Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות: איזה רכב להשכיר בארה"ב? - M35 Vs. G35.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

פעם ראשונה בפורום, מקווה שאני במקום הנכון...

אבקש את עצתכם:

בחודש הקרוב אטייל בארה"ב (אני ועוד שני בני משפחה). אנו מחפשים רכב שווה לטיול של שלושה ימים מלוס-אנג'לס לווגאס ובחזרה.

לצערי, השכרת BMW לא באה בחשבון כי משלמים כחצי דולר על כל מייל מעבר למכסה מסויימת.

לאחר שקלול, נמצא כי הרכבים השווים ביותר העומדים בתנאים הם:

1) Infiniti G35.

2) Infiniti M35.

מחיר ההשכרה שלהם זהה.

מכיוון שמעולם לא ראיתי אף אחד מהרכבים הללו, וכל ההיכרות שלי עמם מסתכמת במבחני דרכים מחו"ל, ארצה לשמוע את דעתכם.

ההתלבטות נובעת מכך שאלו שתי מכונות מצוינות, שלכל אחת מהן מעלות רבות.

ה-G, כידוע, מקבילה לסדרה 3 ומתחרה בה בכבוד.

ה-M, מקבילה לסדרה 5 ונחשבת מצוינת גם כן.

לשתיהן אותו יחידת הנעה (3.5L, כ-280 כ"ס, 5AT, הנעה אחורית), אך בגלל המשקל העודף של ה-M, ששוקלת כ-1750 ק"ג (כ-250 ק"ג יותר מה-G), צריכת הדלק שלה קצת פחות טובה, וזה חשוב כשנוסעים למרחקים ארוכים (וגם התאוצה קצת נפגעת, מן הסתם).

למיטב ידיעתי, לשתי המכוניות תאוצה סביב ה-6 שניות ל-100, ומהירות סופית בשמיים...

בקיצור,

על מה אתם הייתם מעדיפים לנהוג, ולמה?

כל עזרה תתקבל בברכה...

פורסם

ההבדל הוא כמו שאמרת בין סידרה 3\C class\A4 לבין סידרה 5\E class\A6.

שתי המכוניות מפנקות ונהדרות, ה-M יותר מתונה ומאפשרת איכות חיים במיוחד אם אתם הולכים לגמוע מרחקים ארוכים. ה-G קשיחה ומרגישה ספורטיבית והנוחות בהתאם. ספסל אחורי ב-G נסבל ביותר גם לזוג מבוגרים אבל אני לא יודע את מי אתה לוקח אז נשאיר את השיקול בשבילך.

אני מן הסתם הייתי מעדיף את ה-G, מצד שני את רוב הנסועה שלי בארה"ב עשיתי לבד או עם האישה.

מצד שלישי לי בארה"ב היה האמר H2 אז מי שאני שאתן דעה :-P (לאשה הייתה G35)

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

תודה על ההיענות,

האם זה אומר שה-G היא פשוט מכונת נהיגה טובה יותר בתיאוריה, ואילו ה-M מומלצת יותר לסוג הדרכים שנהיה בהם?

פורסם
תודה על ההיענות,

האם זה אומר שה-G היא פשוט מכונת נהיגה טובה יותר בתיאוריה, ואילו ה-M מומלצת יותר לסוג הדרכים שנהיה בהם?

לפי ההסבר של גרשון אני הבנתי את זה כמוך.

הוא אומר שהG יותר מכוילת לספורטיביות ולכן גם מרגישה יותר ספורטיבית ופחות נוחה מן הסתם ויותר קלה ובעלת אותו מנוע של הM שכבדה ממנה בכ 250 ק"ג, זאת אמרת שכן, הG יותר ספורטיבית והM יותר כבדה ונוחה לטובת נסיעות ארוכות ולכן גם פחות ספורטיבית.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

• תוכן חדש...