Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כריזמה שנת 98 מזגן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי כריזמה 98 155K מטופלת בזמן

המזגן לא עובד בתחילת הנסיעה עד שמגיע חום המנוע ל-80 בערך ואז המדחס נכנס לפעולה ועובד מצויין

מישהו נתקל בתופעה כזו?

אני חשבתי בתחילה שמד חום המנוע (המעביר נתונים למחשב) לא תקין ז"א לא מעביר כלל התנגדות עד לטמפ' של 80 ורק אז כשהמחשב מקבל איתות שחום המנוע תקין הוא נותן פקודה למדחס לעבוד אבל כשנתתי התנגדות ע"י נגד למד-החום זה לא עזר ושוב רק ב-80 הוא עובד.

מישהו יודע מה התקלה?

גז הוחלף (לא דלף) אצל הבעלים הקודמים לפני כשבועיים והמזגן פשוט מקפיא.

יכול להיות שיש חיישן שאחראי לכך שמדחס לא יפעל מייד בהדלקת הרכב (עד שהטורים מתייצבים) אלא כמה שניות אחרי והוא פשוט מזייף?

תודה לעוזרים

פורסם

בטמפרטורה שציינתה המאוררים מתחילים לעבוד? כי נראה לי שאים כן אז הבעיה היא שהמאורר של המזגו לא נכנס לעבודה ורק כאשר מתחיל מאורר מנוע לפעול מפעיל את הממסר של המדחס. בדוק ודווח.

שבוע טוב יצחק

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

יצחק, ראשית תודה על תגובתך.

כן, המאווררים עובדים מייד בהדלקת המזגן ללא קשר לאי כניסת המדחס לעבודה.

רציתי להוסיף מעט נתונים.

רצועת האלטרנטור יבשה ורועשת מעט (רעש שמפסיק אם נשפוך עליה מעט מים) אני עומד להחליפה בשבוע הבא

אולי יש קשר?

מנורת אי-טעינה לא נדלקת ושמתי לב שלאו דווקא כשהרכב מגיע ל-80 מעלות אלא גם לאחר מכן לוקח לו כמה דקות להדלק.

(בסה"כ הוא נדלק בערך כ-8 דקות אחרי שהרכב דולק ממצב של מנוע קר)

הבעיה הזו לא קיימת אם אני חוזר לרכב ומניע לפני שהוא התקרר.

הטורים יציבים מאד ובדיקת מנוע ומערכות שעשיתי במכון הראתה הכל תקין אך הם לא בודקים מזגן.

אולי מישהו חושב על רעיון?

פורסם

טוב, מאחר ואין פתרון לבעיה, מישהו מכיר בירושלים אדם שמבין במערכות מיזוג אוויר וישר? (לא אחד שיידע לתקן וסתם יגיד לי כמו כולם "מדחס").

• תוכן חדש...