Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז רגע, אם אני דוחף את האוטו שלי למהירות של 200 קמ"ש, אני בעצם לא עובר על שום חוק - כל עוד המנוע אינו פועל...? :lol:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לכאורה השוטרת פעלה בתום לב וע"פ החוק.....!!! השוטרת לא צריכה להתחיל ולחפש בכל אופנוע אם יש או אין מצבר. תארו לעצמכם שאדם שלא מיומן ברכיבת אופנוע,יגרור אופנוע כבד ברחוב,זה ייפרד מידיו ויתדרדר על רכב,אדם,או ילד...! מישהו יוכל להיפגע או לא? לכן,גם לגרירת אופנוע,כמו לדירדור רכב במורד צריך להיות מיומן ובעל רשיון. אז... ?!:?

פורסם

אני בטוחה שגם עגלת סופר שתדרדר אליך בחניה תגרום לנזק לרכב, וגם אם תרכב על אופנים ותאבד שליטה אתה עלול להסב נזק לרכב.

ואופנוע כבד לא מדרדרים במהירות גבוה,ותהיה בטוח שבעל אופנוע לא יתן לאדם לא מיומן להזיז לו את האופנוע.

שהמשטרה תמצא לה תחביב אחר ותחפש את הפושעים האמיתיים ולא תתעסק בשטויות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לכאורה השוטרת פעלה בתום לב וע"פ החוק.....!!! השוטרת לא צריכה להתחיל ולחפש בכל אופנוע אם יש או אין מצבר. תארו לעצמכם שאדם שלא מיומן ברכיבת אופנוע,יגרור אופנוע כבד ברחוב,זה ייפרד מידיו ויתדרדר על רכב,אדם,או ילד...! מישהו יוכל להיפגע או לא? לכן,גם לגרירת אופנוע,כמו לדירדור רכב במורד צריך להיות מיומן ובעל רשיון. אז... ?!:?

אז מדובר ברשלנות לא בדו"ח תחבורה....

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אם ונניח הייתי שוקל 250 קילו והייתי צועד במורד הרחוב ומועד על עגלת תינוק , גם אז הייתי מוזמן לבית המשפט על צעידה במורד הרחוב במשקל יתר תוך סיכון הסובבים אותי ?

הרי אין סוף לאפשרויות להתקין תקנות ותיקונים לסעיפים ולחוקים - מה שבטוח זה ששוטר צריך לדעת את תפקידו , ואם אינו בטוח בכך , שלא יתן דו"ח ולא יטריח את האזרח\ית ועקב כך את בית המשפט .

השוטרת לא צריכה לחפש ( יש מצבר אין מצבר ) אבל להבחין שהכלי אינו מונע היא בוודאי יכלה , ועובדה שהצהירה על כך : " כנראה שהכלי לא היה מונע .... " בעקבות שאלתו של השופט .

שורה תחתונה , משטרת ישראל צריכה לשנס מותניה במרדף ובתפיסת העבריינים המסוכנים יותר - ויש לצערינו כאלה לרוב בכבישי ישראל .

שבת שלום

פורסם

אני לא מבין - אין לשוטרים מה לעשות? הכל טוב?

אז למה הם נטפלים?!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

טוב אז יש תקדים, מעכשיו אפשר להעביר את המצבר לבאגז, לטוס על כמה שרוצים וכשהשוטר תופס אתכם תכבו מנוע.

אפשר להוכיח לו גם ש"אין" מצבר.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

סיכום הארוע:

1. זוג שוטרים משועממים שאכפו חוק קיים בצדק מוחלט. צודקים אבל מפגרים. טוב שהם לא דלו איזה חוק מטומטם מימי הטורקים שאסור לגברים לא משופמים לנשק נשים משופמות ברחוב (יש כל מיני חורים בארה"ב עם חוקים מטומטמים כאלה).

2. שופט עוד יותר דביל. מה הקשר אם המנוע מותנע או לא? אם יש מצבר או לא?

אם תוך כדי הדחיפה הוא היה פוגע במישהוא הוא היה חייב בעיני החוק? אז למה לא גם בשעת מתן הדו"ח?

השופט נפל לתןך המלכודת (הלא רלוונטית לחלוטין) שתמן לו הנאשם. אם הוא ריחם עליו או שחשב שהשוטרים היו קטנוניים, הוא יכל להוציא אותו בקנס של 10 ש"ח, אבל אם הוא הוציא אותו זכאי, זה תקדים מסוכן.

בזה הרגע נתן השופט אישור לכל השליחים שרצים עם האופנוע ביד באור אדום.

בנוסף, למי בדיוק אני בא בטענות על תאונה עם אופנוע שנדחף ביד?

הרי זאת לא נהיגה ולכן לא ממש תאונת דרכים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מבחינת החוק היבש

אדם הדוחף קטנוע בכוח גופו, חייב רשיון נהיגה לסוג הרכב.

פסיקת השופט באמת מוזרה, וכנראה שבאמת רצה לבוא לקראת הנהג, רק שעשה זאת לא בדרך הנכונה.

הרי היה יכול לבקש מהתביעה למשוך את כתב האישום ולמנוע תקדים משפטי שגוי.

אני בטוח שאם התביעה תערער, היא תזכה.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

נכון.

מה בעצם ההבדל בין קטנוע לא מונע, לבין אופניים?

אם אני לוקח את האופניים שלי ושם בודי-קיט של R650 יעצרו אותי על רפליקה ללא רשיון?

ואם כך החוק אומר, למה זיכו אותו?

מקום הזוי...

יום נעים :)

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
טוב אז יש תקדים, מעכשיו אפשר להעביר את המצבר לבאגז, לטוס על כמה שרוצים וכשהשוטר תופס אתכם תכבו מנוע.

אפשר להוכיח לו גם ש"אין" מצבר.

אצלי המצבר מגיע בתוך תא המטען כבר במקור... :lol:

איציק, אתה טועה, מדובר בהתנעה רגלית כשאין סטרטר.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

האם פגיעה ברכב או באדם עם אופנוע כבוי נקראת תאונת דרכים או לא?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...