Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להזכירך תאונות יכולות לקרות גם בנסיעה של 5 דקות, וגם בכבישים שאתה מכיר הייטב.

זה שאתה מודע לסיכון, לא יציל את החבר שלך שיושב בבגז' אם חלילה רכב שלא ישמור מרחק יכנס ברכבכם.

כמה אידיוט צריך להיות כדי להסכים להכנס לשבת בבגז'?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמה אידיוט צריך להיות כדי להסכים להכנס לשבת בבגז'?

לא ברורה בידיוק האמת מידה, אבל לא פחות מזה שנוהג באותו רכב, וקצת יותר מהנוסע השני שלא מעיר לחברים שלו ואני מוכן לחתום אפילו אם מישהו יכנס בהם מאחור הוא עדיין לא הגיע לרמה שלהם

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יאללה כל אחד נהיה לי פה אמא תרזה..מה לעשות ששרי תחבורה וחברי כנסת מפגרים מחוקקים חוקים מפגרים?

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

שרי תחבורה וחברי כנסת מפגרים שמחוקקים חוקים מפגרים, לאנשים עוד יותר מפגרים שמחליטים להסיע אנשים בבגז'.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כולה פעם אחת הסעתי מישו בבגז' ופעם אחת הסעתי מישהי בבגז' מה אתם עושים עניין..אני גם ככה לא יעשה את זה יותר בגלל סיבות של ביטוח

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

חבל שאנשים לא מבינים למה חוקים קיימים. הם לא קיימים בשביל להציק לך, אלא כדי שבאמת לא תכניס אנשים לבגאז'!

אתה צריך עוד מקומות באוטו? קנה פיאט אונו להלוות לחברים שלך כשצריך.

פורסם

אני מאחל לך שרשיונך ישלל, ותאמין לי שאני לא רחוק מהגיל שלך ואני לא מאמא תרזה אבל מה שאתה אומר גובל בטמטום ואז בנסיון הצדקות וזה מרתיח. חבל שאנשים כמוך הורסים את השם לשאר הנהגים ה"צעירים".

haters will hate

פורסם
מה הקשר שאם הוא בתפקיד או לא ?!

למה סתם להגיד דברים שאתה לא יודע?

שוטר שהוא בתפקיד ושהוא לא בתפקיד הוא עדיין שוטר, חל עליו את אותם החובות כאשר הוא בתפקיד / לא בתפקיד

מה אתה חושב שאם הוא לא יהיה בתפקיד והוא יראה פתאום שוד הוא לא יקפוץ על הפורץ וישים עליו אזיקים ויעצור אותו??

אם השוטר לא בתפקיד הוא לא יכול סתם לעשות לך חיפוש בתא מטען.....

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
האם לשוטר מותר לערוך חיפוש בבגז' הרכב כרצונו?

אני גם ככה לא יעשה את זה יותר

אז למה פתחת את האשכול הזה ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אם השוטר לא בתפקיד הוא לא יכול סתם לעשות לך חיפוש בתא מטען.....

אף שוטר לא יכול "סתם לעשות חיפוש בבגאז', או בכל מקום אחר.

אבל אם ישנו "יסוד סביר להניח" שהתבצעה עבירה, ושחיפוש הינו פעולה נחוצה על מנת לחפש ראיה שתשמש כנגדך - מותר לו לערוך חיפוש ועוד אבוה אבוה. אין כזה דבר שוטר "לא בתפקיד".

אגב, התנגדות לחיפוש עלולה לגרום לעיכוב/מעצר ועוד הרבה מאוד צרות צרורות.

אגב, ליטל - לא חסרים כאלה "גאונים" שדוחפים אנשים לבגאז'. ולא חסרים טיפשים שנכנסים פנימה.

תעודת עניות לנהגים הצעירים במדינה.

פורסם

בחייך, תספר לי איזה אוטו זה שאתה דוחף חברים שלך לבגאז ?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...