Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יום שבת נקרע לי רצועת אלטנרנטור במהלך נסיעה .

נסעתי בערך 35 ק"מ עד שהחלפתי אותה .

לאחר החלפתה הכל היה קשורה

אתמול החלפתי רדיודיסק - התקנה פשוטה ורגילה .

רמקולים קדמיים בלבד , פלוס ישיר מהמצבר (אחרי פיוז)

מינוס לשלדה ישר (ללא קומבינות)

אז ככה - הכל עובד כשורה אך כשאר אני מדליק אורות רגילים וגבוהים הרדיו מספיק לקלוט .

יש לציין שלפני זה לא היו בעיות בכלל למרות אנטנה שבורה .

שבוע שעבר - יום שלישי - הוחלפו האורות בקיט קסנון 6K H4 איכותי ! ההתקנה בוצעה על ידי ושוב ללא קומבינות .

מה יכולה להיות הבעיה ?

דרך אגב - הבחור שסידר לי את הרצועה יום שבת שכח מרוב טיפשותו מוט ברזל בתא המנוע - באורך של כ45-50 ס"מ

מהמוטות הכבדים האלה עבור לתת קונטרה . אתם יודעים למה אני מתכוון מוט זה נמצא בין המצבר לבית המנורה השמאלי .

עכשיו עוד בעיה

המצבר שלי מסוג ורטה - חדש .

לאחר מציאת המוט והוצאתו - הוא ניתקע טיפה שם - המצבר התחיל לפלוט חומצה מסריחה מאד מאד .

מישהו יכול לעזור לי ?

אם זה לא המקום מנהלים נא להעביר זאת למקום המתאים -

בתודה רוני .

כשהאורות מכובים שוב - אין בעיות קליטה - הדיסק מנגן כשורה .

שוב בתודה רוני .

פורסם

כשהאורות דלוקים אפשר לשמוע דיסק ? קראתי פעם בפורום טכני שקסנון יכול להפריע לקליטת רדיו... תעשה חיפוש.

מאיפה המצבר מטפטף ? מהצד או מלמעלה, אולי תעלה תמונה.

פורסם

בלי קומבינות...

לשכוח מוט ברזל באורך כזה בתא המנוע - מעניין.

חומצה מסריחה - הממממממ.

נראה לי שאתה צריך לגשת לשם להחזיר למנהל המוסך את המוט שהעובד שלו שכח ובדרך לצלם את הכל ולדרוש מצבר חדש.

אבל אמרת שאין כאן קומבינות אז לא צריכה להיות בעיה לעשות את המשפט האחרון שרשמתי...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה על התגובות .

לאנוס כמו שאמרתי .

כל ההתקנות שבוצעו על ידי - רדיו דיסק קסנון בוצעו בצורה הטובה ביותר .

אבל זה שהטיפש שכח את המ וט ואני מרוב אהבלותי לא שמתי לב . זה צריך לשבור לו את הראש .

הייתי אמור כרגע לנסוע אך לאחר והרחתי ושמעתי את הרעש שיצא מהחגורה שוב! הריח בא מהמצבר .

הוא התנפח בצדדים שלו !

שאלתי היא האם נסיעה של 30-35 ק"מ יכלה לגרום לו להתקלקל או שמע המוט שנמצא שם ?

ועוד דבר מה הסיבה לכך שהרצועה שוב עושה רעשים ? אבא שלי משאר שעקום שמה משהו אבל - רק לפני מספר חודשים בוחן תנועה הוריד את הרכב מהכביש - והוא בדק את כל הרכב ( הטסט עלה לי 4000 לא כולל אגרה )

והרבה מכניקה תוקנה הוחלפה - כך שאני לא חושב שמשהו הרוס שם

עזרו לי בבקשה .

לחכות ליום חמישי ? לנסוע לחשמליה ? או לעזוב את זה ולקנות מצבר מחר ?

פורסם

אתה אומר שרצועה נקרעה לך שם באלטרנטור.

ואתה אומר שאחרי נסיעה של 40 ק"מ המצבר פשוט התנפח - חשבת אולי לעשות בדיקת עומס לאלטרנטור ולראות מה התוצאה?

מוזר אבל בן אדם ששוכח לך מוט בתוך הרכב ולא בודק עומס באלטרנטור אחרי החלפת רצועה - נשמע כאילו שעשית לו משהו רע או שממש עצבנת אותו - משהו פה מסריח ואני לא מתכוון למצבר שלך, אני מתכוון ליחס שקיבלת מהבחור.

אולי שילמת על עבודה זולה? - אתה יודע, זול מתחיל ב"ז" וגם עולה ביוקר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אין לי ממש אידקציה מזה זול מזה יקר .

שלמתי לו 175 ש"ח על רצועה אחת - שפעם שלמתי 280 על 3 . כולל עבודה .

עשיתי לו משהו רע ? ממש לא באתי לשם עם חברה שלי יום בת סבבי כזה - חוץ מהקטע עם הרכב .

אבל ממש לא עשיתי משהו רע - להפך הוא עוד עושה לי בסוף כמו חדש .:\ שימות .

קיצר אדי מה אתה ממליץ לי לעשות - ללכת אליו או פשוט לשכוח וזהו , מה שכן , ידוע לי שהאלטרנטור שלי הוא 120 A

והלך לי המצבר לפני מספר חודשים אז לקחתי מאלי מצבר אחד אם אנני טועה של 60 A

אז זוהי אולי הבעיה ? שהוא פשוט פירק למצבר את הצורה ?

לפני מספר דקות ירדתי למטה .

אז ככה :

ברגע שאני לוחץ על הגז - הרצועה מרעישה טילים - עוד שניה ממריאה .

המצבר מוציא את ריח החומצה שלו אך ללא נוזל - למרות שניתן לראות שאריות על הפח ועל הבלסט של הקסנון .

המצבר מוציא שריקה מסוימת מאזור הקוטב החיובי שלו .

מה דעתכם ?

פורסם

עושה רושם שלמצבר יש קצר פנימי, יש לך אפשרות לבדוק עומס למצבר?

האים בדקת מתח טעינה?

הרעש [הצריחות] נובע מרצועה מחליקה/ משוחררת.

פורסם

פעם אחרונה שבדקתי מתח הוא היה יציב מונע על 14.4 -14.7

עם מערכת של 500 RMS + מזגן על עוצמה מרבית + אורות גבוהים = 14.2 - 14.0

יש את שלושת הגדולים.

אני גם חושב שנעשה על ידי המוט אולי איזה פתח במצבר . אבל , האם יש עילה לכך שזה באמת עשה ? אין לדעת

לכן אני חושב לרדת מזה ללכת אליו אחרי שאני יקנה מצבר חדש , להביא לו את הלום שלו ולדרוש מחצית מעלות המצבר ואם ישנם עוד תיקונים למינהם כגון חיזוק מחדש של האלטרנטור = חיזוק רצועה.

לחצתי על הרצועה של האלטרנטור והיא נראת לי מתוחה ..

פורסם

שמעתי מחבר שיש לו את אותה הבעיה, קיט קסנון של גארד. ברגע שהאורות דלוקים הקליטה של הרדיו יורדת.

ממה שהבנתי זה לא בהכרח קשור בהתקנה אלא בקיט עצמו שגורם להפרעות ברדיו במקרה הטוב, ובמקרה הרע משגע את מחשב הרכב.

דבר ראשון תבדוק שהחוטים של הקיט שהתקנת לא עוברים קרוב לחוטי חשמל אחרים ברכב. אם זה לא עוזר תנתק את הבאלסטים בקיט ותחזיר את התאורה הרגילה כדי לבדוק אם יש קליטה ברדיו..

פורסם

מעניין גם לי קרה 2 מיקרים של חוסר קליטת רדיו כאשר מדליקים את הקסנון(מה שמוזר הוא שהקיטים הם גם של חברת גארד). משיחה אם תכנאי שרות שלהם הובהר לי שכנרה יש השראה אשר גורמת להפרעה

פורסם

העניין הוא שלפני החלפת הרצועה לא היו כל הפרעות.

לפני החלפת הרצועה הקסנון לא הפריע בכלל לרדיו

וקליטת הרדיו הייתה תקינה לחלוטין גם כאשר הקסנון דלק

ננסה לשנות את מיקום הבאלאסטים ונראה מה ההמשך.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...