Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש סיכוי גבוהה שתהליך הבדיקה לא נכון.

בטוח שבדקתם אותו נכון?

ומה הבעיה פשוט לחבר שני רמקולים ב 2 אוהם ולבדוק?

אל תשכח שנו בודקים פה עכבה (לא התנגדות של DC) של סלילים שיש לה התנהגות אחרת מזוג נגדים.

פורסם

בא נתחיל מזה שמגבר "קשה, לו להוציא 2 אום (ככול שההתנגדות יורדת כך יותר קשה לו כי הוא צריך להוציא יותר CURRENT/מתח) . ולכן הוא צריך לקבל זרם יציב (לא שנאי אלא ספק כוח של מחשב ) .

ב צריך לבדוק איך נתן המכשיר בדיקה את ההתנגדות

אם הכול בסדר (אני לא יודע ולא מבין באלקטרוניקה מספיק ) , אזי כנראה המגבר תקול . אבל לפני שאתה בא למוכר וצורח עליו , עדיף שתוודא את זה

בברכה יהודה

פורסם

אני הייתי שמח לדעת מאיפה יש לך ספק 14.4/ 14.6. שיכול לתת 100 אמפר באופר יציב ועיקבי.

אחרת מה אתה רוצה מהמגבר המסכן שלך. הוא מחפש כוח. והוא לא מוצא אז הוא נכנס לפרוטקשן.

תביא 2 מצברים בריאים! זהים! וטעונים. תחבר אותם במקביל!! למגבר. ואז יש לך כ 5 דקות להריץ עליו בדיקה לפני שהם יפלו מתחת למתח עבודה תקין!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...