Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני עומד לפני קנייה של אלפא 147, אך לפני שאחליט לרכוש אותה סופית, הייתי רוצה לשמוע עליה קצת נתונים מיודעי דבר או לחילופין בעלים נוכחים\לשעבר של הרכב...

הדגם המדובר הוא:

שנת 2002, מנוע 1600 ידנית.

*אז בגדול, הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים על הרכב, דעה אישית וכללית.

*עלויות ביטוח לנהג צעיר מתחת לגיל 24 (משוער)

*עלויות אחזקה: -טיפולים שוטפים

- הוצאות דלק

- הוצאת של טיפולים מפתיעים שיכולים לקראות

*אמין\לא אמין

*התנהגות וביצועים (אני מבין שלא מדובר ברכב הכי ספורטבי בעולם, אבל יחסית לסגמנט שלו ובכלל...)

*נוחות ובטיחות.

אני מקווה שכיסיתי את כל האפשרויות, ומקווה שתענו לי על כמה שיותר שאלות,

המון המון תודה לעוזרים מראש

בברכה

בקאל אופיר

פורסם

עלויות ביטוח ואחזקה - קשה לי לענות לך, מעולם לא הייתי בעלים של 147. את שני הדברים אתה יכול לבדוק בעצמך בקלות - הרם טלפון לסוכן הביטוח שלך, ואח"כ הרם טלפון למוסך אלפא.

באשר לרכב עצמו - עם גיר ידני גם מנוע ה-105 מזיז את המרכב הכבד בסדר, אבל אין לצפות לביצועים ספורטיביים (רק מעט זריזים יותר מ-1.6 אוטומטית). מנוע ה-120 כ"ס מרגיש כבר טוב יותר, וה-2.0 ל' כבר זריז בהחלט.

הרכב מהנה לנהיגה, פחות ב-105 כ"ס, יותר ב-150. שליטת המרכב טובה, האחיזה די גבוהה והתנהגות הכביש מגובשת.

נוחות הנסיעה סבירה, המרווח טוב מלפנים אך די צפוף מאחור. הבטיחות הפאסיבית לקויה - ציון נמוך מאוד ב-NCAP למרות המפרט הבטיחותי הגבוה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זו כמובן לא אשמתך, אבל כל כך הרבה שאלו אותה שאלה בשבועות האחרונים, אז לא בא לי לפרט הכל שוב... תעשה חיפוש על "147" בפורום ייעוץ ותמצא מספיק שרשורים בנושא.

בקיצור - רכב מומלץ, בנוי טוב ואמין בד"כ, שילוב מצוין של ספורט ואלגנט - הרבה הנאה בנהיגה אבל ללא כוח וחדות של ספורטיבית אמיתית, על הבטיחות אפשר להתווכח.

אתה מוזמן לפורום IAROC או לבוא למפגש מועדון IAROC באופן אישי (יום ו', הרצליה פיתוח, 16:30) כדי לשאול פנים אל פנים.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...