Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברצוני לנקות את המזרקים באוטו שלי . יש לי מאזדה B2500 והמזרים עובדים על פתיחה בלחץ ולא ע''י סולונואיד. אני רוצה לפרק אותם ולנקות ולהחליף להם את הגומיות. ולכן אני שואל

1. מאיפה אני יכול להשיג גומיות

2. האם אני צריך להחליף עוד משהו חוץ מהגומיות אני יודע שבין הקפיץ במזרק יש כמו צלוחיות כאלה

בשבוע שעבר פירקתי מזרק כזה של אוודי דיזל לחלקים הוא מתברג ל 2 חלקים בפנים יש צלוחיות וקפיץ ועוד צלוחית ואז חלק עם המחט.

האם מישהו כאן עשה את התהליך הנ''ל?

מזרק.JPG

פורסם

קראתי את השירשור וכמו שהזכרתי המזרק אצלי לא עובד עם סולונואיד ואני גם לא מתכוון לנקות אותו עם אולטרא סוניק פשוט עם ספרי קרבורטורים ולהחליף גומיות כמו כן צירפתי תמונה של מזרק דיזל כנראה כמו שיש ברכב שלי

פורסם

על איזה גומיות אתה מדבר ?

למזרקים אין גומיות יש טבעות אטימה בלבד .

ואת זה צריך גם לכוון, יש מכשיר לא מסובך זה משאבה ושעון ,

שלמפעילים לחץ והמזרק צריך להיפתח בלחץ מסוים ולהיסגר בלחץ סגירה את זה מכוונים

וזה לא רק ניקיון .

בהצלחה

אורי

פורסם

מאזדה B2500

איזה שנה מדובר ? לפי מה שהבנתי ממך מזרקים חשמליים של דיזל מסילה משותפת!?

בכול אופן לא מומלץ להוציא מזרקים בשביל לנקות אותם ובטח לא לפתוח אותם לחלקים .

אני ממליץ לך להשתמש בתוסף טוב לדלק. אם קיימת בעיה רצינית במזרקים תמיד אתה יכול לגשת למוסך מורשה

של מאזדה פורד ולעשות אינפוזייה (ניקוי אינגקטורים עם חומר מיוחד ) ושוב ללא פירוק .

פורסם

למזרקים כאלו יש מכשיר ניקוי יעודי שאפשר לדמות אותו דיי בקלות......אתה צריך להברגים למזרק צינור מתכת שבצד שני יתחבר למשאבה כלשהיא....ואז בעזרת המשאבה להעביר בלחץ דרך המזרק תמהיל של 50 אחוז סולר 50 אחוז חומר ניקוי יעודי, ...לאחר כ30 שניות של הזרמה רצופה, מחליפים מזרק ככה עושים לכל ה4 בסוף אחרי שמסיימים מעבירים דרכו שוב סולר לבד גם 30 שניות (כדי לשטוף את חומר הניכוי.....וגם הסולר לבד שהוא נקי ולא דרך המיכל והצינורות הוא דיי מנקה)...

אגב, לדעתי (אל תתפוס אותי במילה) כל רכבי הדיזל עם הזרקה ישירה מכילים מזרק ללא סולונואיד (אין בו צורך - המשאבה מתזמנת את ההזרקה)....

פורסם

במזרקים של מסילה משותפת אין סולונואיד אלה גביש פיאזו אלקטרי.

לבעל המאזדה , כל ארבעת המזרקים הם עם חיבור חשמלי, אורק אחד?

פורסם

אין לפתוח מרססי דיזל סטנדרטיים (לפי התמונה) ללא ידע וציוד יעודי. השאר עבודה זאת לבעלי המקצוע.

איזה תקלות אתה חש ברכב שבעקבותן אתה רוצה לנקות מרססים?

פורסם

אוקי דבר ראשון כמו שנאמר במאזדה שלי אין מסילה משותפת אלא משאבת הזרקה שבונה לחץ ויש בה מפלג שממנו יוצאים צינורות קשיחים לכל מזרק כל המזרקים מחוברים לחנוכיה שמחזירה עודפים וכמו שאמרתי מקודם המזרק אצלי פועל על לחץ ולא חשמלי. המאזדה שלי שנת 98 ואין בה מחשב ולכן הכול מכאני.

רציתי לעשות ניקוי כי היא עשתה כמעט 160K קילומטר ולא עשו לה ניקוי מזרקים כמו כן יש בעיה של סחיבה בעליות. בעבר כיוונו כמות דלק קצת יותר גדולה בעזרת סגירת בורג הדלק אבל זה לא ממש עזר לסחיבה.בנוסף הוספתי כמה פעמים K44 ולא היה הבדל משמעותי

כמו כן יש לי ידע טכני אני לומד מכונאות וחשמל סוג 1 במכללת עתיד בסדנה פירקתי כבר מזרק של דיזל וראיתי איך הוא בנוי ונוכחתי לדעת שזה לא ממש מסובך כמו שחושבים ולכן אני חושב שאצליח להסתדר עם הטיפול הזה.

פורסם

יש הבדל גדול בין חלקים שמפרקים לצורך ללימוד בסדנא לבין חלק שאמור לעבוד על רכב.

נהוג לרוב לבדוק את המרססים לאחר פרוקם על טסטבאנצ' יעודי למרססי דיזל לפני ואחרי השיפוץ - נראה שקיים לך חור גדול של ידע בנושא וכדאי שתשלים אותו לפני שתתחיל לעבוד, כעת שקיבלת את המלצותיי, תעשה כרצונך ובהצלחה.

• תוכן חדש...