Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא מסכים, מורל פולס - 120WRMS?! נו באמת, בשביל 600 שקל, אצלי ברכב יושב אינפיניטי פרפקט 5.1 ואני נותן לו מקסימום 70WRMS, הוא מוצהר 100WRMS.

בהספקים כאלו הוופר לא עומד ומרגישים את העיוותים בסאונד.

היה אצלי DLS ULTIMATE PRO, הסט מוצהר 150WRMS, אני נתתי לו פחות מההספק שלאינפיניטי וראיתי שהוא כבר לא מסוגל ביותר מדיי. יש לציין שההתקנה שלי כן הייתה טובה, ביצעתי חיתוך בדלת, התקנתי את הוופר עם חתיכת עץ MDF, כך שלא הייתה בעיה מבחינת התקנה.

לא תמיד מה שמוצהר ברמקולים זה מה שהם יכולים לקבל.

עוד דבר, יש לבדוק את עקום ההענות של התדרים ברמקולים, כל תדר יכול לקבל עד עוצמה מסוימת, נגיד עבור 80HZ, אין מצב שאני אתן את ה 80HZ ב100WRMS. הוופר יישרף.

איך אתה יודע כמה RMS הרמקולים שלך ראו?

זה שהמגבר מספק ככה וככה RMS לא אומר כלום , בדקת מתח כניסה מול מתח יציאה?

השווית צריכת אמפר מול וולטז'?

בדקת עם סקופ את אחוז העיוות ברמת ה RMS הנמדדת?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
.

הרישום 97% הינו למען הזהירות. 98% לפחות או אף 99%, שהטוויטר לא אשם,ולא, אין לי אחוזים במורל (:-() אני מצטער עבורך . היית יכול להיות יותר עשיר והייתה לך עבודה נהדרת :lol:

דני

ולאיתמר מגיע סחטיין על ההסבר המפורט

לך לקנות מניות

בברכה יהודה

פורסם
לזה שמעליי - אל תסכים אבל אצלי עובדה שאחי נתן למורל דוטק אוביישן 125WRMS (כן כן המגבר הוא רוקפורד 500A2, ורשמתי את שם המגבר שתאמינו שזה 125 אמיתיים ולא סתם בא לי להגיד) והם ניגנו כמו הייבריד (חלק ממי ששמע את הסט ברכב שלו חשב זה הייבריד). לא שמעתי עדיין דוטק אחד שמנגן ככה. אז לפעמים זה כן בריא להביא לסט מה שהוא מבקש.

וכנראה שאצלך לא שהוופרים של ה-DLS לדוגמא לא יכלו לקבל עוד, אלא המגבר התחיל לעוות אחרי עוצמה מסויימת. אני לא מאמין שהוופרים הגיעו למקסימום שלהם. ממש לא. המגבר אשם.

גיא.

אז גיא ביום שבת תשמע אצלי ברכב :-D
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

אני ישמע. אבל איך זה קשור?

עריכה: הבנתי. בקשר לדוטק. נכון, אצלך לא שמעתי אותם. נשמע ביום שבת :-)

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...