Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמונה מבקש חוות דעת על האוטו והאם זה חוקי

3581180873430c.jpg

761180873431c.jpg

9981180873431c.jpg

אם זה לא חוקי - מה אני יכול לקבל (דוח\החרמת רכב\שלילה\נקודות וכו') למי שיודע כמובן

והאם זה יפה ומוסיף לאוטו?

תודה מראש.

\\\\\\-Audi TT-//////

............©.............

פורסם

לדעתי זה יפה , אבל מה זה משנה העיקר מה שאתה חושב.

עכשיו לעניינינו.

חבר של אבא שלי בזמנו גם שם כאלה מספרים על האוטו , ושוטר עצר אותו ואמר לו להוריד את זה בהקדם בהקדם ושהוא ישחרר אותו רק עם אזהרה.

יכול להיות שהוא נפל על שוטר סלחן, לך תדע. אבל לא הייתי מתעסק עם זה.

פורסם

ככה קניתי את האוטו

לא ידעתי

שנייה המודל הצהוב בבגאג' אני מחליף

חבר שלי שוטר ושאל בוחן הוא אמר שבגדול רק שגריר או דיפלומטים נוסעים עם מספר לבן וזה דוח של 250 ש"ח

ללא נקודות או משהו בסגנון ... רק 250 ש"ח...

וחוץ מזה זה עדיין אותו מספר

רקע צהוב\לבן זה אותו מספר

ודבר שני\שלישי לא יודע מה

ראיתי מלא מלא מכוניות באיזור ת"א ר"ג וכו' עם מספר לבן לא CD-2312313 אלה מספר לבן ולא עצרו אותם בחיים

למה דווקא אותי ?

\\\\\\-Audi TT-//////

............©.............

פורסם

זה מזכיר לי כשנסעתי בארופה עים הדה שבו המליצו לי מהביטוח ליצבוע את המיספר ברקע לבן,צבעתי ובכול מקום חשבו שאני יווני ויותר גרוע שאני הומו ובאמת היו לי כמה חויות בעינין.עדיף להשאיר צהוב מקסימום היו מחפסים סמים(הולנד).אבל לתשובה כשחזרתי לארץ אמר לי השוטר בגבול סע יהיה בסדר עד הטסט.

פורסם

מזה משנה זה סה''כ לוחית רישוי באמת שאני לא מבין, למה סתם להוציא לשוטרים את עניים?

כל ישראל נוסעת עם צהוב אתם רוצים עם לבן? נראה לי שאם זה היה מותר אז כל אחד היה נוסע בלוחית רישוי בצבע האוטו

206 XS

פורסם

מתוך החנ"א (חוברת נוסחי האישום):

לוחית הזיהוי הקדמית/האחורית/

שתי לוחיות הזיהוי אינה/אינן תקינות .....6262 קנס:250 ש"ח נקודות:0

נהגת ברכב הנ"ל כשלוחית הזיהוי הקדמית/האחורית/

שתי לוחיות הזיהוי, אינה/אינן תקינה/תקינות,

בניגוד לתקנה 165(א) לתקנות התעבורה.

ובכפוף לשיקול דעתו של השוטר במקום - ניתן לפסול את רשיון הרכב (להשבית את הרכב) עד לאחר העברתו מבחן רישוי חוזר (להלן - "טסט").

שים לב - פסילת רשיון הרכב במקרה כגון זה, הינה בסמכות שוטר ואין צורך בבוחן.

*בתקנות התעבורה מפורטות במדויק מידות לוחית הרישוי, צבעיה וכן מידות הספרות המופיעות על הלוחית.

פורסם

התוספת השלישית לתקנת התעבורה קובעת חד משמעי כי לוחיות הרישוי יהיו בצבע צהוב .

למעט רכבים שהוגדרו בסעיף 17 3 לפקודת התעבורה.

(לא שייך לך)

ירון מאיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...