Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי שאלה שקשורה בחוק הזה:

נוהג חדש שטרם מלאו לו 21 שנים וחלפה לגביו התקופה שבה חלה עליו חובת הליווי לא יסיע ברכב מנועי יותר משני נוסעים עד שימלאו לו 21 שנים, אלא אם כן יושב לידו מי שכשיר להיות מלווה

אני בן 22, והוצאתי רישיון נהיגה לפני כשנה, מה שאומר שעדיין אני נחשב לנהג חדש.

לפי החוק, לנהג חדש אסור להסיע יותר משני נוסעים עד גיל 21, ובכן, אני כבר בן 22.. מותר לי להסיע יותר משני נוסעים, למרות שאני נהג חדש?!

תודה מראש!

ד"א, אחלה אתר =]

פורסם
חיפוש.

עשיתי חיפוש, הנושא האחרון שהיה קשור לנושא הזה נכתב בשנת 2005. נראה לי שהחוקים קצת השתנו מאז, לא?

פורסם
שלום לכולם,

יש לי שאלה שקשורה בחוק הזה:

נוהג חדש שטרם מלאו לו 21 שנים וחלפה לגביו התקופה שבה חלה עליו חובת הליווי לא יסיע ברכב מנועי יותר משני נוסעים עד שימלאו לו 21 שנים, אלא אם כן יושב לידו מי שכשיר להיות מלווה

אני בן 22, והוצאתי רישיון נהיגה לפני כשנה, מה שאומר שעדיין אני נחשב לנהג חדש.

לפי החוק, לנהג חדש אסור להסיע יותר משני נוסעים עד גיל 21, ובכן, אני כבר בן 22.. מותר לי להסיע יותר משני נוסעים, למרות שאני נהג חדש?!

תודה מראש!

ד"א, אחלה אתר =]

מותר לך למרות שאתה נהג חדש וזאת מכיוון שאתה מעל גיל 21

פורסם

מה אתה אומר?

לפני יומיים בדיוק, אני כתבתי תגובה בשרשור של החוק הזה...

אתה יכול פשוט לעבור לעמוד 2 או 3 השרשור בטוח שם.

לגבי השאלה שלך, כן, מותר לך יותר מ2.

הנושא נטחן עד דק בפורום, וזאת המסקנה.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

תודה רבה לכם!

ד"א, החוק הזה כולל את גיל 21? ז"א, בנאדם בן 21 שנחשב נהג חדש יכול גם להסיע יותר משני נוסעים...?!

תודה מראש, וסליחה על החפירות :\

פורסם
תודה רבה לכם!

ד"א, החוק הזה כולל את גיל 21? ז"א, בנאדם בן 21 שנחשב נהג חדש יכול גם להסיע יותר משני נוסעים...?!

תודה מראש, וסליחה על החפירות :\

אני דיי חדש פה, נהג חדש [בן 17, רישיון יש לי חצי שנה ~ 10 חודשים בערך] וזה עושה אותי הבן אדם הכי לא מיומן למענה ותשובות לשאלות שקשורות בנושא

אבל לקרוא למדתי בכיתה א' ... אז אני יסביר לך במילים פשוטות

עד גיל 21 = 20.999999 [כולל 20.99999 ומעלה, זה נחשב לעד גיל 21 ...]

ז"א שביום שיש לך יומולדת [21] מותר לך לקחת יותר מ2 אנשים [עד 4 אם אני לא טועה] באוטו לפאב, מועדון, או ל "red light district" , [תלוי איך אתם מבלים ...]

וכתוב לך במפורש, נהג חדש טרם מלאו לו 21... [במילים אחרות נהג צעיר] חלה עליו החובה להסיע עד 2 אנשים באוטו, או 4 כשאר אחד מהם הוא המלווה [בשביל להבין מה זה מלווה ואיך מגדירים אחד, כתוב הכל במילים פשוטות בתאוריה]

• תוכן חדש...