Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון שמחר (ולאורך השבוע) מתכננות קבוצות שמאל רדיקליות לעשות מגוון פעולות שיפריעו לחיינו בין היתר גם כנראה חסימת כבישים מה הם הדרכים שאתם מציעים לפתוח את התנועה בצורה הכי מהירה? אני מתכוון לדרכים שיסבכו את הנהגים כמה שפחות אם בכלל.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

1. לצאת מוקדם אל מקום היעד.

2.להשתמש בדרכים חלופיות, ולא לנהוג בדרכים ראשיות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לאנשים שלא ממש מעודכנים - וכי על מה ולמה?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

ציון 40 שנה למלחמת ששת הימים

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בדיוק מהסיבה הזאת יש לי לום בבגאז', הוא הגיע לשם לאחר שבזמן ההתנקות כמה חברה החליטו להיתפרץ לאיילון ולזרוק מסמרים על הכביש, אז היינו 3 חברה ו"הסברנו" להם מה עושה מסמר לצמיג, כמובן שהם נאלצו לאסוף את המסמרים.

קראתי על מקרה דומה, באותו יום, כנראה אחרי הפעם הקודמת הם החליטו לא להסתבך :).

מי שחוסם לי את הכביש ולא זז במילים, יזוז עם הלום.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
מי שחוסם לי את הכביש ולא זז במילים, יזוז עם הלום.

ועל כך שנו חזלינו ואמרו :"איסטרא בלגינא, קיש קיש קריא".

אני מבין שאתה כבר פרקת הרבה אנשים עם לום, מר אלפרון שלייקס לבית סופרנו?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בלום לא השתמשתי. :)

אבל קצת לחץ פיסי מתון עזר בפעם שעברה, LIKE IT OR NOT, אין לי שום בעיה להשתמש בלום נגד מפגין שחוסם לי את הכביש, במיוחד אם אני לא תומך בדעותיו - הפורום הזה מתחסם יותר ויותר מרגע לרגע - כולנו ילדים טובים.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

נגד המתנגדים להתנתקות שלחו את הצבא, נגד חבורה של *$#%*# שאמא שלהם %^%^ אין מה לעשות.

הם מפגינים כי הם נאורים, הימנים הפגינו כי הם דוסים #$%#$%.

כל מה שפוגע נאמר בסרקסטיות, עמדותי הפוליטיות אינן שייכות אך התנהלות המדינה נהדרת כתמיד.

וחוץ מזה הממשלה ב+ של 8.4 מיליארד שקל עדיין אי אפשר להוריד את המס על הדלק.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אין צורך לפחד משלייקס - הוא לא מזיק בכלל :lol:

הלום רק למטרת הפחדה :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

שלייקס,

אולי לא הבנת את כוונתי אז אני אבהיר.

אתה בעצמך אומר שבלום לא השתמשת, אבל (וכרגיל זה אבל גדול), מאוד מיהרת להכריז על הלום הזה ולייעץ לפותח השירשור לעשות כמוך ולפצלך גולגולות של כל מי שחוסם לך את הכביש.

מאחר ולא עשית את זה מעולם (ממניעים מובנים לחלוטין), תמהתי למה אתה ממליץ למישהוא אחר לעשות את זה?

וגם אם לא כולנו ילדים טובים, בטח אין פה מקום לעבריינים, לצאת מהרכב עם לום על מפגין פאסיבי שכל מה שהוא עושה זה לחסום את הכביש (ובכלל לא משנה על מה הוא מפגין) זאת עבריינות לשמה.

רוצה להווכח שאני צודק? מחר צא מהרכב עם לום, פצלח כמה גולגולות ובערב העלה שירשור בסגנון :"אחים שלי, מי בא לשחרר אותי בערבות?"

פורסם
מפגין פאסיבי

מפגין פאסיבי זה לא מישהו שמפזר מסמרים על הכביש.

האם משתמע מדבריך שהמפגינים האנרכיסטים למיניהם הם "פאסיביים"

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אוי ואבוי, אתה צודק, טעיתי!

הוא הורס לך את הקומהו אקסטה F1 SP9000!

דינו עפ"י ועדת המגפרים הבין לאומית היא שפיכת מוחו על הכביש.

יישר כח.

פורסם

באגירה, פעם הבאה שמישהו ישפוך לך מסמרים על הכביש, תדבר - לי יש חבר שבמשך חודש לא יכל לדבר אחרי זה.

בקשר ללום - לא אמרתי להשתמש בו, אלא אמרתי שכדאי - להחזיק אח כזה בבגאז' בדיוק למקרים כאלה.

המפגין הוא לא פאסיבי, אלא פוגע באחת מהזכויות הבסיסיות שלי - חופש התנועה, להבדיל מחופש ההפגנה שהיא זכות אזרח, ולמיטב ידיעתי זכות אדם קודמת לזכות אזרח, במיוחד אם ההפגנה אינה חוקית.

לפיכך, יש לי כל זכות לפעול למען מימוש זכויותי.

הרצון הוא להימנע מאלימות - אבל אם אין מה לעשות, אני מוכן לבדוק עד כמה המפגינים האלה מאמינים במטרתם.

בלום אגב נאלתי להשתמש רק פעם אחת, וזה לא היה כנגד מפגינים אלא כנגד ערס שנורא נעלב כשצפרתי לו - והחליט לצאת מהרכב ברמזור.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

חשבתי יותר לכיוון של מעצר אזרחי...

כלומר, מותר לי לקשור אותם ולעזוב את המקום (כמו ספיידרמן)?

• תוכן חדש...