Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנורת תקלה דולקת,שלום לכולם וערב טוב,האים יש קשר למנורה ולאגזוז?ואצלי המזגן לא מקרר ,הקומפרסור עובד הצינור לחץ ביציאה מהמדחס מיתחמם,לחץ יניקה בדקנו יחד- 25 psi אבל צינור היניקה ביציאה מהמזגן לא מיתקרר בכלל,האים לחץ 25 נמוך מידי כדאי לא לקרר ביכלל?תודה רבה בשם שננו לעונים שערים בשעה כזו ולילה טוב.

פורסם

קשר לרעש יכול להיות רק באם ברכב מותקנים שניי חיישני חמצן, ואשר החיישן האחורי אינו מרגיש פעולת ממיר תקינה.

אם אין חיישן שני-אחורי, נראה שמדובר בצירוף מקרים. יש לתקן אגזוז/ממיר, ו/או לגשת למוסך לחיבור סקנר לזיהוי תקלה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה דני אמרתי לו לתקן את האגזוז ונעקוב אחרי התוצאות.בקשר אלי האים לחץ גז ביניקת מזגן25 יכולה להיות הסיבה שלא מקרר ביכלל(הצינור יניקה שאמור להיתקרר לא מיתקרר בכלל ואילו הצינור דחיסה מיחמם מאוד)תודה לעונים.

פורסם

צריך להיות מינימום של 28PSI, כנראה חסר לך קצת קרר ("גז")...אבל נחכה לעוד תגובות...

באשר לחבר שלך, תגיד לו שיוודא שלא ישרפו לו את חיישן החמצן כשירתכו את האגזוז, אם יש צורך, שיפרקו.

היו מקרים...

פורסם

שלום חברים , עידקון.סיפרתי לחבר ואזהרתי אותו לפרק את כול החישנים ליפני התיקון:shock:,ואצלי השלמתי גז קרור ללחץ 30 (עים טורים)והמזגן מקרר אבל איזה רעש :-oהונטה מיסטובבת כול הזמן (כשמזגן מופעל)במהירות הגבוהה,אני חיב להוסיף ונטה שקטה רק לפעולת המזגן,בעזרתו של רפי:-P ששלח לי שירטוטים של המערכת ,תודה רבה לעונים ולעוזרים.:lol:

פורסם

אין צורך להוסיף עוד מאורר לרדיאטור. מכיון שכעת מזג האויר חם ולחץ הגז הנו גבוה אז המאורר רדיאטור פועל הרבה זמן במהירות 2. צריך לוודא שלא מלאת יותר מדי גז כי אז הלחץ גבוה מדי וכמובן שצריך לבדוק גם את הלחץ בקו הדחיסה

(לחץ גבוה).

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

כ 175 psi במכוניתך שהנה עם הגז הישן R12

מכיון שבמכוניתך מותקנת המע' מזגן של ג'נרל מוטורס שכנויה "מע' מוצפת" ואין בה חלון הצצה לראיית בועות אז לא מספיק לפעול ולבדוק רק לפי לחצים אל או במידה מדויקת ע"י הוצאת הגז ומילוי בחזרה לפי משקל מדויק או מזגניסט מקצועי שלפי פרמטרים גם של טמפרטורה יכול לדעת מה כמות הגז הנכונה שבמע'.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

רפי אתה מפתיע אותי כול פעם מחדש,ממש אנציקלופדיה,נו מה לעשות עכשיו יש לי בבית את הבלון והשעון עד מחר בבוקר.או אולי לגשת לאשר מזגנים מב"ב .תודה רבה אני לומד מימך הרבה.

• תוכן חדש...