Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב זמינות החלטתי לקנות את ה Dunlop SP 9000, האם מחיר של 2400 ₪ לצמיגים במידה הזאת זה מחיר טוב? אם יש מחיר זול יותר אשמח לדעת איפה (אם אפשר שם העסק וטלפון).

תודה

פורסם

אם הצמיגים טריים, יוצרו ב 2007, לדעתי לך על זה, למרות שיש סיכוי שתמצא ב 100 שקל פחות.

עדיף SP9000 טריים, מאשר לא למצוא כלום.

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

מהסיבה שהצמיגים ברכב שלי היו במצב מסוכן (ככה קניתי אותו) והייתי לחוץ להחליף צמיגים כמה שיותר מהר, קניתי צמיגים משנת 2006 (שבוע 24), נאמר לי מבעל המקום שאין להם צמיגים חדשים יותר ושהביאו לי מהיבואן את הצמיגים הכי חדשים, להאמין לו או לא זאת כבר שאלה קשה, בו נגיד שפעם הבאה אני אחפש בעל מקצוע ולא סתם פנצריה, ועם יותר מרווח נשימה כך שלא אהיה לחוץ

פורסם

לא מבאס, מציין עובדות כדי שלא יפול עוד פעם.

נ.ב: אסור למכור צמיג בן יותר משנה (על רכב חדש) או 18 חודש במכירה חופשית, יש תקנה מסודרת של משרד התחבורע, מי שעובר עליה אני חושב שזו עבירה פלילית

"מוות לשיעמום"

פורסם

ל 4Runner

מבאס, נכון, אבל אכן עדיף לדעת לפעם הבאה, הצמיגים הגיעו ארוזים בכיסוי מקורי, בנוסף אני כבר הייתי לחוץ כי הצמיגים שהיו על הרכב עשו רושם של מסוכנים וברכב הזה אני מסיע את הילדים שלי כל יום.

לאייל

בהחלט כן, sportmaxx במתחת ל600 ש"ח ליחידה אכן מאוד מבאס

העיניין הוא שחיפשתי בשלש פנצריות באזור חיפה ורק איפה שקניתי הסכימו להביא לי צמיג שהוא לא סטנדרטי (ולמחרת), פשוט בושה הרמה של הפנצריות שהייתי בהם, אין להם מושג בצמיגים ומיבחינתם אם הם זולים לא משנה איכות הצמיג כי כבר יבואו אליהם, והצמיג הכי טוב במידה ואתה משוגע ולא רוצה את ההכי זול, הוא הצמיג המקורי שאיתו הרכב יצא מהמפעל ולא משנה מהם הדרישות שלך.

לא פוסל פעם הבאה להגיע לאזור המרכז בכדי לקבל שירות טוב, צמיג טרי, ומחיר הוגן.

פורסם

גם במרכז לא תמצא צמיגים סופר ספורטיבים תחת כל עץ רענן ... הכל תלוי בתקופה, דווקא בצפון יש את נעמן, יבואן קומהו, בקש ממנו לייבא ECSTA MX עבורך .... (לי הוא לא היה מוכן להביא)

למה אין ? , כי רוב האנשים מדברים, מברברים, ובסוף קונים צמיג בשקל !!!

כשאני חיפשתי לפני כחודש 225/45-17, מידה ספורטיבית סטנדרטית ונפוצה, פשוט לא היה לאף יצרן מכובד (ספורטמקס, F1D3 ודומיהם) אתה יודע כמה צמיגים במשלוח מביא אחד היבואנים שציינתי ????

12 !!!, לא טעות כתיב, סה"כ 12 צמיגים, 8 מהם היו כבר מכורים, זה המצב במדינה קטנה וללא מודעות ספורטיבית כמו שלנו !!!

ליאור

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...