Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כ 10 ימים היתה בעיה די דומה הרכב אז היה נכבה בנסיעה רגילה כל כמה דקות בעיקר במהירויות נמוכות

ואז בפורום יעצו לי לפנות למוסך רון בת''א זה מוסך של חבר בפורום ,הוא ביצע ניקוי מצערת והוסיף תוסף דלק,

אני עדיין נוסע על אותו המיכל וכ250 ק''מ היה כאילו בסדר וחשבתי שהביעה נפתרה,

הבעיה עכשיו מאוד דומה, הרכב נכבה במצב רוורס מיד כשמורידים רגל מדוושת הבלם ונותנים מעט גז.

הרכב מודל 2002 מולטיטרוניק.

יש למישהו כיוון לאיבחון?

פורסם

כמה בעיות,

א'.- אני חושש שהבעיה תחזור במהלך הנסיעה אליו ,וזה מסוכן היות ומשאבת הגה כח מפסיקה כמובן לפעול ואז אפילו קשה להפנות את הרכב הצידה לפנות נתיב לאלה מאחור.

ב'- אני רוצה לפתור ולמצוא את הבעיה,ולצורך כך צריך איבחון,הטיפול שרון עשה כנראה היה חלקי,כמובן שאחזור אליו ,אך היתי רוצה שאם יש למישהו בפרום נסיון או רעיון לאיבחון שישתף אותי /אותנו בנסיונו ונחכים.

• ספונסר פורום
פורסם

הסברתי לך כשהגעת אליי שמאחר ואין לך תקלות בזכרון ולא נראה

שישנה בעיה אחרת אז כדאי לנקות מצערת ולשים תוסף ,זהו ניסיון ראשון שכדאי

להתחיל ממנו במקרה כזה .

בכל מקרה תגיע אליי (לא ברוורס)ונבדוק שוב .

מאחר וזה מופיע רק ברוורס נראה לי שזה קשור למשהו אחר (חיבור רופף או מה)

ואם זה מופיע בכל פעם אז ניתן למצוא את זה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

אני לוקח סיכון רציני של לצאת טמבל, אבל אם זכרוני אינו מטעני, אז בקורס דיאגנוסטיקה שעברתי שמעתי מיועץ שירות במוסך של צ'מפיון שהיה להם רכב עם סימפטום דומה, ופתרון התקלה היה החלפת נורת אור רוורס או אור בלם שרופה.

מי, מה, למה, פרטים נוספים- אין לי מושג, אבל שווה לבדוק את האורות.

פורסם
אני לוקח סיכון רציני של לצאת טמבל, אבל אם זכרוני אינו מטעני, אז בקורס דיאגנוסטיקה שעברתי שמעתי מיועץ שירות במוסך של צ'מפיון שהיה להם רכב עם סימפטום דומה, ופתרון התקלה היה החלפת נורת אור רוורס או אור בלם שרופה.

מי, מה, למה, פרטים נוספים- אין לי מושג, אבל שווה לבדוק את האורות.

חנן ראשית תודה על ההתיחסות ,אני אבדוק אף על פי שעל פניו נראה שלא יכול להיות קשור לנורית בלם היות ובכל נסיעה לוחצים מספר רב של פעמים על הבלם והרכב לא נכבה,וסביר שלא קשור באור רוורס ,הרכב לא נכבה כשההילוכים משולבים לרוורס כל עוד לוחצים על דוושת הבלם רק שמורידים את הרגל מהבלם ולוחצים על הגז אז נכבה.אך כאמור שוב תודה על ההתיחסות ואני אבדוק בכל זאת כי אין מה להפסיד בבדיקה הזו.

• תוכן חדש...