Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום! קניתי רדיו דיסק חדש (Pioneer DEH-P4850MP) וכשאני מפעיל רדיו שומעים נקי אבל כשאני שם דיסק שומעים ממש גרוע יש רעש כזה ואמרו לי אולי לנסות לשים דיסק מקורי אבל לא נראה לי שזה קשור כי זה רדיו דיסק MP3 אז לא אמורה להיות לו בעיה עם צרובים (אני גם מהאלה שלא מוציאים מקוריים מהבית) וניסיתי כמה דיסקים גם MP3 וגם צרוב רגיל ובכולם זה עושה רעש. ניסיתי לחפש לזה פיתרון באינטרנט והתשובה היחידה שמצאתי זה שאולי העדשה מלוכלכת אבל זה לא יכול להיות כי המכשיר חדש דנדש. מישהו פה אולי יודע מה עוד יכול לגרום לבעיה?

עריכה: רציתי להוסיף שניסיתי דיסק מקורי וכמו שציפיתי אין שינוי. גם שמתי לב שבווליום נמוך שומעים מצויין, הרעשים מתחילים כשמגבירים את הווליום. אבל זה בהחלט לא הרמקולים, כי כשאני שם רדיו אני יכול להפציץ בווליום ושומעים טוב. מישהו פה נתקל בבעיה כזאת?

תודה.

פורסם

הקפצה.

מה אף אחד לא נתקל בבעיה כזאת? זה לא נשמע מסובך מדי...

או שעשיתי משהו לא נכון ואתם לא עוזרים פרנציפ?

פורסם

פרנציפ אנחנו לא עוזרים לך?

הפורום הזה נועד כדי לעזור אחד לשני. אם היום לא ענו סביר להניח שמחר יענו. אם מחר לא יענו אז בעוד יומיים יענו.

תמתין בסבלנות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אין בעיה, לא תקפתי פשוט ראיתי שכותבים פה מלא הודעות ואף אחד לא ענה וזה מוזר כי לפי מה שאני ראיתי רוב האנשים פה מבינים בדברים האלה, אז רק רציתי לוודא שלא עברתי על איזה חוק בטעות או משהו. תודה.

פורסם
שלום! קניתי רדיו דיסק חדש (Pioneer DEH-P4850MP)

. ניסיתי לחפש לזה פיתרון באינטרנט והתשובה היחידה שמצאתי זה שאולי העדשה מלוכלכת אבל זה לא יכול להיות כי המכשיר חדש דנדש. מישהו פה אולי יודע מה עוד יכול לגרום לבעיה?

תודה.

לא עלה בדעתך להפעיל אחריות לר"ד ? אתה בטוח שהוא "חדש דנדש" ?!

הדבר החכם זה להפעיל אחריות,

חזור למי שקנית ממנו ושיחליף את המכשיר כדי שתראה אם התקלה נמשכת.

ZZR

פורסם

לחזור למי שקניתי ממנו זה קצת בעיה כי המכשיר נקנה בדיוטי פרי. אבל לפני שאני לוקח אותו לתיקון במעבדה או משהו כזה רציתי לדעת אם אולי זאת בעיה פשוטה שאפשר לפתור לבד.

פורסם

גם לי זה קרה לא ממזמן ,קניתי רדיו דיסק פיוניר דגם 2950 במשך שבוע שמעתי מעולה בלי תקלות כלשהם..ואז התחילו הצרות בווליום נמוך שמעו טוב ללא תקלות אבל שמגבירים קצת הרמקולים נכנסים למין רעשים מחרידים והמגבר נכנס לפרוגטשיין

הלכתי למתקין שלי והוא סידר לי תוך שני דקות הוא אמר לי זה בעיה מוכרת ברדיו דיסקים של פיוניר לא יודע בדיוק מה הוא עשה אבל הוא אמר לי שהוא חיבר את החוט של ההארקה השחור לגוף הרכב,מקווה שעזרתי.

פורסם

תודה רבה אני אנסה לעשות את זה. כשהתקנתי חיברתי את ההארקה לחוט שחור שכבר היה שם, כנראה זה לא מספיק טוב...

פורסם

עדכון - תודה רבה על הנסיונות לעזור, בסוף הבעיה נפתרה בעזרת מתקין שחיבר מחדש את הכבלים של הרמקולים ואמר שהם קיצרו, ושאם הייתי משאיר את זה ככה המכשיר היה נשרף. עדיין תעלומה איך הרדיו עבד מצויין כשהרמקולים מקצרים ורק בדיסקים היו בעיות. מצטער שאני מקפיץ אחרי יומיים אבל חשבתי שאולי זה יעזור למישהו אם חס וחלילה תהיה לו את אותה הבעיה ועכשיו הוא יוכל גם להציל את חיי הרדיו דיסק וגם לחסוך 100 שקל ונסיעה למתקין. ערב טוב ושוב תודה!

• תוכן חדש...