Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור קצין הרכב של הבית , אני אחראי לכך שהרכבים יהיו נקים ותקינים, וזה כולל ביקורים שונים במוסכים וטיפולים שוטפים.

30,000 ק"מ נסעה ה206 והגיע הזמן לטיפול.

טלפון קצר לאופרייט ליס, ושולחים אותי למוסך פיג'ו סיטרואן המרכזי באיזור הצפון - חיפה איזור תעשייה. וביקשו להגיע הכי מוקדם שאפשר כאשר המוסך נפתח ב 7 וחצי. 6 וחצי יוצאים מהבית , 7:25 מגיעים למוסך.

מוסר לפקידת הקבלה את פרטי האוטו, היא מוציאה את ההזמנה ומבקשת ממני להמתין בחדר ההמתנה עד שיגיע אלי בוחן הרכב כדי להתחיל את הטיפול.

לאחר דקותיים בחדר ההמתנה, אשר בו נמצאים שלל עיתונים ושתייה חמה וקרה און דה האוס ,ניגש אלי בחור ומתיישב ליידי. שואל אם יש תקלות או בעיות כלשהן ונותן זמן סיום משוערך.

במהלך הטיפול ברכב, בעודי בחדר ההמתנה, המכונאים ניגשים לקוח לקוח, מסבירים אם מצאו תקלה כלשהיא, איך היא יכלה להיגרם ומה מומלץ לעשות. במקרה של טיפול הם מעדכנים אותך מה נעשה ותוך כמה זמן יסתיים הטיפול.

לאחר סיום הטיפול מבקש ממך בוחן הרכב להצטרף אליו לנסיעה תוך כדי שהוא מסביר בדיוק מה נעשה ועובר סעיף סעיף. לאחר מכן הוא נותן לך לנהוג, כדי שתראה שהכול לשביעות רצונך ושולח אותך לשלום.

לאור הסיפורים ששמעתי על מוסכי לובינסקי הופתעתי לטובה מרמת השירות והאדיבות והלוואי ששאר המוסכים ייקחו דגמא.

גיא.

פורסם

:mm_yeah:

הלוואי עלי המוסך המרכזי של סובארו בהרצליה היה ככה...

הם

1. השאירו לי 50 שריטות (שטיפה שמקבלים חינם)

2. שכחו את האוטו שלי דולק (למזלי הצלחנו להתניע עם אוטו אחר)

3. חרא שירות וזימברו אותי מספר פעמים

פשוט :2gunfire:

נ.ב.

שכחתי יש עוד כל מני דברים מעצבנים מאוד שמה..

החנייה, היציאה (לקבל אישור יציאה וכו), "חדר ההמתנה" וכו וכו

פורסם
בתור קצין הרכב של הבית , אני אחראי לכך שהרכבים יהיו נקים ותקינים, וזה כולל ביקורים שונים במוסכים וטיפולים שוטפים.

טלפון קצר לאופרייט ליס, ושולחים אותי למוסך פיג'ו סיטרואן המרכזי באיזור הצפון - חיפה איזור תעשייה. וביקשו להגיע הכי מוקדם שאפשר כאשר המוסך נפתח ב 7 וחצי. 6 וחצי יוצאים מהבית , 7:25 מגיעים למוסך.

מוסר לפקידת הקבלה את פרטי האוטו, היא מוציאה את ההזמנה ומבקשת ממני להמתין בחדר ההמתנה עד שיגיע אלי בוחן הרכב כדי להתחיל את הטיפול.

לאחר דקותיים בחדר ההמתנה, אשר בו נמצאים שלל עיתונים ושתייה חמה וקרה און דה האוס ,ניגש אלי בחור ומתיישב ליידי. שואל אם יש תקלות או בעיות כלשהן ונותן זמן סיום משוערך.

במהלך הטיפול ברכב, בעודי בחדר ההמתנה, המכונאים ניגשים לקוח לקוח, מסבירים אם מצאו תקלה כלשהיא, איך היא יכלה להיגרם ומה מומלץ לעשות. במקרה של טיפול הם מעדכנים אותך מה נעשה ותוך כמה זמן יסתיים הטיפול.

לאחר סיום הטיפול מבקש ממך בוחן הרכב להצטרף אליו לנסיעה תוך כדי שהוא מסביר בדיוק מה נעשה ועובר סעיף סעיף. לאחר מכן הוא נותן לך לנהוג, כדי שתראה שהכול לשביעות רצונך ושולח אותך לשלום.

לאור הסיפורים ששמעתי על מוסכי לובינסקי הופתעתי לטובה מרמת השירות והאדיבות והלוואי ששאר המוסכים ייקחו דגמא.

גיא.

יפה מאד.

בוצע תיקון מיוחד בטיפול , או שמדובר בטיפול שגרתי?

מה ההתרשמות מהרמה המקצועית של המוסך?

לפי דעתי טיבו של מוסך נקבע לפי :

א. מקצועיות - זמן איתור תקלה + החלפת החלק הבעיתי בלבד ללא ניסוי וטעיה על חשבון כיסו של הלקוח .

ב. שירות ויחס ללקוח.

(בסדר הזה).

נשמע שבמוסך המתואר היחס ללקוח מצויין.

לגבי המקצועיות , כנראה שטרם עמדת במבחן זה.

שתיה ועוגיות און דה האוס זה מאד נחמד כאשר אתה יושב נינוח ויודע שהרכב שלך מטופל בידיים הנכונות.

הלוואי והתרשמות ראשונית זאת תהפוך להמלצה חד-משמעית בעתיד ונרוויח מוסך מקצועי ,הגון ומפנק :wink: .

פורסם

גיא.

יפה מאד.

בוצע תיקון מיוחד בטיפול , או שמדובר בטיפול שגרתי?

מה ההתרשמות מהרמה המקצועית של המוסך?

לפי דעתי טיבו של מוסך נקבע לפי :

א. מקצועיות - זמן איתור תקלה + החלפת החלק הבעיתי בלבד ללא ניסוי וטעיה על חשבון כיסו של הלקוח .

ב. שירות ויחס ללקוח.

(בסדר הזה).

נשמע שבמוסך המתואר היחס ללקוח מצויין.

לגבי המקצועיות , כנראה שטרם עמדת במבחן זה.

שתיה ועוגיות און דה האוס זה מאד נחמד כאשר אתה יושב נינוח ויודע שהרכב שלך מטופל בידיים הנכונות.

הלוואי והתרשמות ראשונית זאת תהפוך להמלצה חד-משמעית בעתיד ונרוויח מוסך מקצועי ,הגון ומפנק :wink: .

בנוגע למקצועיות - או כמובן "תקלות" היו 2 דברימם ששניהם קשורים למע' הבלימה.

1. בבלימה חזקה היו נדלקות נורת ה STOP ביחד עם נורת בלם היד בליווי צפצוף- תוך 5 דקות אמרו לי שחסר היה נוזל בלם.

2. ה ABS היה נכנס לעיתים תכופות- אחרי חצי שעה הודיעו לי ששתי הרפידות הקדמיות היו שחוקות והחליפו אותן.

שתי הבעיות נעלמו. תגובת הדוושה טובה בהרבה, ה A.B.S נכנס שצריך, ושום נורה לא נדלקת.

פורסם
נשמע כמו חלום :roll:

אני עוד לא פגשתי מוסך כזה,

אכן, נשמע מעולה. :mm_yeah:

סהר, מה יהיה?!

פעם האחרונה שהיית בליטל נשמעת מבסוט.

אז זה שאין להם עוגיות אתה עורק למוסך אחר? :twisted:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

הרמן, אני לא אתחיל ללכלך, במיוחד לא על היחס החם של יוסי.

אבל בוא נגיד ככה...זוכר שפירקתי את החצאיות לגמרי וקניתי תופסנים חדשים והכל ותפסתי את זה מחדש וזה נראה פשוט "בובה" ?? (לא ראיתם את זה..לא הספקתם)

אז בוא נגיד שהעבודה הייתה לחינם :x:cry: , והמבין יבין..

סהר.

פורסם

בנוגע למקצועיות - או כמובן "תקלות" היו 2 דברימם ששניהם קשורים למע' הבלימה.

1. בבלימה חזקה היו נדלקות נורת ה STOP ביחד עם נורת בלם היד בליווי צפצוף- תוך 5 דקות אמרו לי שחסר היה נוזל בלם.

2. ה ABS היה נכנס לעיתים תכופות- אחרי חצי שעה הודיעו לי ששתי הרפידות הקדמיות היו שחוקות והחליפו אותן.

שתי הבעיות נעלמו. תגובת הדוושה טובה בהרבה, ה A.B.S נכנס שצריך, ושום נורה לא נדלקת.

מפלס נוזל בלמים נמוך(אלא אם כן ישנה בעית דליפה ובמקרה כזה איזה חלק החליפו?) ורפידות שחוקות הן לא תקלות.

אבל העיקר שהאוטו בולם... :lol:

פורסם

צמרת - ההסתדרות 37, נשר

טל: 8414929 - 04

הרמן.

זהו המוסך אם אינני טועה.

פורסם
צמרת - ההסתדרות 37, נשר

טל: 8414929 - 04

הרמן.

זהו המוסך אם אינני טועה.

מפרץ חיפה, לא נשר.

זאת הכתובת לפי לובינסקי.

http://www.peugeot.co.il

http://www.lubinski.co.il/Fset.asp?URL=garage.htm

פורסם

גיא.

אני שמח לשמוע על התנסותך החיובית עם המוסך.

זכור, חוות דעת יש לגבש לאחר מספר כניסות למוסך (גם על תקלות).

התרשמות חיובית אחת אינה מעידה על הבאות :idea:

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...