Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נניח שאין לי רדיו ברכב וצמת החוטים שאמורים להיות מחוברים לרדיו מנותקת והחוטים גלויים בקצוות ואף נוגעים האחד בשני ,יכול להיות שזה גורם למשיכת חשמל מהמצבר ויכול לגמור אותו במשך שבוע?

בתיבת הפיוזים יש את הפיוז של הרדיו האם כאשר אין לי רדיו פיזית ברכב צריך להוציא גם את הפיוז שלו מהתיבה או שהוא יכול להשאר במקומו וזה לא יגרום למשיכת חשמל מהמצבר? (השאלה מתיחסת לכל רכיב אחר שאינו נמצא פיזית ברכב)

פורסם

יש מכוניות שבהן נתיך (פיוז) הרדיו משותף לעוד מכללים כמצית סיגריות, שעון זמן וכו' ואז כמובן שאין להוציא נתיך זה.

ניתן לבדוק את זליגת הזרם, כשכל צרכני הרכב כבויים, ע"י מד זרם דיגיטלי.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

ונניח שהנתיך של הרדיו בנפרד מכל שאר הרכיבים עדיף להוציא אותו בכלל מהתיבה או שאין צורך להוציאו פיזית?

פורסם
נניח שאין לי רדיו ברכב וצמת החוטים שאמורים להיות מחוברים לרדיו מנותקת והחוטים גלויים בקצוות ואף נוגעים האחד בשני ,יכול להיות שזה גורם למשיכת חשמל מהמצבר ויכול לגמור אותו במשך שבוע?

בתיבת הפיוזים יש את הפיוז של הרדיו האם כאשר אין לי רדיו פיזית ברכב צריך להוציא גם את הפיוז שלו מהתיבה או שהוא יכול להשאר במקומו וזה לא יגרום למשיכת חשמל מהמצבר? (השאלה מתיחסת לכל רכיב אחר שאינו נמצא פיזית ברכב)

במקרה הנ"ל אין בעיה של גמירת מצבר לאחר שבוע, מסיבה פשוטה זה לא יחזיק שבוע !

התרחיש ה"טוב" : ברגע המגע הפיוז נשרף

התרחיש ה"רע" : האוטו נשרף כליל

פורסם

עתיד, אז לפי תשובתך אני מבין שתמיד מומלץ להשאיר את הנתיך של הרדיו בתיבה גם אם יש רדיו וגם אם אין נכון?

פורסם

לא הבנתי איך הבנת את זה - שלא דיברתי על זה :shock:

בכל מקרה אין שום מניעה שהפיוז ישאר במקום, מה שכן צמת החוטים חייבת להיות מבודדת פיקס !

• תוכן חדש...