Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

בלילה בין יום חמישי לשישי נפרץ לי הרכב בפארק המדע ברחובות ליד האיזור איפה שכל הפאבים. הרכב חנה ליד המתחם של הרכבת בחנייה הגדולה שליד תחנת דלק אלון למי שמכיר חניתי את הרכב בשעה 12:30 וחזרתי לרכב בשעה 2:30 בערך וראיתי שהוא נפרץ (המנעולים כוסחו..) נגנבו המון חלקי מחשבים (הרד דיסקים, כונני דיסקים, ספקים כרטיסי מסך וכו') כמו כן יש שם כמה ציודים יחודים שלא ניתן להשיג בכל חנות מחשבים.

אם מישהו שמע/ראה משהו

הוא יכול לפנות אלי

עמית - 050-6910613

תודה,

עמית

פורסם

לפניי כשנה הייתי שם במקום שנקרא טראזינה על האגם-נפרצו במקום כ10-15 מכוניות בניפוץ שמשה בחניית המקום-מה שעניין אותם זה תיקים שהושארו באוטו-לא נגעו במערכות ופלאפונים שאנשים השאירו בדיבוריות.

עושה הרושם שהמשטרה שם נרדמה בשמירה והאזור הזה מועד לפורענות.

שימו לב חברים שאתם מגיעים לאזור!!

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

no police in isreal.x

probebly the bedoiens around there did that

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

בנדר כנראה צודק.

מכיר את האיזור, לא חונה שם אף פעם.

מעדיף לחנות באיזור הפאבים איפה שיש ניידות ואנשים.

להבא - לא להתעצל, מקסימום תחנו במשתלה או בחנייה הגדולה שמאוחרי הבניין המשולש ותחנת הדלק. (או בחנייה של העבודה של אמא, מתחת לפנס מול הבודקה של השומר - כמוני :).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

WTF?!

קטנה קטנה - אבל לא עד כדי כך.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אתמול אני שוכב בחורה בחוף והרכב עומד 50 מטר ממני לבד רכב יחיד, פתאום משום מקום מגיע סובארו פשע יוצא משם בחור עם פנס בא לרכב שלי מעיר לי לתוך הרכב ואז רואה אותנו ונוסע משם =\ הפעם יצאתי במזל.

פורסם

WTF, איזה חוף זה?

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ככלל אני לא מתקרב לאזורים של מסיבות בימי שישי עם האוטו שלי.

כל פעם שאני מגיע עם הליסינג לאזורים כמו דרום ת"א או סתם מסיבות ופאבים באיזורים מעורערים אני מוצא את האוטו עם שריטה חדשה, תלשו לי אתמול את האנטנה של הדיבורית לדוגמא וכל מני נזקים שברכב הפרטי שלי אני מעדיף לקחת מונית ולא לסבול אותם. שהאוטו יחנה מתחת לבית או במקום בטוח או שלא יבוא בכלל.

אבי.

פורסם

אבי, אצלי יש "נוהל סופ"ש".

זה אומר - אם אני לא צמוד לרכב, או לא מדובר בנסיעה שמצדיקה את הנעתו האחורית, הוא יושב בבית.

בשביל זה יש לאמא אוטו - כדי שאפשר יהיה לקחת אותו בסוף השבוע :-P

סוף השבוע, החופש הגדול, וכו' - מועדים לפורענות.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...