Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תביא רועה קווקזי :p

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תספר את זה לחבר שלי שהאמסטף שלו גרם להרדמתו של סוס משטרתי (הסוס איבד רגל).

כל כלב נושך, יש כאלו שזה מסתיים באי נעימות או פלסטר קטן, מקסימום בביקור בקופת החולים הקרובה, יש כלבים שנשיכה שלהם יכולה לגרום למוות, מומים קשים, יש כאלו שנזקקו לניתוחים פלסטיים.

כלבים שהפה שלהם הוא נשק קטלני, אסור להם לשמש כחיות מחמד ולהיות תחת אחריות של משפחה ממוצעת, רק תחת אחריות של כוחות בטיחון/אבטחה וכו'.

לא משנה כמה הם יפים ונעימים כחיית מחמד, זה לא שווה את הרגע הקטן הזה שהם יקפצו על בנאדם ויגרמו לו לפציעה קשה או מוות, זה לא שווה את זה שילדים בשכונה מפחדים לשחק בחוץ כי יש "כלב מפחיד", זה לא שווה את העיקוף שהזקנה ליד צריכה לעשות למכולת, זה לא שווה את העיקוף שבעל כלב "עדין" יותר צריך לעשות מהפחד שה"כלב תקיפה" של השכן יופיע מולו.

אני לא בעד שירדימו אותם, אני בעד שגזע שסווג כ"כלב תקיפה" יורשה לאחזקה רק על ידי כוחות ביטחון/אבטחה וכו'.

זאת דעתי.

פורסם
רועה גרמני הוא גזע נפלא, הוא גזע כ"כ חכם שזה פשוט פשע לא לנצל את תכונותיו ע"מ לעזור לאנושות.ואני חושב שרועה גרמני מעורב בדוברמן זה הכי טוב

והכי נחמד

בברכה יהודה

פורסם

כלבים שהפה שלהם הוא נשק קטלני, אסור להם לשמש כחיות מחמד ולהיות תחת אחריות של משפחה ממוצעת, רק תחת אחריות של כוחות בטיחון/אבטחה וכו'.

אני לא בעד שירדימו אותם, אני בעד שגזע שסווג כ"כלב תקיפה" יורשה לאחזקה רק על ידי כוחות ביטחון/אבטחה וכו'.

זאת דעתי.

אז מה שאתה אמר בעצם זה שאסור לאנשים להחזיק כלבים גדולים.

כמעט לכל כלב גדול יש לסת עוצמתית ביותר - המלמוט המעורב שלי למשל, אם לא היינו מחנכים אותו כראוי ואילולי היה לו מזג כזה אדיש ונוח בהחלט יכול להוריד למישהו אפילו יותר מאצבע.

אבל הוא לא עושה את זה לאף אחד. המקסימום שלו היה לנשוך כלב שתקף אותו.

כלב צריך להיות על רצועה. אם צריך, אז לשים מחסום. אבל לאסור על אחזקת כלבים רק כי הם יכולים פיזית לעשות משהו? אני לא מסכימה בשום אופן.

ואת זה אני כותבת לך בתור אחת עם כלב שהניבים שלו באורך 3 ס"מ, ועם לסת שבעזרתה הוא יכול להחזיק את כל ה-40 ק"ג שלו רק בנשיכה של חבל גומי כשאני מרימה אותו במשחק.

NH 018.jpg

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

יוליה, ליפי איך שאת נשמעת כ"כ טהורה, אני בטוח שכלב ענק יקפוץ עלייך-יקח ביס ארוך מהיד שלך, וביד השנייה יהיה לך נשק כלשהו, את פשוט תשליכי את הנשק ותלטפי ביד השניה את הכלב.

אולי די להיות "יפי נפש"?

וקונדסון, גם אני אוהב אותך. אני אוהב את כולם.

אביחי

פורסם
אז מה שאתה אמר בעצם זה שאסור לאנשים להחזיק כלבים גדולים.

כמעט לכל כלב גדול יש לסת עוצמתית ביותר - המלמוט המעורב שלי למשל, אם לא היינו מחנכים אותו כראוי ואילולי היה לו מזג כזה אדיש ונוח בהחלט יכול להוריד למישהו אפילו יותר מאצבע.

אבל הוא לא עושה את זה לאף אחד. המקסימום שלו היה לנשוך כלב שתקף אותו.

כלב צריך להיות על רצועה. אם צריך, אז לשים מחסום. אבל לאסור על אחזקת כלבים רק כי הם יכולים פיזית לעשות משהו? אני לא מסכימה בשום אופן.

ואת זה אני כותבת לך בתור אחת עם כלב שהניבים שלו באורך 3 ס"מ, ועם לסת שבעזרתה הוא יכול להחזיק את כל ה-40 ק"ג שלו רק בנשיכה של חבל גומי כשאני מרימה אותו במשחק.

אני לא יודע כמה חזק הכלב שלך ביחס לגזעים ה"תוקפניים", אולי את אחראית מספיק לרסן אותו ואולי גם חלק מחברי הפורום, אבל אתם שייכים לאחוז קטן, לפי דעתי האדם הממוצע לא מספיק אחראי להחזיק כלב "תקיפה", אני ידוע שזה נשמע כעונש קולקטיבי אבל זו המציאות.

פורסם

איפה הימים הטובים של פעם, שרוני היה מריץ לנו סקרים בפורום ;-)

אני חושב שכל מי שהביע דעה בשרשור הזה, חייב לציין אם תקף אותו פעם כלב.

פורסם

תקפו אותי מספר כלבים, ביניהם רוטוויילר שנתלה לי על המרפק.

אביחי, יש אנשים שיש להם עקרונות.

אני יודע, זה מוזר לך, אבל לא כל עיקרון צריך להתחשב ל"יפה נפש".

אתה יכול (לנסות) להתעמק בדיעה מסויימת ולראות אם יש משהו מאחורייה, או שהיא סתם מאיצה בבלימה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
יוליה, ליפי איך שאת נשמעת כ"כ טהורה, אני בטוח שכלב ענק יקפוץ עלייך-יקח ביס ארוך מהיד שלך, וביד השנייה יהיה לך נשק כלשהו, את פשוט תשליכי את הנשק ותלטפי ביד השניה את הכלב.

אולי די להיות "יפי נפש"?

וקונדסון, גם אני אוהב אותך. אני אוהב את כולם.

אביחי

תתפלא - תקפו אותי כמה כלבים - ביניהם שנאוצר שבזכותו יש לי כמה עצבים לא מתפקדים ברגל וארדל טרייר של חברים של ההורים שלי שהייתי צריכה התערבות כירורגית בזכות החור שהוא עשה לי ביד.

הדבר היחיד שעשיתי הוא לדחוף אותם ממני.

אגב, אני לא נוהגת ללכת עם נשק - לא קר ולא חם. בשביל זה יש ידיים.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

מכל הטררם הזה לא הבנתי אם הכלב תוקף או סתם משוטט

אם הוא תוקף אנשים כשהו משוטט לו אז שום דבר לא יעזור חוץ מנשק סגנון אקדח כדי לנטרל אותו.

אם הוא סתם משוטט ולא מפריע לאף אחד עזוב אותו בשקט.

במקרה שהוא באמת תוקף תתלונן בערייה\מועצה ובמשטרה (תלונה נגד הבעלים) ובזה יגמר העניין.

ומי שהציע מקלות וקרשים כדי לנטרל אמסטף, שיחשוב שוב פעם.

שבוע שעבר אמסטף תפס פיטבול של חבר וגם שבירת קרש על הראש לא עזרה וגם משיכה באשכים לא עזרה.

רק קרש באף הצליח לגרום לאמסטף לשחרר.

מעניין לראות מי החכם שיתחיל לשרוק לכלב שרץ לכיוון שלו כדי לתקוף אותו, זה יכול להיות קומדיה טובה לשישי בערב עם דלי פופקורן

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

נראה לי שלפחות בדבר אחד מסכימים איתי כולם -ע"מ להחזיק כלב שמוגדר ככלב מסוכן, על האדם להיות אחראי מאוד.

היום ראיתי פיטבול שאני לא אגזים אם אני אומר שהוא שוקל לפחות 45 קילו, מאסיבי והוא ממש לא נראה אחד שיהסס לקחת חיים של כלב אחר. בעליו הלך איתו רק עם שרשרת ועוד הרצועה היתה לא סגורה היטב, בלשון המעטה - אני מודה, לרגע אחד ממש פחדתי ואני לא חושב שכזה דבר צריך לקרות. כמו שאחד אמר פה, אני לא צריך לפחד ללכת בשכונה שלי, בגלל איזשהו כלב ולא משנה מה הסוג שלו.

TOMER...אני זוכר שפעם אימצת שכלב שחשבת שהוא פיטבול...מה הוא בסוף? אשמח אם תשתף ותעלה תמונות.

דרף אגב, ריב בין אמסטף לפיטבול זה אולי הדבר הכי מפחיד שאפשר לראות אצל בעלי חיים וזה יכול להשאיר אצלך טראומה ענקית.

פורסם

רוצה פתרון.

תנסה לאתר את התדר שמחרפן את הכלב. (חשוב לדעת אותו!)

תקנה טיווטר בצורת שופר. ותצרוב דיסק עם הסאונד הזה. תנגן אותו בחצר שלך.

הוא לא יתקרב לחצר כי הסאונד יחרפן אותו.

מנסיון עם שכן מציק.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

"תתפלא - תקפו אותי כמה כלבים - ביניהם שנאוצר שבזכותו יש לי כמה עצבים לא מתפקדים ברגל וארדל טרייר של חברים של ההורים שלי שהייתי צריכה התערבות כירורגית בזכות החור שהוא עשה לי ביד.

הדבר היחיד שעשיתי הוא לדחוף אותם ממני"

עם עצבים לא מתפקדים ברגל והתערבות כירוגית לא הבנת עדיין שכנראה הגישה שלך לא עובדת?

אמסטף משוחרר זה מסוכן, יש פוטנציאל גדול יותר לסכנה

טעות עם כלב כזה יכולה להוביל לפציעה חמורה ויותר מזה (וזה קרה)

אם בן אדם לא יכול לגדל את הכלב הזה בצורה ראויה אז הוא לא צריך להיות אצלו

תבקש מעורך דין שיכתוב מכתב שמתריע על הסיכון ועל הדין ודברים שהיה לך עם הוטרינר המחוזי ותמען אותו לוטרינר המחוזי בעותק לאחראי הארצי וליועץ המשפטי בעירייה שלכם

תדאג שיראו למי שלחת העתקים

זה יפתור את הבעיה

פורסם

TOMER...אני זוכר שפעם אימצת שכלב שחשבת שהוא פיטבול...מה הוא בסוף? אשמח אם תשתף ותעלה תמונות.

פיטבול אבל הוא עדיין צר, הוא מתחיל להתרחב עכשיו

במקרה היה לי איתו היתקלות השבוע עם איש מבוגר

עמדתי איתו ברמזור ואני מושיב אותו כדי שלא יתחיל לטייל לכיוון הכביש (חלק מחינוך), בא מישהו מבוגר והכלב הסתובב לכיוון שלו והוא ישר התחיל לצעוק עלי שאני לא אחראי וצריך לשים לכלב רסן ובקיצור היה בלגן וצעקות וזה נגמר בזה שהוא החליט שאני חיה כמו הכלב שלי וחיות צריכות להיות מאחורי סורגים.

עניתי לו כמובן כמו שצריך (יש לו מזל שהכלב שלי לא יודע לתקוף בכלל שלא לדבר על לנשוך) אבל בכל זאת הבורות של אנשים זה פשוט סכנה גדולה יותר מאשר כלב תוקפן.

עם כל זה שאני סומך על הכלב שלי, אני לא אשחרר אותו אם יש כלב ליד או אפילו אנשים, אני יודע שתמיד קיימת האפשרות שהוא ילך להריח או להציק כדי לשחק ויש אנשים שלא אוהבים כלבים נחמדים, שלא לדבר על חזות מפחידה ושהרוב מפנים לי את המדרכה שאני הולך איתו לטייל.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תגידו, אני לא מבין משהו. אם מישהו היה מסתובב עם שאטגאן טעון בידיו בשכונה, זה היה נראה לכם מסוכן ומוזר, אבל להסתובב עם כלב שמסוגל להרים 106 עם שרירי הלסת שלו בלבד זה בסדר? אתם באמת חושבים שאתם שולטים בכלב בכל מצב ועניין?

יש לי רעיון: שיחילו חוק בו לאחר תקיפת כלב, בעליו מקבל את העונש כאילו תקף בעצמו. ואז נראה מי סומך על הכלב שלו מספיק. אחרי שחכם אחד או שניים יקבלו 10 שנים בפנים אחרי שהכלב המחונך שלהם קרע לילד בן 6 את הצורה, אולי אנשים יחפשו להפטר מהכלבים בעצמם.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...