Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות ממפגשישישרון 11.5.07

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי מועדון החמש משלמים בעד חברותם, כמו שאני שילמתי בעד חברותי במועדון איטלקיות מסויים. מפריע לכם שבאים זרים למפגש? תעשו מפגש סגור. כמו שיש פורום סגור לאלה ששילמו. אני לא חושב שזה מעשי, אבל תנסו.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מעולם לא סייגתי את אילו שלא חברי מועדון כמוקצים, אלא מאי, טוענת, אתם רוצים שזה יתפתח תצביעו באמצעים שלכם, מועדון החמש הוא מוסד ללא כוונות רווח, המזכירה היא גורם היחיד שממומן, כל השאר על חשבוננו ובהתנדבות ממשיכים לקדם את הרעיון, אני אישית השקעתי עד כה 6,000 ש"ח, אינני דורשת שתשקיעו את אותו הסכום, אולם, דמי חברות של כ- 300 ש"ח בשנה, זו השקעה לא רציונלית?

אירית

פורסם

אבי

אין לך מושג עד כמה אני מפרגנת למפגשישי שרון, כמו גם למפגשישי ירושלים, כמו גם למפגשישי נגב ואילת, לו רק היית מתמתן ומתדיין איתי היית מבין עד כמה, אבל, לצערי יש לא מעט שתופסים "טרמפ" על העניין, למה לא?

זה בחינם וזה כייף, על כך אני קובלת

שבוע הכי טוב

אירית

פורסם

מה לעשות שהאהבה לנושא דורשת גם את ההשקעה המינימלית הזאת???

מי "שנולד" אל תוך ההנחות של תקנות האספנות (ביטוח וטסט מוזלים וכו') לא ממש מבין כמה קשה היה להשיג זאת.

ללא מועדון החמש כל אותם "חסכני דמי הרישום" לא היו נהנים מההטבות אותם קיבלו בזכות פעילות המועדון.

המחשבה של הצטרפות למפגשים מבלי להיות חבר ולתת לאחרים: לשלם, להתאגד, לעשות במקומי ואני אהנה מהפירות היא מחשבה XXX לטעמי (צונזר על ידי ללא התערבות ההנהלה:wink: ) והיא תחזור (כפי שאמרה חברת הכנסת לשעבר המלומדת) כבומרנג.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

כרגע יש למועדון החמש בעיה חמורה אחת - מקום. אין מה לעשות שהמפגשים נערכים במקום ציבורי, פתוח, מרכזי ובעיקר קטן. אי אפשר למנוע כניסת אנשים לשטח ציבורי. שיהיה לכם ברור שעם הזמן הבעיות רק ילכו ויחמירו, יבואו יותר אורחים מבחוץ, ואתם תהפכו לנרגנים יותר וחברותיים פחות ממפגש למפגש. נכון, זו בעיה שיכולה לצוץ בכל נקודה, אבל כרגע המצב בלתי נסבל וממשיך להיות כזה. גם אני בזמנו ברחתי מרמת-גן שהפך למקום המוני ובעיקר מסוכן.

שתי נקודות:

1. המועדון מחפש עוד חומר אנושי ותמיכה כלכלית.

2. מפריע לחברי מועדון שחברים אחרים, ולא חברים, עושים מפגשים במקום אחר.

1. גשו פעם אחת למועדון אלפא (גילוי נאות - כן אני משוחד\חבר) ביום ששי ותראו כמה לחיצות ידיים, חברים, ושיחות על כוס קפה. צר לי לומר את זה אבל במועדונים אחרים יש פחות חברים אבל יותר חברויות. לא ניכנס בפעם ה1001 לנושא התלונות על הסנוביזם לכאורה במועדון החמש, אבל ברור לי שכבר נמאס (ובצדק) לחלק מהחברים ממבול השאלות של ילדים וארחי-פרחי מזדמנים, הישענות על הרכב וכולי, אז הם פשוט כבר לא חברותיים. אתם רוצים להיות מסחריים? מצויין. לעניות דעתי העניה אך המושכלת, תוצאה של התבוננות מזה למעלה מעשור, חסרה משפחתיות, יותר פרסום של אירועים שמשתלמים לחברים, כמו למשל ארוחה משותפת במסעדה במחיר אחיד בשילוב של אירוע, הרצאות וכולי.

2. זוהי עובדה סוציולוגית חברתית - בחברה גדולה, מוסד, אירגון וכיו"ב, ישנן תת קבוצות. כך היה וכך תמיד יהיה. אנשים עושים מפגשים במקומות אחרים לא בגלל שהם נגד המועדון, אלא בגלל שזה יותר טוב להם. קשה להאשים מישהו, חבר או לא חבר, שנמאס לו מההידחפות לחניה, הצפיפות הרבה, ה"אורחים" הלא רצויים, הנזקים והישיבות על הרכבים?

המועדון חייב למצוא במהרה מקום אחר - לא במרכז אורבני צפוף, למרות שזה נוח להרבה מהחברים. תחשבו על חוף ים, על מגרש חניה של מפעל או מרכז מסחרי שתמיד רחב ידיים וריק בימי ששי אחה"צ. אז תסעו עוד 15 דק' למפגש, אבל יהיה לכם הרבה יותר שקט נפשי. עם השקט הזה יבואו שאר הדברים הטובים.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

אחת ההחלטות שצריכות להתקבל ובמהירות היא שינוי המבנה האירגוני של המועדון, עידן מפגש אחד גדול תם, ויש כרגע מס' מקומות מפגש. מועדון החמש צריך להיות הבית וללא שיכות גיאוגרפית, חברי הסניפים צריכים לבחור נציג שישב בוועד, צריכה להיות הנהגה ארצית המכוונה ארועים ארציים, והמפגשים האזוריים ינוהלו על פי הצביון המקומי, ויתוקצבו על פי כמות החבריים הרשומים במועדון באופן יחסי, לצורך ניהול שוטף. כך לכל אזור יהיה אינטרס לרישום החברים שלו למועדון החמש, והארועים הרשמים טיולים, שוק עתיק, ראלי חוצה ישראל, יהיו פתוחים לחברים רשומים בלבד, כך יהיה אינטרס נוסף לחברים להירשם.

צריך להפנים את השינוי: חברות במועדון, תנאי הכרחי! מקום המפגש פתוח לחלטה של חבר המועדון, כל חבר יוכל לבחור מתוך מבחר מקומות המפגש את המועדף עליו ובכך יחוש כי הוא מקבל תמורה טובה יותר.

היתרונות:

1. עלייה במס' החברים ודמי החבר.

2. תקציב לסניפים.

3. תמורה הולמת לכל חבר מועדון באשר הוא.

4. מועדון החמש ישתחרר מהצורך לדאוג לארועים "קטנים" וישקיע בעיקר בארועים "גדולים" ארציים!

5. אין יותר המפגש "שלי" והמפגש "שלך" המפגש של כולנו.

6. הצפיפות תרד, האינטימיות תיגדל.

7. היוזמה והתחרות בין הסניפים תגדל מכך ירוויחו רק החברים.

8. השליטה ברישום ובמצב החברים תיגדל!

המועדון גדל, ויש צורך כרגע למחשבה מחודשת, פיתרונות ורעיונות חדשים-דרוש צוות חשיבה רישמי, קביעת מדיניות ברורה, על מנת למנוע תקלות, אי הבנות וקרע! יש כרגע הזדמנות גדולה להביא לשינוי מרענן, הפתיחות גדולה מאי פעם והתחביב שלנו נהנה מפריחה גדולה, אסור לעכב את הצמיחה והגידול! אבל צריך לעודד אותו ולנתב אותו לכיוונים הרצויים-רן

* לחברי המועדון בעלי הגישה לפורום הסגור הדיון יתנהל שם.

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

"סלקציה" נשמעת ממש לא טוב בכל היבט.

בפעם הבאה אם אגיע למפגש מסויים

אשתדל לעמוד מחוץ לגדר

לא ליחס כזה ציפיתי

פורסם
אחת ההחלטות שצריכות להתקבל ובמהירות היא שינוי המבנה האירגוני של המועדון, עידן מפגש אחד גדול תם, ויש כרגע מס' מקומות מפגש. מועדון החמש צריך להיות הבית וללא שיכות גיאוגרפית, חברי הסניפים צריכים לבחור נציג שישב בוועד, צריכה להיות הנהגה ארצית המכוונה ארועים ארציים, והמפגשים האזוריים ינוהלו על פי הצביון המקומי, ויתוקצבו על פי כמות החבריים הרשומים במועדון באופן יחסי, לצורך ניהול שוטף. כך לכל אזור יהיה אינטרס לרישום החברים שלו למועדון החמש, והארועים הרשמים טיולים, שוק עתיק, ראלי חוצה ישראל, יהיו פתוחים לחברים רשומים בלבד, כך יהיה אינטרס נוסף לחברים להירשם.

צריך להפנים את השינוי: חברות במועדון, תנאי הכרחי! מקום המפגש פתוח לחלטה של חבר המועדון, כל חבר יוכל לבחור מתוך מבחר מקומות המפגש את המועדף עליו ובכך יחוש כי הוא מקבל תמורה טובה יותר.

היתרונות:

1. עלייה במס' החברים ודמי החבר.

2. תקציב לסניפים.

3. תמורה הולמת לכל חבר מועדון באשר הוא.

4. מועדון החמש ישתחרר מהצורך לדאוג לארועים "קטנים" וישקיע בעיקר בארועים "גדולים" ארציים!

5. אין יותר המפגש "שלי" והמפגש "שלך" המפגש של כולנו.

6. הצפיפות תרד, האינטימיות תיגדל.

7. היוזמה והתחרות בין הסניפים תגדל מכך ירוויחו רק החברים.

8. השליטה ברישום ובמצב החברים תיגדל!

המועדון גדל, ויש צורך כרגע למחשבה מחודשת, פיתרונות ורעיונות חדשים-דרוש צוות חשיבה רישמי, קביעת מדיניות ברורה, על מנת למנוע תקלות, אי הבנות וקרע! יש כרגע הזדמנות גדולה להביא לשינוי מרענן, הפתיחות גדולה מאי פעם והתחביב שלנו נהנה מפריחה גדולה, אסור לעכב את הצמיחה והגידול! אבל צריך לעודד אותו ולנתב אותו לכיוונים הרצויים-רן

* לחברי המועדון בעלי הגישה לפורום הסגור הדיון יתנהל שם.

אני מסכים אך עם הסתייגות קטנה,

אני חבר (באופן רשמי ממחר) ואני רוצה להנות מכלל הרכבים שיש לחברי המועדון להציע וזה בעייתי כאשר יש 4 מפגשים.

אני מסכים שזה לא הגיוני לבקש מאנשי אילת או חיפה וצפונה להגיע למרכז, אך עבור חברי אזור השרון זהו עניין של עוד כ-15-20 דקות.

מלבד זאת,

המועדון מרשים הרבה יותר כאשר יש נציגות נכבדה של רכבים (עדיפים השניים על האחד, או שיותר נכון ה-50 על ה-5).

אני מבין לאן אתה חותר, לפי דעתי הבעיה אינה בכמות המפגשים, אלא בצירוף גורמים מחוץ למועדון למפגשים (אני בטוח ב-1000% שלחברי המועדון זהו עניין ברור שלא נשענים על רכב של חבר אחר ללא רשות או כלל). אני לא מדבר על סלקציה, אבל אני בטוח שסידור נכון של הרכבים יכול למנוע זאת (נניח ואנו מביאים כאלה עמודים מפרידים כמו בבנקים שלא עוברים אותם והרכבים נמצאים מאחור, כך ניתן להתרשם מהרכב אך ללא נגיעה).

אני מאמין שזהו פיתרון יאה ונכון.

לשיקולכם.

נאור.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

היי אירית

מה עם מפגש שישיצפון (קצת פירגון)

עדי

אבי

אין לך מושג עד כמה אני מפרגנת למפגשישי שרון, כמו גם למפגשישי ירושלים, כמו גם למפגשישי נגב ואילת, לו רק היית מתמתן ומתדיין איתי היית מבין עד כמה, אבל, לצערי יש לא מעט שתופסים "טרמפ" על העניין, למה לא?

שבוע הכי טוב

אירית

עדי גולדנברג 13399

פורסם

עדי

אל תהיי דואגת :-), כבודם של הסוסים הוותיקים במקומו מונח, פה התייחסתי למפגשים העוללים והעתידיים

אירית

פורסם
טל

אין לי מושג אם אתה חבר מועדון, אני רק יכולה להניח כי אתה קורא למפגש "שלנו" ואם לא מה פתאום אתה תופס "טרמפ"

אירית

זו לטעמי שנורריות

אירית

אבל, לצערי יש לא מעט שתופסים "טרמפ" על העניין, למה לא?

אירית

ככה זה, כשמדובר בהשקעה כספית, זה הגבול בין שנורריות, מגיע לי , אני לא פרייר, לבין אידאולוגיה,

אירית

, ברור שכל הנהנתים והשנוררי, ינסו לנצל זאת, עדיין מי שיכול וצריך למנוע זאת זה הגוף לו אתה משתייך

אירית

תגידי אירית,

את שמה לב לאיזה חזרה מייגעת בהודעות שלך?

משום מה במקום להתרכז ברכבי אספנות נראה שאת מתרכזת בכסף שאת משלמת ובעיקר בכסף שאחרים לא משלמים.

במקום לבוא ולהגיד " טל שלום, כל הכבוד על השיפוץ היפייפה של המיני שלך, נשמח לראות אותה ואותך בין חבריי מועדון ה 5" את מייד מזנקת עם האובססיביות שלך בעניין השנורריי ותפיסת הטרמפים.

ועם יחס כזה אתם מתפלאים על פתיחת מפגשים חדשים ועל התנערות מהצתרפות למועדון ה 5?

בקשר לסלקציה המוצעת, להזכירכם, אני גורשתי בבושת פנים מהמפגש הראשון אשר אליו הגעתי בקפה שרי בכיכר מילנו, מאז, עשרות פעמים רציתי לחזור למפגשים וכל פעם שרשור כזה או כמו על הכרמל דוכס מזכיר לי למה אני לא חוזר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
את מייד מזנקת עם האובססיביות שלך בעניין השנורריי ותפיסת הטרמפים.

ועם יחס כזה אתם מתפלאים על פתיחת מפגשים חדשים ועל התנערות מהצתרפות למועדון ה 5?

בקשר לסלקציה המוצעת, להזכירכם, אני גורשתי בבושת פנים מהמפגש הראשון אשר אליו הגעתי בקפה שרי בכיכר מילנו, מאז, עשרות פעמים רציתי לחזור למפגשים וכל פעם שרשור כזה או כמו על הכרמל דוכס מזכיר לי למה אני לא חוזר.

יניב, אתה פיספסת את הנקודה לגמרי.

ראשית, אני לא מכיר אף אחד שמוכן לארח אורחים בחינם לאורך זמן, וגם רוב בני האדם הנורמלים לא מוכנים להיות אורחים על חשבון אחרים לאורך זמן.

שנית, אירית היא ממקרבי הלבבות הגדולים לטובת המועדון, ורשמה לזכותה הצטרפות של הרבה חברים חדשים. היא לא רק פועלת עד לתשלום דמי החבר, אלא גם דואגת לחבר את החברים החדשים עם ותיקים עד שמרגישה שהם מעורים ויכולים להסתדר עצמאית. היא האחרונה שאתה יכול לטעון שמרחיקה חברים מלהצטרף או פועלת ממניעים כספיים.

בעניין המפגשים האזוריים, זה בדיוק הפוך גוטה! ריבוי המפגשים הוא ביטוי לגדילתו של המועדון והפופולריות שלו. מאחר והמפגש בתל-אביב הפך להיות הומה ודחוס, ולא לכל האנשים זה מתאים, מייצרים מפגשים אזוריים בעלי אופי שונה - קטנים יותר ואינטימיים. אם תצרף את סך המגיעים למפגשים השונים, תראה שמספר החברים הפעיל רק גדל.

אני לא יודע למה גורשת מהמפגש אליו באת בזמנו ועל ידי מי. זה גם לא חשוב. בכל מפגש של המועדון יש אנשים רבים ושונים, וכל אחד מייצג בדיוק את עצמו. אם תתחיל להעלב מכל פסיכי שם, לא יספיקו לך האותיות במקלדת לשפוך את מר לבבך. צריך לברור את האנשים שנעים לך להיות איתם, ואז זה הופך לחוויה מאוד נעימה.

נמרוד

פורסם
אירית היא ממקרבי הלבבות הגדולים לטובת המועדון, ורשמה לזכותה הצטרפות של הרבה חברים חדשים. היא לא רק פועלת עד לתשלום דמי החבר, אלא גם דואגת לחבר את החברים החדשים עם ותיקים עד שמרגישה שהם מעורים ויכולים להסתדר עצמאית. היא האחרונה שאתה יכול לטעון שמרחיקה חברים מלהצטרף או פועלת ממניעים כספיים.

את אירית לא פגשתי מעולם, אין לי מאומה נגדה או בעדה ברמה האישית.

כל הכרותי עמה מבוססת על חילופי הודעות ביניינו ובינה לבין אחרים.

בתגובתה לטל (בעל המיני האדומה)היא יכלה לבדוק ולברר האם הוא חבר מועדון.

אם כן, כל התגובה שלה מיותרת ומחוצפת (ועובדה שאדון מתון כאבי נוף העיר את מה שהעיר).

אם טל לא חבר, אפשר להחמיא על האוטו ולהציע להצטרף למועדון, אבל כשהפניה הראשונית לבחור חביב כמו טל (ואני מכיר אותו אישית)היא "ילד, באיזה זכות אתה טופס טרמפ על המפגש הזה, יאללה,יאללה, קח את הגרוטאה האדומה שלך ותן גז מפה", מעניין לראות באיזה מהירות הוא יפרד מה 300 ש"ח בכדי להצתרף למועדון הזה.

די, תראה מה שעה, אתה נורמלי? לך לישון :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...