה ידפקו לך את הממיר הקטליטי ואז באמת יהיו לך בעיות לעבור טסט.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
שיש סיכוי לא רע שהתוספים האלה ידפקו לך את הממיר הקטליטי

אפשר הסבר בבקשה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עד כמה שידוע לי, בהוראות יצרן לסיטרואן רשום "אין לשים תוסף שמן".

אבל למה שתקשיבו לפראייר שהוציא 20K על קסנטיה 97, כשיכל לקנות במחיר הזה סובארו ליאונה "מדהימה" מודל 93...:-P

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
עשו את השטות הזאת לאמא שלי שלשום.

נכנסה לטסט: האוטו מזהם! כנסי פה למוסך רגע ותשימי תוסף בדלק.

שמה.

מצוין! האוטו לא מזהם!

:evil::evil::evil:

הסיפור הזה ידוע בעוד מקומות והתוסף עולה 70 שקל, כאשר במקום הכי יקר הוא 40 ש"ח

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
פה אנחנו תמימי דעים לחלוטין!

אם כבר השתתפת בדיון ומאחר ואני מעריך את דעתך, מה דעתך על עניין החלפת השמן והפסקת זיהום האויר?

טוב, הדעה שלי במקרה זה תהיה מבוססת על השערות בלבד.

אני מניח שהתוסף הזה דילל את השמן במידת מה וכך חדר שמן + תוסף לתהליך הבערה, עד כמה שאני מבין זה הדבר היחידי שיכול היה לגרום לזיהום גבוהה, יכול להיות שהזיהום היה נפסק אחרי זמן מה...

זו גם יכולה להיות הסיבה שתוספים אלו עלולים לדפוק את הממיר הקטליטי, הוא לא מיועד להתמודד עם שמן שרוף, פיח רב או שאריות דלק לא שרופות.

בברכה

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

זו קומבינה נפוצה בקרב מכוני-הטסטים,ושכינהם הקרובים לעסק,אין קשר בין זיהום האויר של הרכב לתוסף שמן,התוסף רק משמין את קופת-המכון\מוסך ברוב המיקרים,כל אשר היה עליך לעשות זה פשוט לתת לאוטו לעבוד ב-4.000 ס"לד לבערך 5 דק',אממיר הקטליטי היה מתחמם מאוד , ועל-אף שהוא עייף,היה נותן תוצאה עוברת בחינה,אז להבא " שלא תגיד שלא אמרנו ".

מה שלא לאמדים מהראש,לומדים מהרגליים

:evil: תן חיוך,הכל לטובה :lol:

:2gunfire::shock: אם החיים מפנים לך את הגב,צבוט להם בתחת :angel::evilbat:

• תוכן חדש...