Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מעוניין להחליף את הרמקולים האחוריים שלי באוטו. הפאנל הוא Panasonic 5301, ואין לי מגבר (ולא מתכנן על אחד). לכן אני לא רוצה רמקולים שיידרש מגבר על מנת לנצלם.

פיוניר 6991

לייטינג אודיו B3.69.3

השאלה שלי היא איזה מביניהם יתן את התמורה הכי טובה לכסף, בהנחה שלא מתכוננת הגברה נוספת פרט לזו של הפאנל.

תודה רבה מראש :-)

פורסם

תראה לדעתי פיוניר זוועתיים.

הלייטינג גם לא מי יודע מה טובים אבל עדיפים על הפיוניר.

HU-jvc kdlh810

amp-infinty 475a

comp-infinity refrence 6.5

sw- lanzar vibernat

פורסם

איפה שאני קונה יש אותם ועוד כמה דגמים של JVC. לא ראיתי שם JBL וקנווד במלאי מיידי. לכן הבחירה היא בין הדגמים האלו... הפיוניר עולים 710 והלייטינג אודיו 550.

פורסם
איפה שאני קונה יש אותם ועוד כמה דגמים של JVC. לא ראיתי שם JBL וקנווד במלאי מיידי. לכן הבחירה היא בין הדגמים האלו... הפיוניר עולים 710 והלייטינג אודיו 550.

אין מקום אחר שתוכל לקנות?

כי אתה מדבר במחירים של 700 שאפשר לקנות משהו יותר טוב משני אלה.

וחבל שתבזבז על דבר שלא תהנה ממנו.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

תקנה ממקום אחר. ב700 שקל אתה יכול להביא משהו הרבה יותר טוב משני הדגמים שציינת. כנס לזאפ ותראה

x

• תוכן חדש...