Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היא עכשיו סיימה 3 שנים עם הגטס, היא רוצה משהו אחר.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אני לא מבין למה כל כך מלכלכים על האופטרה פה...

בתור דבר ראשון אפשר לקרוא לזה "שברולט" בגלל שאומנם זה יוצר בקוריאה . אבל גם המנועים של הדיו זה מנועים של gm

ככה שיש להם מנועים דומים לשברולטים.. מה שכן ודפוק. זה שאלה מנועים קצת מיושנים.

אבל מבחינת נסיעה היא אחלה מכונית לפי דעתי. תאוצה לא רעה וגם אחיזת כביש לא רעה בכלל. וגם יש בה הרבה מקום ביחס לאחרות מה שכן את זה אני לא יודע אבל מבחינת בטיחות אולי פחות עדיפה.

בהצלחה:roll:

פורסם

בולשיט, לא סוכן רכב ולא נעליים. אתה סתם פוסל דיעה שלא מוצאת חן בעיניך. חבבי, קוראים לזה פאשיזם וכנראה שהפורום הזה לא שווה הרבה אם אתה מצנזר דיעות וטעמים שונים משלך...

אה, וכן, אני אוהב את האופטרה.

פורסם

מה אתה אוהב בה?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
בולשיט, לא סוכן רכב ולא נעליים. אתה סתם פוסל דיעה שלא מוצאת חן בעיניך. חבבי, קוראים לזה פאשיזם וכנראה שהפורום הזה לא שווה הרבה אם אתה מצנזר דיעות וטעמים שונים משלך...

אה, וכן, אני אוהב את האופטרה.

אתה בהחלט משהו.

1. ההודעה ש"צונזרה" נכתבה מהמשתמש השני שלך, נוסחה1, זה שהשתמשת בו על מנת להגיב להודעה של עצמך ולהביע בה תמיכה. כנראה שטעית ואתה מגיב מהמשתמש הלא נכון.
  2. היכולת של מגיבים מסוגך להתעלם מהעובדות ולהמשיך עם ראש הישר אל תוך הקיר לעולם לא חדלה מלהפתיע אותי.
    פתחת שרשור שבו שאלת על האופטרה וסיפקת מספר שמות תואר מחמיאים על מנת לתאר אותה, ולאחר מכן נרשמת בשם משתמש אחר והגבת לשרשור בתור משתמש שתומך בדיעה שהובאה בהודעה המקורית. עכשיו אתה זועק שמצנזרים אותך (מה, לא מאפשרים לי להונות את חברי הפורום בשקט? הושיעו, יהודים טובים!)
  3. הגדרת פשיזם, ותודה ל-Wikipedia על התרגום: פשיזם הוא מערכת של אידיאולוגיות ופרקטיקות המבקשות להציב את האומה, המוגדרת במונחים ביולוגיים, תרבותיים, ו/או היסטוריים, מעל לכל יתר מוקדי ההזדהות, וליצור קהילה לאומית מונעת. לאומנות פשיסטית היא ריאקציונרית בכך שהיא מבוססת על עוינות חריפה לסוציאליזם ולפמיניזם, מאחר שהאידיאולוגיות האלה נתפסות כמציבות את המעמד או את המיגדר מעל הלאום.

אתה צודק. ללא ספק, הלוחמים האמיצים העומדים לצידה של האופטרה מדוכאים על ידי המשטר האפל והפשיסטי שעומד בראש הפורום. הלאה עם המיאטה! תחי המהפכה! אופטרה לכל פועל! אם אין לחם שיאכלו עוגות! אופס, נסחפתי.

אם אתה אכן לא סוכן של UMI או של משרד פרסום כלשהו, ואת תרגיל ההונאה הקטן שלך ביצעת מטעמים אישיים, יתכן שעליך לחפש סיוע מקצועי.

אם אתה כן סוכן מכירות או מפרסם, נשמח לקבל ממך מלאנ'תלפים דולרים.

• תוכן חדש...