Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה, אני משדרג בקרוב טיפה את המערכת וחושב לשים קומפוננט חדש מקדימה (דוטק או V1) (ומובן גם איטום! :-D)

אבל לאחר שיחה עם שני מתקינים משהוא בידברם גרם לי לחשוב טיפה

- האם קומפוננטים של מורל נישרפים בתדירות גבוהה יותר משאר המיתחרים?

אני זוכר שלא פעם אחת במהלך השנים שמעתי פה תלונות שנישרף איזה רכיב מבית מורל אז זה גם מה שהדליק לי נורה אדומה בקשר לקניית הדוטק.

תגובות בבקשה, יבגני.

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא ניראה לי שרמקולים נישרפים סתם ככה (תקנו אותי אם אני טועה)

אני מאמין שבבדיקה לעומק יהיה ניתן ליראות כי הרמקולים נישרפו משימוש לקוי

בין היתר כיוון לא נכון הספק גבוה מידי של המגבר או חדירת מים.

אין חתימה!!

פורסם

שטויות. אם אתה אוהב את הדוטק תקנה אותו בלב שקט. אין סיבה לכך שהוא יישרף סתם "כי בא לו".

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא צריכה להיות שום בעיה עם רמקולים של מורל. כל הטענות ששמעת לגבי מקרים שכאלו נבעו בסבירות גבוהה מהתקנה חובבנית וכיוון לקוי של המערכת. אם תבצע או תיתן למתקין מקצועי עם המלצות (ויש כמה המלצות כאלו בפורום) להתקין את המערכת, לא אמורה להיות שום בעיה!

פורסם

ברמת העיקרון לי יש מורל פולס כבר 3 שנים ולא ממש עשו לי בעיות אבל כדי להרגיע את המצפון הייתי חייב לישאול.

תודה לעונים. יבגני.

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

אין בעיה מיוחדת במורל. לגבי פוקל, צליל בעל אופי שונה, ואם פוקל , אז V2 בעוד כמה שקלים במקום V1 .

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
אם תבצע או תיתן למתקין מקצועי

ואז לאן נעלם כל היכף? :twisted:

אין לי פחד (או חוסר ידע) להתקין את הקומפוננט (גם את הפולס התקנתי לבד) ובימיוחד לא חסר בכל הקשור בכיוון. חוץ מיזה איך שאני אוהב לישמוע - לאף מתקין לא יהיה את אותו הטעם כמו שלי יש (חוץ מיזה נדיר לימצוא מישהו שיודע לכוון מערכת לסוג המוזיקה שלי - דארק - מי שיודע, יודע). ואם מדובר פה על איכות הכיוון - בוא נגיד שאני סומך על הידע ועל השמיעה שלי.

ודני, אתה צודק, לפוקל יש צליל יותר "מטאלי" (לפי דעתי) ולכן זה גם מה שאהבתי בהם. ו V2 עד כדי כך טוב יותר מ V1? פשוט יש לי דיל דיי טוב - 900 ש"ח ל V1 - זה טוב נכון? אז אני לא בטוח שיהיה שווה או לייתר דיוק שיספיק לי תקציבית ל V2. גם לא יצא לי לישמוע את הV2 (ואני לא יודע איפה אפשר לימצוא אותם לשמוע - אם ניתחשב בנתון שאני מאשקלון)

יבגני.

פורסם
טוב אז ככה, אני משדרג בקרוב טיפה את המערכת וחושב לשים קומפוננט חדש מקדימה (דוטק או V1) (ומובן גם איטום! :-D)

אבל לאחר שיחה עם שני "מתקינים" משהוא בידברם גרם לי לחשוב טיפה

- האם קומפוננטים של מורל נישרפים בתדירות גבוהה יותר משאר המיתחרים? כן. בוודאי . מורל מייצרים קומפוננטים שנשרפים מהר , כדי שיקנו מהם יורת קומפוננטים

תגובות בבקשה, יבגני.

תזהר מ"מתקינים" שאומרים שמורל נשרפים , יש סבירות גבוהה שהם עצמם "שורפים" את הקומפוננט

בברכה יהודה

פורסם

מדובר על טוויטר MT11 בעיקר וברוב המקרים זה קרה כאן בפורום עם שילוב מאוד מסויים עם מגבר שבגלל זה גם יצא לו שם רע ובסה"כ זה מגבר שנותן תמורה אדירה למחיר שלו.

בסופו של דבר טוויטר קצת יותר עדין מרוב הסדרות המקבילות אליו אבל בכל המקרים האלה סביר להניח שאו שהיה מדובר בכיוונים לקויים מאוד ואני לא אתפלא אם יש סיכוי שהיה איזה קו ייצור שייצא פגום ולא עלו על זה בזמן.

זה קורה הרבה בכל תעשייה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

דבר אחד יש לי להגיד ,

קומפוננט מותקן בצורה אופטימלית (אני לא מדבר איטום , התקנה נטו)

לא אמור להשרף , אם הוא חדש אין סיבה לכך .

כל שריפה\הריגה של רכיב כזה או אחר , באה עקב התקנה\כיוון או איזון של רכיבים כמו מגבר רדיודיסק וכו.

פורסם

חוץ מכל הדברים שנאמרו אל תשכח את השכיחות הרבה של רמקולי מורל ובגלל שיש כל כך הרבה מהם סביר להניח שתראה יותר תקלות אבל אם תשווה את זה לסדרות פחות נמכרות אני לא חושב שיהיו הבדלים ביחס של מכירות פר תקלות .

• תוכן חדש...