Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Tuning Car Studio מאפשרת לכם לדמות שיפצורים שונים על הרכב שלכם.

04.jpg

01.jpg

02.jpg

06.jpg

05.jpg

08.jpg

07.jpg

הנה סתם ניסויים על הרכב שלי :lol: (אני מודה שאני גרוע, אבל זה היה בחפיף..עם קצת השקעה זה יוצא בול)

96988237xw9.jpg

19348216xz3.jpg

79451704ea0.jpg

14178094rv0.jpg

Tuning Car Studio is a premiere software package, allowing users to tune their cars with nothing more then the picture of their vehicle.

By uploading a photo of the car to the program, users can instantly change the bodywork color or choose new aluminum rims. Most elements of the car's frame can be changed with the available tools in a second - add new stickers, type words or slogans, or add headlamp eyebrows... in a moment! The program also gives you the ability to shade the head and rear lamps, and the windows. All the optical car tuning changes can be instantly viewed in the program. The new design can then be printed on paper. During their design work, users can listen to any music they wish, thanks to the inbuilt MP3 player. Using TUNING CAR STUDIO is easy and intuitive. All the tools are thoroughly described in the help file, implemented into the program.

If you're looking to tune your car and design new elements, remember to try it out first in TUNING CAR STUDIO - the latest optical car tuning software utility.

Minimal system requirements:

Windows 98, 2000, Me or XP operating systems

Pentium III 1GHz or faster processor 256 MB RAM

GeForce 2 or compatible video card

500 MB HDD space

Mouse

CD-Rom x 4

אתר הבית:

http://www.arjaloc.com/Tuning/index.html

גלריה של תמונות נוספות:

http://www.arjaloc.com/Tuning/galeria.html

לינק להורדה:

http://rapidshare.com/files/34911881/Tuning_Car_Studio-Full_Version_By_TheDrag0n.RaR

מדריכון איך לשנות את שפה לאנגלית :

לאחר שפותחים את הקובץ עם התוכנה Winrar, תחלצו את הקבצים והתקיות שיש שם לתקייה חדשה.

אח"כ לחצו על הקובץ TCS.exe והתקינו את התוכנה לאותה התיקייה החדשה שיצרתם.

לאחר מכן כנסו לתיקייה ששמה "Patch to change it to ENGLISH" ופשוט תעתיקו את הקובץ lang.ini לתיקייה הראשית של התוכנה, ותאשרו החלפת קבצים.

תהנו חברים :] בסה"כ תוכנה נחמדה.

מנהלים, אני מבקש ממכם בבקשה לא למחוק \ לנעול הודעה זו, במידה והאשכול אינו מתאים לפורום הזה. אני יודע שהוא לא ממש מתאים לשיפורים באמת, אך אני חושב שזה הפורום שבאמת אנשים היו רוצים לדעת איך הרכב שלהם יראה עם שיפורים \ תיכנונים לעתיד. במידה ובכל זאת האשכול לא מתאים, אבקש להעביר את האשכול לפורום המתאים, ולא למחוק אותו .

Hu: Alpine 9855R Comp: Morel Hybrid Ovation 6 Amp: Kicker 06ZX650.4 Subwoffer: Hertz ES 300

Black Renault Megane Coupe 1.6 16v

פורסם

מנהלים, אני מבקש ממכם בבקשה לא למחוק \ לנעול הודעה זו, במידה והאשכול אינו מתאים לפורום הזה. אני יודע שהוא לא ממש מתאים לשיפורים באמת, אך אני חושב שזה הפורום שבאמת אנשים היו רוצים לדעת איך הרכב שלהם יראה עם שיפורים \ תיכנונים לעתיד. במידה ובכל זאת האשכול לא מתאים, אבקש להעביר את האשכול לפורום המתאים, ולא למחוק אותו .

יותר פשוט לשים את זה בפורום המתאים, לא?

פורסם

ב-בום !

ננעל .

אני בטוח שלאחר שתקרא את חוקי CF וחוקי הפורום הזה ספציפית , אתה תדע לאן השרשור הזה שייך .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...